- Asszociációs játék. :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PierNight
aktív tag
dupla...:S
Ha már itt tartunk. Mikre lenne szükségem a folyamat elvégzéséhez? Lassan 2 éves lesz szóval ha már szétkapom szeretnék mindent elvégezni rajta ami ennyi idősen ajánlott a kicsikének (Nem egyedül fogom csinálni egy aránylag járatos ismerősöm segít majd)[ Szerkesztve ]
-
PierNight
aktív tag
Hello! Pár hónapja belefolyt a víz a klaviatúrámba és azóta jópár billentyűm nem működik (pont a space alatt a szalagkábelhez) Most már meguntam+ pénzem is van rá szóval gondoltam eljött az idő h kicseréljem. Amikor történt a dolog megtaláltam a pontos sorszámát a billnek és egy jó kis pdf-et is a gép szétszedéséről. (Talán úgy linkelte valaki?) Viszont most az istennek sem sikerül rálelnem. Egyébként egy CQ61-415SH-ról lenne szó. Ha új billentyűzetet veszek akkor mind1 melyik típust választom? (CQ61-en belül) Köszönöm a segítséget.
-
PierNight
aktív tag
Elkezdtem nézelődni a bill után, de azt, honnan tudom meg mi a tipus száma? 8pl. HP Új Billentyűzet 317443-041 Magyar HP Compaq billentyűzet)
-
PierNight
aktív tag
de akkor van rá esély,hogy teljesen kiszárad és "megjavulnak" a gombok? vagy ne is reménykedjek és cseréltetnem kell a billt? (gondolom az is 10-15ezer lehet) van itt valaki aki foglalkozik ilyesmikkel? mert olcsóbb lenne minta szervízbe vinném köszönöm a segítséget előre is. amúgy a backspace a: g,h,á biztosan nem jó.
-
PierNight
aktív tag
ELLP!!!
Teqnap épp, picit belelöttyent a víz a space mellé aztan kitakarítottam és észrevettem par billem nem meqy, meqajszarítóztam és vartam maiq de nem lett jó. mi a teendő??? uye nem kell cserélni az eqészet? -
PierNight
aktív tag
segítséget szeretnék kérni. Van nekem egy HP CQ61-em és kb 1 hete elkezdett recsegni...zenét hallgatok vagy filmet nézek rajta elég sokszor recseg...én attól félek, hogy a hangkártyával lehet valami mert ha rákötöm hangfalra az is recseg :S (de nem folyamatosan) valami ötlet?
-
PierNight
aktív tag
Hello!
Olyan problémával fordulnék hozzátok, hogy létezik valami program ami felpörgeti a ventiket jobban vagy valamiféle optimalizálási lehetőség amivel lehetne kalibrálni a működésüket? Mert szerintem ez normális, hogy 1 óra használat után 55-60fokos minden.(feljebb nem nagyon megy) Egyébként egy 4 hónapos CQ61-ről van szó, és az elején nem volt ilyen forró (pedig akkor még nyár volt) Nem szeretném, hogy valami baja legyen...thx előre is.[ Szerkesztve ]
-
PierNight
aktív tag
válasz SeniorTilla #13135 üzenetére
köszi a touchpad probléma megoldva viszont a quick launch-ot ezelött is feltettem de semmi..még mindig nem reagálnak a felső gombok. telepítésen kívül kell még valamit csinálni vele?
-
PierNight
aktív tag
sziasztok tegnap óta bolldog tulaja vagyok egy hp cq61nek feltettem rá a win7et minden drivert telepített de a touch pad és a bill nem az igazi
touch padon pl nem érzékeli az oldal scrollozást és a billnél nem mennek felső f1-2-3stb gombok (fényerő hang állítás zenekezelés sőt még print screenelni sem tudok...)
hp oldalán leszedtem a drivereket de nem használt. mit kéne tennem? eddig xpt használtam és egy kicsit fura még ez a win7 nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest