- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Irány a 32 bit - játékprogramok 1994-1995-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
hp 8510p-m van 4in1 NAS dokkolóval és egy Dell UltraSharp 2407WFP-vel és Logitech MX Revolution egérrel.
kezdek attól tartani, hogy a gép vagy a dokkoló be fogja mondani az unalmast. a tünetek: a dokkolóba dugott MX vevő néha kihagy, az egér (főleg erős terhelés alatt) kimaradozik, meg-megakad. ha a gépben van a vevő (pl. napközben munkahelyen) akkor jó.
a net-elérés kb. félóránként megszakad, ez is csak a dokkolón jelentkezik. itt még ludas lehet a router is, ami egy ősöreg D-Link DI 624+, most reseteltem, majd meglátjuk.
a gép kb. 10-ből 1-szer nem kapcsol ki, ha leállítom. minden elsötétül, de a power led marad és a gép is zúg tovább. ha kinyomom, rendesen elindul, mintha mi sem történt volna.
az ujjlenyomat olvasó egyszerűen eltűnt a rendszerből. a program és a driver újratelepítésével annyit értem el, hogy egy "unidentified usb device"-om lett, de működni nem működik, így letiltottam. több, mint egy évig használtam az ujjlenyomatos bejelentkezést.
tegnap egy mkv videóban tekergetés közben csodaszép kékhalált kaptam (ati-ra hivatkozott, 9.9-es beta driver van fent).
ma reggel sleep-ből bekapcsolva tiszta pixelszemét lett a kép. a vga ugyan power saving-ben volt, de visszakapcsolva sem jött helyre, újra kellett indítani.
szóval attól félek, hogy alaplapos a gép vagy nemtom, volt valakinek ezekhez hasonló tünete? ja azt még érdemes tudni, hogy Win7 x64 RC van fent. nincs időm feltenni az RTM-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BestBuy ruhás topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Léghűtés topik
- Google Pixel topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- További aktív témák...
- LENOVO T14 GEN 5 Core ultra 5 USA
- Dell Latitude 5411 / 10.GEN / i5-10400H / ÚJ 256GB NVMe / 8GB DDR4 / GeForce MX250 / IPS / WIN11
- ASUS TUF F17
- Lenovo Thinkpad Intel I7 - 32GB DDR4 - SSD 1TB - NVidia 4GB DDR6 - 4K LCD - Carbon Fiber / Magnesium
- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS ULTRA 5 135U vPRO 12 Mag 16GB RAM 512GB NVME SSD 2028-ig Gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
- HPE Aruba switch, 48 port, Layer 3, PoE+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest