- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pityesz1
csendes tag
Sziasztok! Kinéztem egy Hp Victus laptopot [link] Mi a véleményetek erről a típusról? Láttam már modellfrissítésen átesett 2024-es modellt is [link] Ez jobban néz ki külsőleg és ahogy olvastam halkabb a venti. Viszont nem látok ebből a modellből Magyar üzletekben. Esetleg van aki már tudott beszerezni ilyet?
-
pityesz1
csendes tag
válasz
SeniorTilla #55753 üzenetére
Szia! Ettől a hibától eltekintve mennyire vagy megelégedve a géppel? Én is ilyennel szemezek
-
pityesz1
csendes tag
Sziasztok! Van egy Probook650G2 amin frissítettem a Biost és azóta nem látja az usb port a pendrive-ot,Illetve hanggal jelzi hogy csatlakoztattam de semmi.
Szerettem volna frissíteni az eszköz illesztőprogramját de nem engedi,ismeretlen eszköznek írja,több penrive-val próbáltam. Eddig gond nélkül működött.
Van valakinek valami ötlete,hogy mi lehet? -
pityesz1
csendes tag
válasz
tamas.nick #48540 üzenetére
Telepítve van a Support Assistant de próbáltam volna manuálisan eltávolítani majd telepíteni a drivert mert nem működik a hangprojektorom a windows 10 1703-ról 1803-ra való frissítése óta.
A Microsoft oldalon ezt javasolták. Itt van a sztori: [link]
Senki nem tapasztalt hasonlót? -
pityesz1
csendes tag
-
pityesz1
csendes tag
Sziasztok!
A Bios helyes beállításáról van valahol valami leírás?
Szerintem a Biosban valamit elnyomtam mert azóta bootolásnál a HP logót tovább mutatja.
(Probook650G2)
Köszönöm -
pityesz1
csendes tag
Szisztok! A windows októberi frissítése óta a laptop (Probook 650G2) nem ad ki hangot a hangprojektorra hiába van párosítva. Próbáltam telefonnal működik. Próbáltam egy másik Hp250-es laptoppal nem jó,viszont egy Lenovo laptoppal rögtön megy. Érdeklődnék,hogy van valakinek hasonló problémája illetve megoldás a problémára? Már hetek óta próbálok megoldást találni: Bios frissítés driverek frissítése,eltávolítása de semmi.
-
pityesz1
csendes tag
Sziasztok!
Az utóbbi hetekben nem akar kapcsolódni a gép a hangprojektorral. A hangprojektorral nincs gond mert telefonnal kapcsolódik illetve a Laptoppal is párosodik viszont nem csatlakozik és nem megy ki hang. Hangkártya drivert frissítettem de nem lett jó. Esetleg van valakinek valami ötlete? Talán egy windows frissítés tett be. ( Probook650G2) -
pityesz1
csendes tag
Sziasztok!
Frissítettem a Biost és azóta nem tudom a billentyűzeten a képernyő fényerejét állítani.
Eddig működött az Fn bill. kombináció nélkül is most meg azzal sem.(A hangerő az ok)
A Biosban van valami amit be kell pipálni de már nem emlékszem.
Tud valaki segíteni? Tipus: Probook650G2 -
pityesz1
csendes tag
Észrevétel: HP probook 650 G2-őt használok a hangot bluetooth-on keresztül hangprojektorra. De miután lefrissített a Win hiába csatlakozik,hang nincs. (hang,bluetooth driver ok) Nem tudom,hogy van-e összefüggés de a billentyűzetről sem tudtam állítani a képernyő fényerejét ami azelőtt rendben ment (fn gomb nélkül)
Végül visszaálltam a korábbi build-re és minden jó mint azelőtt -
pityesz1
csendes tag
válasz
Klara_ #47424 üzenetére
Köszönöm,végigolvastam de sajnos nekem nem sikerült mint az előző hozzáaszólónak. Amit csináltam: 1. Win frissítve. 2 kiválasztottam a gép típusához való verziót (probook 650 G2) és letöltöttem a verz 2.0 majd a TPM törölve aztán F1 re nyomtam de még mindig ott a felkiáltójel jel . Megköszönném ha valaki tudna segíteni,hogy hol rontom el.
-
pityesz1
csendes tag
válasz
sunyimenyet #45726 üzenetére
Szia!
Nekem Probok 650 G2-van és ugyan ez volt a problémám.
A fényerő billentyűzetről való állításához ezt a driver kellett. [link]
Ahhoz, hogy az FN bill. ne kelljen nyomva tartani azt a Biosban kell kikapcsolni. -
pityesz1
csendes tag
Most találtam, szerintem csábító ajánlat
Mi a véleményetek?
[link] -
pityesz1
csendes tag
Probook 650 G2-nél nem működik billentyűzetről a kijelző fény erejének az állítása
Hol lehet a gond? (A hangerő szabályzás működik billentyűzetről)
A Biosban nem találtam erre vonatkozóan állítási lehetőséget..... -
pityesz1
csendes tag
Most találtam, hátha valakit érdekel
[link]
-
pityesz1
csendes tag
Anno olyan HP gépet szerettem volna amiben egy AMD Radeon R7 M440 VGA-van
Lebeszéltek róla mert,hogy bőven lehetnek AMD-s driverproblémák. -
pityesz1
csendes tag
Sziasztok!
HP probook 650 G2 típusnál be lehet azt állítani,hogy a gép bekapcsolása után a num lok gombot ne kelljen benyomnom,hogyha használni szeretném a szám billenytyűket?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kuponkunyeráló
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mini-ITX
- Milyen széket vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Lenovo Yoga C630 notebook 4K UHD kijelző 15,4 i7-8550U/16GB ram /128GB SSD
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest