- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vamosip
tag
Adott egy HP 250 G5 X0N53EA + Win10 Home 64bit + Logitech Bluetooth audio adapter /980-000912/
Probléma, hogy 1-2-3 percenként egy másodpercre kihagy/beszaggat a hang. Gondolom valamelyik driver lehet a ludas... A probléma lehet összefügg azzal, hogy az egész átkerült egy másik lakásba, de lehet épp valami frissült a gépen. Az adapter 2-3 méterre van (rálátással) a géptől. Mobilról küldve a zenét nincs probléma, tehát valószínű a gépen nem stimmel valami.
-
Dhampir
félisten
válasz
hallador #47091 üzenetére
Lehet, de sajnos például a ProBook 450 G4 még nem kapott fullHD IPS-t, csak a 430-as.
Nem csak egyből indulok ki, kapom az infókat innen-onnan.
(#47096) SeniorTilla
Teljesen egyetértek vele, pedig nagyon kedveltem a régi ProBookokat.
Ami engem annak idején a ProBookokhoz vitt kisebb igények mellett a szoftveres támogatás is; mert volt olyan konfiguráció, amelyik alapból megkapta a SUSE Linux Enterprise Desktop szoftvert.
Igaz, hogy azt is csak irodai dolgozónak szánták, mert alapból még egy épkézláb videót sem tudott lejátszani, de legalább megkapta rá a gyártótól az AMD driver támogatást, amit ilyen Linuxon az egyszerű felhasználó általában csak vért izzadva tudott installálni (a Suse esetében még ma sem mindig egyszerű a közembernek).
Persze fel lehetett rá tenni extra repókat, de akkor meg dűlt-borult az alapszoftver biztonsági oldalról is. -
b.kov
senior tag
válasz
SeniorTilla #47096 üzenetére
Let the flame begin.
-
válasz
hallador #47091 üzenetére
A Pavilionban is van m.2 hely, és HDD hely is, 32GB-ot is támogat, stb. Ez nem a géptől függ, hanem a platformtól.
Szerelhetőségben tényleg jobb a probook (kérdés, mennyit akarod használni és mennyit szerelni a gépedet), de a kijelzője a Pavilionnak messze jobb volt és most is az. És nem pixelhibásak. Én elég sok gépet eladok, mindegyiket ellenőrzöm eladás előtt, van némi rálátásom a minőségre.
Ez az egész üzleti kontra konzumer vita csak egy baromság. Én speciel kipróbáltam mindegyikből a közepes és legjobb darabokat is. Soha nem dolgoznék Probookon, Elitebookon is csak akkor, ha nincs más. Szar képminőség, szar hang, nehézkesebb funkciók, stb. A probook arra való, hogy pistike üljön az irodában oszt dógozzon rajta. Neki nem kellenek extrák, még jó kijelző sem, mert a táblázatokat bármire fel lehet vinni. Aki jó gépet akar magának, az olyat vegyen, ami tetszik, és aminek örülni fog. Ne olyat, amit az átlag rabszolgának terveztek a melóhelyen.
Plusz egy: láttatok már AMD-s Elitebookot? Én már igen. Egy borzadály tetű lassú szar az egész. Pedig Elitebook, CSAK jó lehet!!!
-
válasz
MasterMark #47089 üzenetére
Azért mert a probook szar (szerintetek), a pavilion még nem az! Ostoba sztereotípia uralkodik itt időnként
-
drmotto
őstag
Nem írom le, meg voltam vele elégedve. De ez így jelenleg használhatatlan. Vagy javíttatok, ami nem fér bele a keretbe, vagy veszek egy másikat részletre, ezt meg elteszem, és később ha van rá keret, javíttatom. Helye mindig lesz itthon, 3 iskolás gyerek van.
A kérdés még mindig az, hogy az x360 14 az ajánlott vétel vagy sem. -
b.kov
senior tag
-
hallador
addikt
válasz
Dhampir #47090 üzenetére
A HP a mai FullHD ProBook-okat IPS-el adja el. Nincs mát TN, és nem is érdemes 5 - 10 ezer Ft-ot spórolni egy 200 - 240 000 Ft-os gépnél.
A ProBook minősége még azért jobb a Pavilionnál, a bővíthetősége is jobb, pl a 430 G5 támogat 32 GB ramot, van m.2 sata, és 2,5"-os hely is benne. A Szerelőnyílás csavarral bontható, de azért még mindig kategóriával jobb, mint más gyártók 5 - 8 csavarral bontható komplett hát lemeze leszerelése, amit le kell műteni a gépről, mert az 5 - 8 csavar mellett még 20 kapocs is tartja amikből az első szétszedésnél 10-ből 2 letörik.
A gyári bekapcsológombos hibás termékekből teljesen felesleges kiindulni, mert az már az első generációs Ivy Bridge-s Folio-nál is volt, igaz mint kiderült ez egy kis szériára korlátozódott, és cserélték. -
Dhampir
félisten
válasz
MasterMark #47089 üzenetére
Azért sem teszem off-ba, hiszen HP termékekről esik szó.
Lassan a konzumerekkel egyenértékűek egyes típusok, legfeljebb a gari, support stb. különbözteti meg őket.
Pavilionnal (15-össel) régebben volt dolgom, még a gyengébb IPS kijelzővel is jobb képet adott, mint a vacak TN paneles "Probik", persze a fedele olyan volt, mint a trambulin, meg majdnem mindegyik kijelzőn volt valamilyen pixelhiba.
-
Dhampir
félisten
válasz
MasterMark #47083 üzenetére
Visszajelzések alapján mintha több hibás darab is lenne. Tavaly nálam is úgy indított egy 450 G4, hogy többször egymás után sem lehetett bekapcsolni. Véleményem szerint a minőségük is sokat romlott. Habár vékonyabbak és könnyebbek lettek, de vacakabbak is. A korábbi kényelmes alsó szerelhetőség is eltűnt, amikor a rögzítőpöckök eltolásával leoldott az egész aljzat és lehetne még sorolni biztosan.
Általános minőségromlás manapság sajnos más gyártók egyes gépeinél is tapasztalható.
-
hallador
addikt
válasz
drmotto #47085 üzenetére
Na de várj már mennyi idős ez a gép. Ha garanciális, akkor ezt javíttatni kell, ha nem akkor azért nem nagyon tudom mit lehetne elvárni egy ilyen géptől. Szóval én most vettem magamnak egy 430 G5-öt egy 820 G1 után igen nem az a minőség, de 2/5 annyiba is kerül. Szóval ennyiért ez a gép teljesen OK. A Pavilionok azért jóval gyengébben hordozhatóak, mint a probookok.
Egy szétszedést takarítást megérne az a ProBook 450 G2. Esetleg egy szerviz is meg tudja tenni, vagy itt a service manualja: [link]
-
drmotto
őstag
válasz
MasterMark #47083 üzenetére
Lassan minden.
Kijelzőjén úgy 6-8 helyen van 5 forintostól kétszázasig mindenféle méretű fekete folt. Nem működik a kártyaolvasója. Az egyik USB hol megy, hol nem. Nem működik a repülőmód gomb. 10 indításból legalább 5x fehér háttér, és hibaüzenet a boot elején. -
drmotto
őstag
A Pavilion C360 14 otthoni felhasználásra ajánlott? Egy Probook 450-et váltanék le. ami egyre több sebből vérzik.
-
Suprax5
csendes tag
Sziasztok!
Vásárolni szeretnék egy használt HP laptopot.
Probook 650 g2
Tudom ellenőrizni a neten a garancia állapotát,
de nem találom a specifikációját az adott laptopnak.Valaki dobjon meg egy linkel, hogy hol keresgéljek.
Köszönöm.
-
Sziasztok!
A lakótársamnak van egy HP ProBook 4515s laptopja, elég régi, 8 éves.
A probléma az az hogy ha bedugom a LAN kábelt a gépbe, akkor villognak a LED-ek.
Viszont a Windows nem jelzi ki. Sőt, az eszközkezelőben sem ismeri fel, hogy lenne integrált hálózati adapter a gépben.Megnéztem BIOS-ban, engedélyezve van a LAN.
Windows 10 van a gépen.
Szerintetek? -
Bavarian35D
újonc
Szevasztok Urak! Van egy HP 15ay101nh laptopom, volt benne gyarilag egy 1tb hdd. Most kapott egy 250es samsung 850evo ssd-t. Na most van egy 3napja nem megoldhato (szamomra) problemam. Nagyon sokat olvasgattam mindenhol forumot, itt is...valoban mindent elolvastam es kiprobaltam a GPT-UEFI/MBR-BIOS storyban...nem is 5eve muvelem a dolgot..kivettem a HDD-t csak az SSD maradt. MBR-be semmikeppen nem megy fel az SSD-re a windows 10, ha diskparttal atkonvertalom MBR-re a vinyot stb. Akkor azt irja, hogy a windows nem tudja telepiteni, valoszinuleg a BIOSban nincs engedelyzve. (Na most a biosban kb semmi opciom nincs, ha kell lefotozom es megmutatom. Pusztan annyit tudok allitani, hogy a legacy bootot letiltom, vagy engedelyezem.) ezt az MBR-es telepitest el is engedtem, gondoltam megoldom UEFI-be ahogy mar oly sokszor masik gepen. Rufussal GPT- particios Fat32 peni letrehoz, legacy boot letilt, uefibol bootolok a penirol, hibatlanul megtudom particionalni...letrehozza az osszes (kis sajat par szaz mb-osokat is) particiot, gond nelkul telepul majd ujraindul ugye. Na innen nem jutok tovabb 3napja, barmit teszek a nem bootol. Hibauzenet: boot device not found (3f0). Olvastam nem keveset errol a 3f0-rol. Amennyiben nyomok egy biost es ott letiltom a legacyt majd ujra feloldom, kijon egy uefi alapu boot os converter (vmi hasonlo a neve) ahol egy 4szamjegyu kodot majd entert utve fel kellene alljon a win. Legacy enableden, disableden...barhogy...sehog nem mukodik. Legfrissebb BIOS, legfrissebb WIN 10, legal. Kerlek titeket segitsetek, mar kezdek belehalni. Koszonom
-
drmotto
őstag
Sziasztok
Egy ideje a fizikai hang gomb csak fehéren világít, akár be van kapcsolva a hang, akár nincs. A wifi gombnál működik a szín váltás. W10 újratelepítés után sem változott a helyzet. Mi lehet a baja?
Hp450 g2, legfrissebb win. -
sherlock82
senior tag
Hello,
jelenleg ProBook 5330m notebook-ot használok. Akksija már nem új kb. 40 percet bír ki.
A 10 % ról a 100 % - ra kb 2.5 óra kell neki, vagy annál is több.
Az elhasználódás miatt ez természetes , vagy aa hálózati töltő is gyenge hogy ennyi ideig tart egy töltés?
Köszönöm előre is. -
kromatika
veterán
Sziasztok.Létezik e Pro Book 470 G5 höz olyan hp progi,mint pl lenovonál a Power Manager ,Tehát hogy tudjam szabályozni ha a noti töltőn van,hogy milyen tartományban induljon,illetve álljon le a töltés.Köszi előre is mindenkinek.
-
adika4444
addikt
Hali!
Mennyire nehéz egy HP Elitebook 2570P tisztítása?
SSD-t már cseréltem benne, de a hűtést szeretném portalanítani ugyanis érzésem szerint már kicsit sok csúnyaság jutott bele a billentyűzeten keresztül.
Érdemes ennek nekiállni házilag vagy inkább majd szerviz?Köszi!
-
tibz03
őstag
válasz
SeniorTilla #47061 üzenetére
Most telepítettem újra a Windows-t, és még mielőtt bármit is telepítettem volna, a Windows Update lehúzta a legfrissebb Intel drivert.
Úgyhogy a frissítés megvolt, már csak arra leszek kíváncsi, hogy a jelenség megszűnt-e.
-
ZsoltG60
aktív tag
válasz
MasterMark #47066 üzenetére
-
ZsoltG60
aktív tag
Üdv. Adott egy HP 250 G3 K3W90EA notebook Win7 és egy
Awei A920BL füles. Fent van minden driver, de valamiért nem tudom párosítani . HP oldaláról töltöttem le a Broadcom Bluetooth szoftver 6.5 Rev.Q . Mi hiányzik még ? -
-
tibz03
őstag
Sziasztok!
Olyan problémába ütköztem a ProBook 840 G2-mmel (i5-5200U), hogy hébe-hóba netes videók nézése közben elsötétül a kép, majd 2 mp múlva újra megjelenik, és rá kell frissítenem a weboldalra, hogy újra lejátszható legyen a videó. Találkoztam más hasonló jelenséggel asztali gépnél is, amikor pl. egy VGA tuning esetében túl lett húzva a kártya, és a driver visszaállítja alapbeállításra az órajeleket (csak ott tudom, hogy mi történik, mert az AMD/nVidia driver ezt egy szövegbuborékban közli).
Szóval (szerintem) tuti, hogy a jó kis Intel grafikának van valami nyűgje a driverrel, vagy valami hasonló. Na én próbáltam volna az Intel oldaláról a legfrissebb grafikus drivert feltelepíteni, de erre az volt a "válasz" a notitól, hogy nem lehet, töltsem le a HP oldaláról a HP által jóváhagyott drivert (ami kb. 2015-16-os).
Meg lehet vajon kerülni ezt a hülyeséget, és feltelepíteni egy friss Intel drivert? Vagy valami más módot tudtok javasolni?
Windows 10 Pro van a gépen.
Köszönöm előre is!
-
samphone
tag
Gus, SeniorTilla köszi a válaszokat.
Az energiagazdálkodásoknál, azon belül a további energiabeállításoknál van 2 opció ( korábban volt energiatakarékos is, de az már nincs, így kettő van), ezek:
1, Kiegyensúlyozott (ajánlott)
Automatikusan kiegyensúlyozza a teljesítményt és az energiafogyasztást az arra alkalmas hardvereszközökön.2, HP optimized (recommended)
Optimális egyensúlyt biztosít a teljesítmény és az energiafogyasztás között a HP noteszgépeken.Valaki elmagyarázná, hogy mi a kettő között a különbség? Pedig nem voltam rossz szövegértésből, de mi a különbség a kettő közt. Melyiket érdemes használni?
-
-
kromatika
veterán
Sziasztok.Probook 470 G5 ügyben szeretnék segítséget kérni.A Hp termék infónál az adat tárolás résznél ezt írja.[link]512 GB M.2 PCIe NVMe TLC SSD 7
256 GB M.2 PCIe NVMe SSD 7
128 GB M.2 SATA TLC SSD 7 Ez akkor azt jelenti hogy pl sata M.2 ssd ből csak 128gb-t lehetbele rakni,és csak tlc-ét? Második kérdésem az lenne hogy miért nem találok a noti honlapján letölthető drivereket?Mindenhol csak ezt találom[link] köszi a segítséget előre is. -
Suprax5
csendes tag
válasz
bajuszatti #47040 üzenetére
Köszi a tippet de sajna nem találom....... mint ha nem is létezne.
-
Sziasztok,
Vettünk egy HP laptopot.
Hogy bánjak az aksival, hogy ne menjen s@rrá? PL. benne hagyhatom e a töltő kábelt 0-24 vagy inkább húzzam ki, ha feltöltött, majd mikor 20% alá esett, újra dugjam rá? -
Krogoth
senior tag
válasz
Krogoth #47046 üzenetére
Most kaptam agyf@szt.
Többször kikapcs-bekapcs próbaképp. Minden rendben, működik, nem kell újraindítani, megjelennek a karakterek.
Törlöm a visszaállítási pontot és csinálok egy újat. Ismét kikapcs, majd elindul és ismét szembesülök azzal, hogy nem jelennek meg a betűk ............ -
-
atoka1
tag
válasz
SeniorTilla #47043 üzenetére
Köszönöm szépen. Laptopszalon szerint nincs rá lehetőség... Ezek szerint rosszul tudják
-
-
atoka1
tag
Sziasztok! Hátha találkozott már valaki vagy tudja, hogy a HP ZBook 17 G3 [link] laptopban az ssd mellett van helye egy plusz hdd nek is?
-
-
Gus
aktív tag
válasz
samphone #47036 üzenetére
Mindig a számlával igazolt vásárlás dátuma elsődlegesen az irányadó a garancia szempontjából. Ha az nincs, akkor a Care Pack, vagy a WEB-en fellelhető dátum az elfogadható, de az nyilván nem lehet pontos, mert a nagyker raktárban is állhat az eszköz, meg a kereskedő sem adja el azonnal minden esetben. A Support Assistant a webes dátumot jelzi ki, aminél rászámolnak néhány hónapot a gyártástól. A Care Pack-ot sok esetben már az eladás előtt beregisztrálják.
-
-
-
samphone
tag
Sziasztok!
A HP Care Pack mit jelent, mire jó az?Illetve kell-e erre regisztrálni?
Kaptam egy HP gépet nemrég, és a HP Support Assistantban az írja, hogy a normál jótállás 2020 x. hónapig jó, a Care pack csomag lejáratának ideje meg egy hónappal korábban véget ér, mint a normál jótállás lejáratának ideje.
Lehet már regisztrálva lett korábban? -
Suprax5
csendes tag
Sziasztok!
Segítsen egy hozzáértő rajtam!
Nem találom a lenti laptopnak a specifikációit.
HP probook 650 g2 Z3R14EC#ABV
Köszönettel Zsolt.
-
bayay
csendes tag
Sziasztok,
segítségeteket kérem, ASUS felhasználó vagyok, de sajnos mivel 3-ra sem sikerült hibátlan Zenbookot szállítaniuk, így kénytelen vagyok máshol nézelődni és megakadt a szemem ezen. Korrekt a felszereltsége, főleg a 3x USB 3.1. Sajnos nincs tapasztalatom a HP-val, és tesztet sem találtam erről a modellről. Segítsetek ki kérlek infóval, ha van valakinek tapasztalat, zúg-e a venti, meddig bírja az akku, jó-e a support, tényleg 3.1 az az USB, SSD az M.2, vagy PCI, monitornak milyen a színlefedettsége, jó-e, rossz-e, vennétek-e, vagy felejtsem el valamiért és valami mást?
Eredetileg Zen UX3410-et akartam, tehát ezen a vonalon keresek.
Köszönöm!
-
Krogoth
senior tag
Valami ilyesmit, de ezt csak példának linkeltem.
Legyen rövid és hosszú füle is. Külön rekesz a kábeloknak, egyéb kiegészítőknek. -
wopi
aktív tag
Sziasztok!
Táskavásárlásban vagyok, de szeretnék kikérni a véleményeteket. Pavilion X360-asom van, 14'' méretben. Tudtok ajánlani hasonló táskát hozzá? ILYET néztem, de nem tudom, hogy a méret megfelel-e, nem-e csúszkálna benne, vagy nem-e lenne kicsi.
Esetleg oldaltáska, vagy hátitáska is érdekelne, amiben biztonságosan lehet szállítani a gépet. Szintén rendben elfér, de nem csúszkál, stb... Vannak tapasztalatok?
Köszönöm szépen,
Peti -
-
Krogoth
senior tag
Hali.
Adott egy HP probook 455 g1 lapi.
Win 10 ent. x64. Teljesen legális win (Tisztaszoftver).
Gond az, hogy első indításnál az asztalon levő ikonok alatt levő szöveg eltűnik. Ugyan úgy a startmenüben levő szövegek se látszanak. Újraindítás után minden okés.
Próbáltam amd catalyst-el, a hp oldaláról letöltött driverrel, win update álltal leszedett driverrel és driver nélkül is.
Bármit csinálok első indításnál nem jó.
F.67 Rev.A Bios frissítés felrakva nem oldotta meg a problémát.Mit merre kellene állgatnom, hogy ne kelljen mindig restartolni?
-
Peczek
aktív tag
Kedves sporttársak, segítsetek:
Mitől lehet, hogy a HP6930p billentyűzete nem fogadja el a Shift + Ctrl-t, csak külön-külön?
Archicad alatt sokszor kell mind a kettő, pl.
Shift + Ctrl + D,
Shift + Ctrl + E,
Shift + Ctrl + M.
Shift + Ctrl + AltMacerás minden gyorsbillentyűt átállítani, meg már igen megszoktam.
Köszi
-
Gus
aktív tag
válasz
ACAB95 #47024 üzenetére
Nem írtad, de feltételezem, hogy HP géped van, mert ez az a topic. Brand gépeknél a gyártói oldalról érdemes a drivert letölteni és telepíteni, mert azok vannak optimalizálva a hardveredhez. Tehát például az hivatalos AMD oldalról letöltött legfrissebb driver nem biztos, hogy jobb, mint a HP support által ajánlott. [link]
-
-
ACAB95
tag
Üdv
Ma felfrissítettem az AMD CPU és GPU drivereket és azóta nem lehet használni a gépet annyira szaggat. Gyári frissítéseket töltöttem a hivatalos AMD oldalról. Köszönöm a tanácsokat! -
qwertly
addikt
Sziasztok!
Adott egy HP ProBook 440 G4 notebook szeretnék rá windows 7 64-bit op telepíteni.De más amikor be bootolok usb kulcsról akkor hibát ír ki,hiányolja a cd-dvd illesztő drivert,ezt miképpen tudnám orvosolni másik van olyan oldal ahol össze van válogatva a driver pack hozzá? -
lolkaa
csendes tag
Sziasztok,
HP Probook 430 G4-nél a hang nem működik. Win update után már többször volt olyan, hogy az audio drivert újra kellett telepíteni. ( C:\Program Files\CONEXANT\SA3\HP-NB-AIO\setup64.exe.)
Most hiába próbáltam, nem segített.
Programok telepítés és törlése alól eltávolítottam a CONEXANT, viszont sehogy sem akar felmenni újra. Próbáltam már újra letölteni a hp oldaláról, de nem segít. Olyan mintha végigfutna a telepítő, de nem megy fel, nincs a programok között. Többször újraindítottam a gépet. Futtatás rendszergazdaként is próbáltam, hátha... de nem jött be. Egyébként rendszergazda vok a gépen. Eszközkezelőben is próbáltam újra felismertetni...
Továbbra is azt írja hogy "Nincs telepített hangeszköz".
Tudnátok segíteni, hogy mi lehet a gond? Mit kellene tenni?Előre is köszi a segítséget.
-
válasz
LurkerSheik #47013 üzenetére
Pavilionhoz kell a számla az esetek 99%-ában, de kérdezd meg a szervizt, egy próbát megér.
-
DonMarco
aktív tag
Szép napot ! Van egy HP G62-es laptopom (kb 8-10 éves) Rátettem a win 10-et,fut rajta,de nem találok rá sehogysem videokártya drivert
Reménytelen már erre a laptopra a win 10 ? Köszónóm !
-
Weareus
addikt
Sziasztok!
Unokaöcsém Hp Pavilion P09SA (tpnq 143) notebookján meghalt a merevlemez. Szervizben kapott egy újat és bios frissítést is. Az addig rajta lévő Win 8 helyett Win 10-et raktak rá, de unokaöcsémnek nem tetszett, így visszalerült rá a Win 8.
A probléma, hogy filmnézés közben egyszer csak elnémult és azóta nincs hang. Eszközkezelőben látja a hangkártyát és teszt gomb nyomásakor is ugrálnak a zöld hangsávok, de semmi. Próbáltuk újrarakni a chipset drivert és az audiodrivert a hivatalos HP support oldalról, de semmi.
Van esetleg ötlete/tippje valakinek, hogy lehetne elővarázsolni a hangot a gépen? -
wopi
aktív tag
válasz
LurkerSheik #47013 üzenetére
Szia!
A Telekom fiókba belépve, a dokumentumok fülön látod a számlát és a garancialevelet is. Letöltöd, kinyomtatod, és mehet is a szervizbe (de ne kelljen).
Korábbi tapasztalatok szerint LG, Samsung szerviz is elfogadta gond nélkül, gondolom a HP-nál sincs ez másképpen.
Ha telefont veszel a Telekomtól, ott is ugyan ez a felállás. Épp pár napja kellett egy LG G4-et leadnom az LG saját szervizébe, és ott is csak a kinyomtatott számlát kérték, semmi többet.
Üdv, Peti
-
Taren
újonc
Üdv!
A birtokomba került egy Probook 445 G1 típusú laptop processzor túlmelegedési problémával, alapjáraton 95-120°C-on mozog. Szétszedtem, nem volt poros, a gyári pasztát lecseréltem, összeraktam, a ventilátort visszadugtam. Ennek ellenére ugyan úgy ezt ezt a hőfokot produkálja. Windows 10 fut rajta és nem találtam eddig semmilyen programot amivel rendszer alatt szoftveresen lehetne kezelni a ventilátort ami sajnálatos módon alapjáraton megy.
-
Udv,
Van egy HP pavilion noti aminek a telekom (elado szerint) nem pecsetelte a garijegyet, a kb 1 honappal elotte levo nagykeres CHS ertekesites datun van csak nyomva.
Magentahoz vasarolt igy, kulon szamla sincs.
Szeriaszam alapjan csekkolva a hpnal el a gari,
De vajon el is fogadjak?
Hogy all a csak szeriaszamos garihoz a Hp?
Eleg kamusan hangzik, feketen ertekesitett gepeknel talalkoztam ezzel a felallassal -
Akos1994
aktív tag
HP Probook 650 G-be rakható egyszerre 2.5 HDD és M.2 SSD?
Láttam képeken,hogy keresztben van egymás felett a két foglalat, de rárakható még az SSD tetejére egy HDD vagy nem?
Ha nem akkor megoldható egy szalagkábeles slot riserrel a dolog?
[link]
Így se próbálta senki? -
MasterMark
titán
válasz
MasterMark #47009 üzenetére
-
sz.j
nagyúr
Szevasztok!
Lenne egy használt HP mini 110-3600 notebook Windows 7 Starter-el, amit lehet, hogy megvennék.
Kérdésem az lenne, hogy szerintetek ez a gép a rajta lévő win7-el mennyire bírna egy jobb, például Mozilla Thunderbird levelezőprogit amin olykor elég sűrű és terjedelmes levelezés folyna.Előre is köszi a válaszokat.
-
MasterMark
titán
válasz
SZIGMA #47008 üzenetére
A spare number pontosan stimmel. Én is úgy tudom, hogy akkor be se bootolna. Viszont itt semi gondja, csak egyszerűen nem látszik sehol.
És mind a két gépen, a különböző kártyákkal is ez a helyzet.
szerk: Asztali PC-men van miniPCIe slot, estleg nézzem meg ott, annak van értelme?
-
SZIGMA
aktív tag
válasz
MasterMark #47007 üzenetére
A típus benne van, csak ha whitelistes a bios, akkor HP-hoz gyártott kártya kell bele.
Szóval nem úgy keresel rá ebayen, hogy "AC 3160", hanem "AC 3160 HP"
vagy eleve a HP spare part numberre keresel 710662-001Egyébként kéne jeleznie,ha nem tetszik neki a kártya.
-
SZIGMA
aktív tag
válasz
MasterMark #47005 üzenetére
Szia!
HP whitelisteset vettél?
-
MasterMark
titán
-
Jimmbo
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy 15-bs016nh notebook magyar billentyűzettel. Amihez nem találok megfelelő bill drivert. Az eszközkezelőben alap szabvány bill van beállítva. Az egész nem érdekelne, ha az altgr mellé helyezett hosszú i betű működne. Keresgéltem elég sokat, de nem találtam rá megoldást. Esetleg van aki tud segíteni?
-
jjeahh
nagyúr
Sziasztok!
A haveromnak van egy probook 4530s laptopja, amiben haldoklik a hdd, szal úgy döntött kicseréli ssd-re.
Az alábbiakat próbálta már valaki ebben a laptopban?
Samsung 750 EVO
Adata SP920
Goodram Iridium Pro
HyperX 3K
HyperX Fury
HyperX Savage
Intel 520
Intel 530
Esetleg mSata is belemegy? Ezeken kívül van valami más alternatíva, amivel pozitív a tapasztalatotok?
Köszi előre is! -
Ádám16
addikt
Üdvözletem!
Van egy HP 250 G5 (W4N14EA) típusú notebookja a páromnak, viszont kicsit lassú tud lenni, szeretnék ezért bele SSD-t venni.
Teljesen laikusként indulok neki, de SSD már ki van nézve (Adata Sp920. Ezzel kompatibilis a gép?
Továbbá az ODD helyére szeretném tenni beépítő kerettel. Tudtok segíteni, hogy milyen méretű ODD-kat keressek? Esetleg van ajánlott?
Köszönöm! -
samphone
tag
(#46997) totalZ Köszönöm szépen.
Hol lehet amúgy beállítani a ventillátorokat, mikor működjenek stb. a gépen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- Asus ROG Zephyrus G14 GA402XV AMD Ryzen 9 7940HS/RTX 4060/32GB RAM/1TB SSD eladó RITKASÁG!!!
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -40% Ryzen 7 7735U 16/512 2,2K 680M 2GB
- AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB // Ajándék // Számla // Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest