Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• laci5909

újonc

Mindenkinek szép napot.
    Fiam hagyott itt nekem egy Angol öreg HP laptopot. Angol billentyűzet, Angliából is való...
    Tipusszáma: HP Pavilion dv 6500 (6525 em ) Valamikor Vista volt rajta. Amikor kaptam, Windows-8.1 pro Magyar. Amit aztán Windows-10 pro ra frissítettem. Az eredeti felbontás helyett helyett alacsonyabb van. Mivel a képernyőillesztőhöz, sem a HP, sem az Nvidia nem készített illesztőt.. Így WDM-el megy de működik legalább. A gondom a következő. Indításkor felpörög egy pillanatra a ventillátor, de utána le is áll. Igen gyorsan felmelegszik a proci 75 fokosra. Jelzi is és kéri is hogy kapcsoljam ki. Valahol olvastam, már nem tudom hol. :W
    Állítólag a biosban ki-be lehet kapcsolni. Lehet hogy ott sikerült elbarmolni valamit. A hozzáértők, biztos hogy tudják hogy hogyan érhető el ez a beállítás. Mivel az oprendszer Magyar. A billentyű kiosztás Angol, nem csak az Y és a Z cserélődik... Most asztali géppel vagyok. A laptopot nem szeretném leégetni. Bármilyen segítséget, hálásan megköszönnék. (Ezenkívül sem használtam laptopot soha... ) Üzletet hiába ajánlanátok...szegedi vagyok... Előre is köszönök minden ötletet.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés