Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thom!
veterán
A fedél lehajtásakor mikor alvó állapotba kerül a gép néha elfelejt visszaéledni a HP 840 G3-om(Fekete képernyő, világító billentyűzet, de semmi reakció?
Win10 legújabb verzió, illetve Bios és driverek. -
Dhampir
félisten
Sziasztok!
A HP EliteBook 8570p-ben lévő SEC3659 típusú HD+ kijelző vajon PWM-mentes és színvisszaadás tekintetében felveszi a versenyt az LG gyártotta variánssal?
-
-
bacsis
Közösségépítő
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni egy HP Probook 6460b-vel kapcsolatban
a gép akku nélkül volt használva, állítólag egyszer csak lekapcsolt ismerősöm elmondása szerint. Az biztos, hogy hozzám úgy jött a gép, hogy a töltőt rádugva a töltést jelző LED fehér-sárgán villog csak és be sem kapcsol a gép. kibeleztem a gépet de semmi váltoás, próbáltam 3 töltővel is! de ugyanaz...
Előkerült az akkuja ezzel pöcc-röcc elindult a gép...
Win betölt, rádugom a töltőt de semmi, nem veszi, mintha rá se lenne dugva...
Van tippetek hogy mi lehet a gép baja? lehet ezt gyorsba orvosolni? -
Klara_
őstag
EB 820 G3 1.16A BIOS-al szivat, nem voltam a kozeleben jo 2 hetig, most azt jatsza, hogy nem indul el, HP logo bejon, de a kis korok nem indulnak el alul.
Atvalt Intel Boot agnet-re:
PXE-E61: Media test faulire, test cable
PXE-M8F: Exiting Intel boot agent
Aztan: Boot device not found, please install OS on your hard disk... Nyomok egy F2-t a dignosztikahoz, majd itt diagnisztika a siman lefut a driveon. Ellenben ha belepek a BIOSba, bemegyek a setupba, nyomok egy exitet bebootol normalisan, de a kovetkezo indulasnal ismet szivat.
UEFI es legacy boot order is pipalva (UEFI telepites), secure boot - legacy support enabele and secure boot disable fulon.
Otlet, hogy mit probaljak allitani rajta? -
Dhampir
félisten
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Örülök, hogy javul a helyzet a kijelzők terén.

A 470 G4-nek is? (illetve ilyen is olyan is?)
Viszont megkapták az új hülyeséget, a különálló gombok nélküli touchpad-et.
-
-
Dhampir
félisten
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Köszönöm, sajnos eddig még FullHD kijelzős HP notikat nem láthattam, csak HD és HD+ felbontásúakat, különböző minőségűeket. :-)
-
-
Dhampir
félisten
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Asztali legózáson túlmenően kívül notebookot még én sem szerelgettem, csupán arra gondoltam, ha a benne lévő alap HD panel olyan gyenge minőségű, mint általában a korábbi ProBookok HD kijelzője, akkor végszükség esetén egy szakival kicseréltethető lenne.

Igen, van rajta szerelőablak, egyedül az akkumulátorhoz nehéz hozzáférni, ha netán azzal lenne probléma, de abban az esetben már a szervizé a terep.
-
-
Thom!
veterán
USA gépre lehet érvényesíteni a gyári garanciát?
-
f.csaba21
csendes tag
Hello, sziasztok!
Erről a gépről valakinek vélemény?
https://support.hp.com/us-en/product/hp-pavilion-ultrabook-15-b000/5322280/model/5318164/document/c03540743#AbT0
Havertól venném használtan, jelenleg 3 éves gép.
Előre is köszi!
-
ZsoltG60
aktív tag
Üdv. Adott egy HP 250 G3 K3W90EA gép, leírás szerint 1db 3.0 és kettő 2.0 usb csatlakozó van rajt.
Bal oldalon 1 jobbon kettő.. gondolom a különálló lenne a 3.0-ás

Ma vettem egy SanDisk Ultra Dual 64GB USB 3.0 pendriveot... tesztelésnél elég gyenge eredméynt adott, mindhárom csatlakozón szinte ugyan azt a sebességet hozza.. ez gondolom nem normális.. esetleg driver hiba lehet ?

-
-
Dhampir
félisten
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Köszi!
Ahogy néztem, ez volt az utolsó olyan széria, amelynek még valamennyire könnyen eltávolítható volt az alja és az akkumulátor.
Szerinted beszerelhető IPS panel is ebbe és a 455 G3-ba?
-
-
Dhampir
félisten
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Milyen ProBookot használsz jelenleg?
-
bajuszatti
tag
válasz
szabifotos
üzenetére
Nekem hasonló szokott lenni újraindítás vagy frissítés telepítés után. Ilyenkor kiveszem az akkut és így oldom meg.
-
szabifotos
senior tag
Sziasztok!
Adott egy HP 625. Caps Lock 5x villog. Néha bekapcsol, néha nem. Újra pasztáztam, meghajszárítóztam a GPU chipet. Egy napig pöcire indult, ma már megint nem. Az esetleges BGA hiba 4 villogás lenne, vagy jelentheti ezt az 5 is? Gondolom nem éri meg javítani, tehát kuka?

-
-
ACAB95
tag
Üdv
HP notebook -ra kellene egy olyan program, amitől jobban szólna a notebook hangfalai vagy jackról a zene. Dolby equalizer vagy valami hasonlóra gondoltam. Gyári driverekkel nem tudom az equalizert állítani és a zene minősége sem valami jó. Köszönöm! -
x_o_n
veterán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Nem gondoltam volna hogy egy ilyen alsó kategóriás géphez nincs,megmondom öszintén...
De még ha veszek hozzá win 10 et akkor is szemtelenül olcsó volt ez a gép gyerekeknek meg tökéletes,igazábol nem is hittem hogy ennyiért lehet kapni notebookot......
csak windows 7-em van két felhasználatlan..igy gondoltam legalább felhasználom azokat .....na de mindegy
-
-
x_o_n
veterán
Sziasztok
vettem a gyerköcöknek 2 db HP 14 am018ng notebookot,suliba de sehol nem találok windows 7 drivereket...de még egy nyüves müködö usb drivert se és wifit hogy rázuditsam a gépet a világhálóra..pár drivert probáltam amit a hp oldalon találtam,de semmi pozitiv...esetleg tud valaki infot hol merre találok?
-
zsombi12
csendes tag
válasz
MasterMark
üzenetére
MacOS Sierra-n tudok rá másolni, de Windows-on ugyanúgy nem megy

-
zsombi12
csendes tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Semmit nem tudok vele csinálni a lemezkezelőben. Esetleg tudsz valami programot ajánlani hozzá?
-
zsombi12
csendes tag
válasz
bajuszatti
üzenetére
Próbáltam már több gépen is de nem jó.
Akkor ez kuka? -
-
humax
senior tag
sziasztok
HP Pavilion x360 13 mi a rósz illetve jó tulajdonsasaga
vásárlásra mire kell figyelni
köszönöm -
Ala
tag
Nem tudom szerkeszteni a hozzászólásomat, ezért "válaszolok" a sajátomra
Szóval a hasonló cipőben járó bajtársaimnak (és akár magamnak is) foglalnám össze az elmúlt szűk egy nap tapasztalatait.
Egy HP Pavilion Sleek Book 15-b002sh laptop wifijét nem sikerült életre keltenem.
Sikerült kideríteni, hogy ebben az adott gépben (nem mindegyikben) egy Ralink RT3290 802.11b/g/n Wi-Fi adapter van. Konkrétan a géphez nem tartozik HP támogatás, viszont bizonyos vezeték nélküli hálózati kártyákhoz ajánlanak egy telepítő csomagot a HP..
Ezek a 802.11n Wireless PCI Express Card hálókártyák támogatottak:
Mediatek MT7630E 802.11bgn Wi-Fi Adapter
Ralink RT3090 802.11b/g/n WiFi Adapter
Ralink RT3290 802.11b/g/n Wi-Fi Adapter
Ralink RT3592 802.11a/b/g/n WiFi Adapter
Ralink RT5390 802.11b/g/n WiFi Adapter
Ralink RT5390R 802.11b/g/n WiFi AdapterKorábban a vezetékes hálózattal is voltak gondok (Realtek RTL8139/810x Fast Ethernet adapter), amit a hp support-ról letölthető Win 8.1-es driverrel sikerült orvosolni.
Remélem senki nem érez nehéz felfogásúnak, valamint remélem, hogy ha másnak hasonló problémája van, akkor segíteni fog ez a poszt neki.
-
Ala
tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Végül kicsit lenyugodtam, és majdnem azt csináltam. Illesztőprogram frissítésénél a Win beépített illesztői közül választottam egyet. Egyenlőre úgy tűnik, hogy működik a LAN és a WIFI is.
Lehet, hogy érdemes lesz utánanézni a gyártó oldalán is
biztos, ami nem alapon, meg akkor lehet, hogy menne a képernyő megosztás is az okostévére wifin keresztül.Azt hogyan tudom kideríteni, hogy melyik gyártó melyik típusa? Elvileg a gyártó meg van, de a típus nem hiszem.
-
Ala
tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Tudnátok segíteni abban, hogy honnát tudnék hozzá drivert leszedni, ha még nem írtam Win 10-hez kell.
Közben felhívtam a HP Ügyfélszolgálatot, ahol közölték, hogy ennek a gépnek nem biztosítanak win10 támogatást ....

-
Ala
tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni, mert egy kicsit elveszettnek érzem magamat.
Adott egy HP Pavilion Sleekbook 15-b002sh, és adott bármilyen hálózat. Jelenleg Win10 fut a gépen, és a hálózattal nagyon sokszor gondok vannak. Illesztőprogram hibára gyanakszom, mert minden mással rendben van a hálózat, csak mindig ezzel a géppel sz*p*k, de nagyon. Bocsánat a kifejezésért de erre sajnos nem tudok finomabb kifejezést. Szóval, hol a vezetékes hálókártya találja ki, hogy ő nem hajlandó csatlakozni a hálózathoz, vagy egyáltalán nem is létezik, hol pedig a vezeték nélküli hálókártya találja ki, hogy nem létezik, nem akar rejtett hálózathoz csatlakozni, vagy akár láthatóhoz sem (, és nem is akarja látni azt a hálózatot, csak a szomszédokét :/).
Ha kicsit összevissza fogalmaztam, akkor bocsánat, de lángol az agyam. Este kb. 2 óra alatt pattintottam újra a gépet minden progival együtt, majd a legvégén vettem észre ezt a hibát, plusz 1, de lehet hogy 1,5 óra vacakolás jött a win 8.1-es hálókártya driverekkel (mert ugye win 10-hez már nem adnak ki drivereket, aminek meg van az előnye is, de ilyenkor rühellem ezt a rendszert), majd meguntam, és inkább aludtam rá egyet. Próbáltam amúgy a win update-t is, az volt az első, illesztő program frissítését is, semmi.
Segítségeteket előre is nagyon szépen köszönöm!!!!!!!
Ja' reggel elölről kezdtem az egészet, és ugyan az minden ....

-
kecsawi
senior tag
Üdv!
hp Probook 455 BGA forrasztás után mennyit szokott bírni? (Érdemes-e befektetni egy billentyűcserébe, vagy hajtani kell ameddig megy?) -
zoli669
tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Köszönöm!
-
-
Kikike
tag
Kedves Fórumtársak!
Van egy HP Elitebook 2530p notebookom Win 10 oprendszerrel, ma azt vettem észre, hogy nem tudok billentyű kombinációkat beírni: nincs nagy betű, kérdőjel, @, ctrl+c, semmi.
A rendszert újratelepítettem, billentyűzet drivert töröltem, telepítettem.
Külső billentyűzettel nincs gond.
Találkozott már valaki ilyesmivel? Mi lehet a gond? -
Tatus88
csendes tag
Szevasztok,
Egy kis segítséget szeretnék kérni! Vásárlás előtt állok. HP Pavilion 15-CC509NH lenne jelenleg a kiszemelt.
Az Aqua így adja meg a háttértárolót: HDD 1 TB + SSD 128 GB, valószínűleg csak én vagyok rutintalan és nem tudom mit jelent.
Ez egy SSHD-t jelent vagy egy HDD és egy különálló SSD? Amennyiben Hibrid meghajtót takar mire kell számítani? Lehet az SSD részre Windowst telepíteni? Gyorsaságban mennyit veszt egy SSD-hez képest?Esetleg valakinek tapasztalata a géppel van?
Előre is köszönet minden információért.
-
-
zoli669
tag
Sziasztok!
HP Pavilion 15-p051sh tipusu laptopom van, van rá lehetőség, hogy valami erősebb video chipre cseréltessem a M840 nvidia video kártyáját a laptopomnak? Már nem garanciális a gép!
Köszönettel:
-
Bazsee71
őstag
Sziasztok!
Mi okozhatja azt, hogy ha DP-n keresztül rá van kötve a TV a dokkolóra (HP UltraSlim), a monitor pedig a VGA portra, akkor dokkolóból indítva nincs kép a monitoron, és a Windows sem látja. Ha lecsatlakoztatom a dokkolót, akkor a notebook kijelzője is teljesen sötét, nem reagál semmire.
Csak úgy tudom működésre bírni a monitort, ha lekapcsolom a laptopot, lecsatlakoztatom a dokkolót, majd újraindítom, és mikor betöltött a Win, csak akkor csatlakoztatom vissza a dokkolóra. A dokkoló firmware a legfrissebb (2.33).
Mit lehetne tenni, hogy a monitort is alapból kezelje? Ez így baromi macerás, megöli az egészet...

-
bghistvan
senior tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Hmmmmmmmmmm........szóval azt mondod,hogy a billentyű fedlap alatt a touchpad gombjainál csak a jobb oldalinál van egy lemez?
Gondolom akkor ezek szerint már ismered a típust rendesen,kicsit ellenállóbb is a jobb oldalin a leütés,akkor az is teljesen normális? -
-
bghistvan
senior tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Értem,köszönöm!

Amit észrevettem még a gépen,hogy a touchpadon lébő bal-jobb gombok közül a jobb hangosabb kattanó hangot ad ki ,mint a bal,szerinted ez normális? Direkt ilyen vajon? -
-
FerNandor
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Köszi.
-
bghistvan
senior tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Okés, akkor valahogy rámérek!
-
bghistvan
senior tag
válasz
Lallerboy85
üzenetére
A pendrive ment tönkre,nem a stick.
-
-
-
FerNandor
őstag
válasz
FerNandor
üzenetére
még egy kérdéssel egészíteném ki az előzőt: ha veszek bele a későbbiekben ssd-t, akkor egy új telepítésnél tudok az ssd-re telepíteni windowst-t és nem lesz semmi probléma, ugye? Csak mert kicsit olvasgattam és mintha valakinek hasonlóból lett volna problémája. Nem bootolt be a gép, miután berakta az ssd-t.
-
FerNandor
őstag
Sziasztok.
Kis segítséget szeretnék kérni. Tervezek laptopot venni és tálaltam egy HP probook 440 G3-at és egy 450 G3-at. Elvileg csak méretbeli különbség van... Hardver ugyanaz, csak a nagyobban van optikai meghajtó.Tartós, jó gépek ezek? Szokott velük gond lenni? Vélemény?
Találtam itt az aprón mindkettőt, újonnan 1 év garanciával. A nagyobb 129 ezer, a kisebb 139.
Több évre szeretnék egy megbízható laptopot, amit netezésre, letöltésre és dokumentumokhoz (office) használnék. Kb ennyi, notebookcheck-en jónak írták a billentyűzetét is.
Plusz ezekbe lehet rakni a HDD mellé SSD-t is, ami fontos.
Én a 440-re hajazok, a kisebb méretet szeretem, Thinkpad T61-em van jelenleg kb 8 éve, méretben nagyobb gépre nincs szükségem, talán az optikai meghajto2nem fog hiányozni.
-
bghistvan
senior tag
válasz
Lallerboy85
üzenetére
Azért gondoltam csak ,mert anno egy pen folyamatosan be volt dugva az asztali gépbe,és idő előtt megmakkant,egy munkatársamnak pedig a médialejátszójában volt folyamatosan bedugva ,az is pár hónap alatt kifingott........ez végülis egy bluetooth lézeres egér: HP H2L63AA amit egy HP250 G5-el használok.
-
bghistvan
senior tag
Mi a véleményetek arról,hogy a wireless egér stick-jét folyamatosan benne lehet hagyni a laptopban,ha ki is van kapcsolva akkor is?
Egészséges ez vajon,vagy hordoz magában hiba lehetőséget a gépre nézve? -
woolwich
tag
Sziasztok,
Van egy HP 430 G4-em, amihez szerettem volna csatlakoztatni egy LG W2253TQ monitort.
Mivel a PCm-hez DVI kábellel van csatlakoztatva a monitor és a laptopon csak VGA bemenet van, ezért vettem egy ilyen adaptert. Viszont sehogy nem akarja észlelni a monitort a laptop.
Mi lehet a gond? -
bghistvan
senior tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Értem,köszi

Sehol nem találtam róla leírást.
Ma van nálam1 hete használatban ,és egy apró dolgot vettem észre rajta,ezért is kérdeztem hogy fém vagy műanyag.......mert a billentyűzet fedlap bal alsó sarkánál a fény "megtörik" mintha be lenne egy picit nyomódva,és gondoltam ha szálcsiszolt alumínium( de akkor ez csak minta) akkor benyomódhatott.
Valószínű akkor gyártási hiba(megjegyzem asszony nagyító alatt se látná) ,vagy ez a műanyag hajlamos lehet behorpadozni?? -
-
bghistvan
senior tag
Tudnátok abban segíteni, hogy a 250 G4 W4M31EA billentyűzet fedlapja , az ezüst színű, az műanyag vajon vagy fém?
-
ky0
csendes tag
Sziasztok!
Egy HP Omen 15-ce010nh típusú notit szeretnék vásárolni. Viszont szeretnék rákötni egy 144hz-es monitort. Láttam, hogy ezen található egy miniDP. Van rá esély, hogy támogatja ezt a frissítést? Azt hiszem olyan 8-9Gbps kell a 1080p144hz-nek és egy 1.2-es DP olyan 17Gbps-et bír. Viszont a gyártó oldalán valami 5Gbps-ről írnak csak. Remélem érthetően tudtam vázolni a problémám

Köszönöm a választ előre is.
-
xenom0rph
őstag
válasz
Lallerboy85
üzenetére
Nálam olyasmi van, hogyha kétszer egymás után akarlak gyorsan jobb-klikket nyomni akkor másodjára nem érzékeli ugyanoda ahova elsőre. De van hogy elsőre se veszi be hanem próbálkozni kell különböző helyeken.
Olyat lehet-e csinálni, hogy amíg hálózaton van egyáltalán nem tölti az akkut? Mert sokat használnám úgy, de szerintem nem tenne jót az akkunak ha folyamatosan töltés alatt lenne. Valamint szívesen kímélném is.
Na még egy kérdés
ha mondjuk éjszakára hagynám menni a gépet, melyik a legjobb beállítási mód, hogy a legkevesebb energiát fogyassza, a gépet se terhelje meg, de menjen közben a torrent? -
xenom0rph
őstag
Sziasztok,
A hét eleje óta boldog tulajdonosa vagyok egy 430 G4-es gépnek. Mivel ez a legelső notim szívesen fogadnék minden használattal kapcsolatos tanácsot (beállítások, ajánlott programok ilyesmi..)
Két kérdésem lenne, hogy minden drivert ajánlott feltenni a hp oldaláról? Valamint ,hogy a touchpad jobb-klikkje másnál is elég inkozisztens módon működik?
-
válasz
Hanzsi
üzenetére
Nekem volt egy vevőm régebben (mert ez már elég régi modell) aki tett bele nagyobb SSD-t és működött neki. Ennek ellenére én a helyedben csak úgy venném meg, ha ki lehet próbálni. Ne nagykerből vedd, hanem boltból magánemberként, és akkor vissza tudod adni, ha nem megy a gépben.
-
lolkaa
csendes tag
Sziasztok,
HP Probook 430 G4-nél a fényerő szabályozó fn billentyűk nem működnek.
Win 10/Gépházból tudom módosítani a fényerőt, csak az fn billentyűkkel van gond.
Tudnátok segíteni hogy ez driver probléma? Ha igen, akkor honnan tudom letölteni? Vagy esetleg más a gond?
Köszi a segítséget. -
Hanzsi
tag
Üdv Néktek!
Lenne egy ügyfelemnek egy HP Envy model 6-1070el típusú csoda masinája, melybe nagyobb SSD-t szeretne.
Ami most benne van gyárilag, az egy 32 Gb-os, mSATA meghajtó.
Az volna a kérdésem, hogy ez a HP gép elfogad-e nagyobb, 240-es mSATA SSD-t? Van-e esetleg tapasztalata valakinek? A neten sajnos nem igazán találtam infót a bővíthetőséget illetően, az ügyfél pedig szeretné megtartani a hagyományos SATA winyót, és az mSATA-t cserélné. Persze a nagyker nem hajlandó úgy küldeni, hogy ha nem jó, akkor visszaveszi.Szal, ha lenne erre valakinek infója, tapasztalata, azt nagyon megköszönném!
Hanzsi
-
csubuka
addikt
Sziasztok ismét!
Még egy apró kérdésem lenne: A 2570p-nek gyárilag 18,5V-os 65W adaptere van. Ha én olyan "Smart" adaptert használok, ami 90W 19V az gond? Nem teljesen egészséges nagyobb feszültséggel táplálni az elektronikát gondolom, ha nem úgy tervezték, bár az eltérés nem nagy, 5%-on belüli.
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
A HP 2570p-hez van ajánlott utángyártott akksi forrás? Valami tippetek lenne erre?
Jó gép csak jó akksival ritkán lehet kifogni. -
Dhampir
félisten
válasz
bghistvan
üzenetére
Nézd meg a Linux Mint felhasználóbarát kiadást (az alapja szintén Ubuntu Linux, mint a ZorinOS-nek).
Ebből a Cinnamon asztali környezetre épülő terjesztést ajánlom, szinte olyan kinézetű, mint a Windows asztal.
A legutóbbi 64-bites kiadás innen tölthető (például a német GWDG szerveréről gyorsan lejön).
Magyar honlapja:
Linux Mint Magyar KözösségProhardver fóruma:
Linux Mint topic -
bghistvan
senior tag
250 G5-re lehet esetleg Linux-ot telepíteni?
Pontosabban azon belül [erre gondolok.......
Mivel a win7 telepítésnél megannyi problémába ütköztem a drivereket illetően,remélem egy ilyen o.s. feltelepítéséhez azért megvannak a kellő driverek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi 12T /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Precision 5511,15.6"FHD,i5-10400H,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE kártya
- Utolsó! MacBook Pro 13" M1 16GB RAM/ 1TB SSD 27%-os ÁFÁS - Garancia - 0428AB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- Huawei Watch GT 3 42 mm 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pyttawrx