- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Új hozzászólás Aktív témák
-
pityesz1
csendes tag
Sziasztok! Kinéztem egy Hp Victus laptopot [link] Mi a véleményetek erről a típusról? Láttam már modellfrissítésen átesett 2024-es modellt is [link] Ez jobban néz ki külsőleg és ahogy olvastam halkabb a venti. Viszont nem látok ebből a modellből Magyar üzletekben. Esetleg van aki már tudott beszerezni ilyet?
-
pityesz1
csendes tag
válasz
SeniorTilla #55753 üzenetére
Szia! Ettől a hibától eltekintve mennyire vagy megelégedve a géppel? Én is ilyennel szemezek
-
pityesz1
csendes tag
Sziasztok! Van egy Probook650G2 amin frissítettem a Biost és azóta nem látja az usb port a pendrive-ot,Illetve hanggal jelzi hogy csatlakoztattam de semmi.
Szerettem volna frissíteni az eszköz illesztőprogramját de nem engedi,ismeretlen eszköznek írja,több penrive-val próbáltam. Eddig gond nélkül működött.
Van valakinek valami ötlete,hogy mi lehet? -
pityesz1
csendes tag
válasz
tamas.nick #48540 üzenetére
Telepítve van a Support Assistant de próbáltam volna manuálisan eltávolítani majd telepíteni a drivert mert nem működik a hangprojektorom a windows 10 1703-ról 1803-ra való frissítése óta.
A Microsoft oldalon ezt javasolták. Itt van a sztori: [link]
Senki nem tapasztalt hasonlót? -
pityesz1
csendes tag
-
pityesz1
csendes tag
Sziasztok!
A Bios helyes beállításáról van valahol valami leírás?
Szerintem a Biosban valamit elnyomtam mert azóta bootolásnál a HP logót tovább mutatja.
(Probook650G2)
Köszönöm -
pityesz1
csendes tag
Szisztok! A windows októberi frissítése óta a laptop (Probook 650G2) nem ad ki hangot a hangprojektorra hiába van párosítva. Próbáltam telefonnal működik. Próbáltam egy másik Hp250-es laptoppal nem jó,viszont egy Lenovo laptoppal rögtön megy. Érdeklődnék,hogy van valakinek hasonló problémája illetve megoldás a problémára? Már hetek óta próbálok megoldást találni: Bios frissítés driverek frissítése,eltávolítása de semmi.
-
pityesz1
csendes tag
Sziasztok!
Az utóbbi hetekben nem akar kapcsolódni a gép a hangprojektorral. A hangprojektorral nincs gond mert telefonnal kapcsolódik illetve a Laptoppal is párosodik viszont nem csatlakozik és nem megy ki hang. Hangkártya drivert frissítettem de nem lett jó. Esetleg van valakinek valami ötlete? Talán egy windows frissítés tett be. ( Probook650G2) -
pityesz1
csendes tag
Sziasztok!
Frissítettem a Biost és azóta nem tudom a billentyűzeten a képernyő fényerejét állítani.
Eddig működött az Fn bill. kombináció nélkül is most meg azzal sem.(A hangerő az ok)
A Biosban van valami amit be kell pipálni de már nem emlékszem.
Tud valaki segíteni? Tipus: Probook650G2 -
pityesz1
csendes tag
Észrevétel: HP probook 650 G2-őt használok a hangot bluetooth-on keresztül hangprojektorra. De miután lefrissített a Win hiába csatlakozik,hang nincs. (hang,bluetooth driver ok) Nem tudom,hogy van-e összefüggés de a billentyűzetről sem tudtam állítani a képernyő fényerejét ami azelőtt rendben ment (fn gomb nélkül)
Végül visszaálltam a korábbi build-re és minden jó mint azelőtt -
pityesz1
csendes tag
válasz
Klara_ #47424 üzenetére
Köszönöm,végigolvastam de sajnos nekem nem sikerült mint az előző hozzáaszólónak. Amit csináltam: 1. Win frissítve. 2 kiválasztottam a gép típusához való verziót (probook 650 G2) és letöltöttem a verz 2.0 majd a TPM törölve aztán F1 re nyomtam de még mindig ott a felkiáltójel jel . Megköszönném ha valaki tudna segíteni,hogy hol rontom el.
-
pityesz1
csendes tag
válasz
sunyimenyet #45726 üzenetére
Szia!
Nekem Probok 650 G2-van és ugyan ez volt a problémám.
A fényerő billentyűzetről való állításához ezt a driver kellett. [link]
Ahhoz, hogy az FN bill. ne kelljen nyomva tartani azt a Biosban kell kikapcsolni. -
pityesz1
csendes tag
Most találtam, szerintem csábító ajánlat
Mi a véleményetek?
[link] -
pityesz1
csendes tag
Probook 650 G2-nél nem működik billentyűzetről a kijelző fény erejének az állítása
Hol lehet a gond? (A hangerő szabályzás működik billentyűzetről)
A Biosban nem találtam erre vonatkozóan állítási lehetőséget..... -
pityesz1
csendes tag
Most találtam, hátha valakit érdekel
[link]
-
pityesz1
csendes tag
Anno olyan HP gépet szerettem volna amiben egy AMD Radeon R7 M440 VGA-van
Lebeszéltek róla mert,hogy bőven lehetnek AMD-s driverproblémák. -
pityesz1
csendes tag
Sziasztok!
HP probook 650 G2 típusnál be lehet azt állítani,hogy a gép bekapcsolása után a num lok gombot ne kelljen benyomnom,hogyha használni szeretném a szám billenytyűket?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged