Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• moonman

titán

hp 8510p-m van 4in1 NAS dokkolóval és egy Dell UltraSharp 2407WFP-vel és Logitech MX Revolution egérrel.

kezdek attól tartani, hogy a gép vagy a dokkoló be fogja mondani az unalmast. a tünetek: a dokkolóba dugott MX vevő néha kihagy, az egér (főleg erős terhelés alatt) kimaradozik, meg-megakad. ha a gépben van a vevő (pl. napközben munkahelyen) akkor jó.

a net-elérés kb. félóránként megszakad, ez is csak a dokkolón jelentkezik. itt még ludas lehet a router is, ami egy ősöreg D-Link DI 624+, most reseteltem, majd meglátjuk.

a gép kb. 10-ből 1-szer nem kapcsol ki, ha leállítom. minden elsötétül, de a power led marad és a gép is zúg tovább. ha kinyomom, rendesen elindul, mintha mi sem történt volna.

az ujjlenyomat olvasó egyszerűen eltűnt a rendszerből. a program és a driver újratelepítésével annyit értem el, hogy egy "unidentified usb device"-om lett, de működni nem működik, így letiltottam. több, mint egy évig használtam az ujjlenyomatos bejelentkezést.

tegnap egy mkv videóban tekergetés közben csodaszép kékhalált kaptam (ati-ra hivatkozott, 9.9-es beta driver van fent).

ma reggel sleep-ből bekapcsolva tiszta pixelszemét lett a kép. a vga ugyan power saving-ben volt, de visszakapcsolva sem jött helyre, újra kellett indítani.

szóval attól félek, hogy alaplapos a gép vagy nemtom, volt valakinek ezekhez hasonló tünete? ja azt még érdemes tudni, hogy Win7 x64 RC van fent. nincs időm feltenni az RTM-et. :)

Új hozzászólás Aktív témák