Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BerlinBoy632

csendes tag

Kifoghattam egy rossz példányt?

Írtam már ide játékfagyásról..

Hp Pavilion G6 2018sh. Asszem.

Ugye írtam,h egy játék lefagy/újraindul.Gondoltam,hogy szoftver hiba,játékspecifikus.

Elindítás után 1mp-10perc közt random lefagy és 10-ből 3-szor újra tud indulni,a maradék 7 esetben nekem kell gombbal ki-bekapcsolni,ha azt akarom,hogy menjen.

Ma feltettem egy játékot,ami ki volt próbálva,az asztali gépen tökéletesen megy(illetve most nem,mert meghalt).

Laptopon lefagy.Kétszer indítottam el,egyszer újraindult kb 1 perc után,pedig elindulás után a bejelentkezés jön be,direkt nem jelentkeztem be,nem nyomtam egy gombot sem,csak néztem.Hopp,egyszercsak elszállt a kép és azonnal újraindult.Előtte,mikor legelőször indítottam el,akkor úgy fagyott le,hogy a kép megmaradt.

Ez az első eset,a 30-ból kb,mikor láttam egy jtékot úgy,lefagyni,hogy a kép nem ment el.A másikat akáhányszor elindítottam,mindig feketére fagyott.Itt láttam a képet.

Úgy képzeljétek el,mint a szeteroszkóp cuccokat,a kék-piros 3D-s dolgokat..Van a főkép,ami RGB,tőle balra elcsúsztatva kb 2cm-rel ugyanaz a kép zöld színben,jobbra pedig rózsaszínes,pirosas.Kicsit pixeles is,pl a kurzor körül van egy pirosas-rózsaszínes négyzet,ami nem sima egyszínű,hanem pontokból áll össze.Képet nem tudok mutatni sajna,csak így leírni.

Új hozzászólás Aktív témák