- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Irány a 32 bit - játékprogramok 1994-1995-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoliarsnl
csendes tag
Sziasztok!
Hp EliteBook 8530p-vel kapcsolatban lenne egy kérdésem. Korábban ki lett belőle szerelve a wifi kártya, aminek a visszaszerelésére nincs lehetőségem. Viszont ma két különböző wifi kártyát is belepróbáltam(Atheros, Broadcom) de mindkettőt unsupportednek írta. Egy külföldi fórumon olvastam egy ilyet:You can only use the wireless cards listed in the service manual and they must be for your PC with the HP part numbers on them. If you attempt to install any other wireless card, your BIOS will give you an error 104. Unsupported Wireless Card. The computer will boot no further until you remove the unsupported card.
Ez az én értelmezésemben azt jelenti, hogy csak az a wifi kártya használható, amit kifejezetten az én gépemhez, annak azonosítóival gyártottak. Tehát az az 1db működne amit eredetileg kiszereltek belőle?
Illetve még annyi, hogy erről mi a véleményetek? [link]
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- LENOVO T14 GEN 5 Core ultra 5 USA
- Dell Latitude 5411 / 10.GEN / i5-10400H / ÚJ 256GB NVMe / 8GB DDR4 / GeForce MX250 / IPS / WIN11
- ASUS TUF F17
- 8 gen i7 Dell inspiron Laptop i7-8565u/16 gb ddr4/256 gb Nvme ssd
- Lenovo Thinkpad Intel I7 - 32GB DDR4 - SSD 1TB - NVidia 4GB DDR6 - 4K LCD - Carbon Fiber / Magnesium
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Iphone 14 Plus Lila 128GB AJÁNDÉK TÖLTŐ // Számla // Garacia //
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest