Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kcs73
aktív tag
válasz
Macilaci457
üzenetére
Köszi,ez eszembe sem jutott!?
De komolyan!
Nincs ilyen?
-
localhostadm
tag
válasz
Macilaci457
üzenetére
Csatlakoznék hozzád, valóban, én sem ajánlanám a szoftveres húzást, mert mégjobban fog melegedni, aminek a hűtését nem lennél képes megoldani, sajna nem asztali pc.

Procicsere inkább vagy egy új noti. Proci cserét olcsóból meg lehet oldani.
-
Kirbly
aktív tag
válasz
Macilaci457
üzenetére
Koszi! Megprobalom akkor igy
Nem tudod vehetek bele barmilyen slimes meghajtot vagy csak kimondottan az jo amit multibaykent arulnak? -
localhostadm
tag
válasz
Macilaci457
üzenetére
tény, abba tuti nincs. ez pusztán fizikai hiba. vagy port, vagy stick, csak úgy tod kipróbálni, hogy másik portban használod, azt ha abban is ugyanazt csinálja, akkor innentől meg már értelemszerü.

Jójó, tudom, ez túlzás!
-
localhostadm
tag
válasz
Macilaci457
üzenetére
a wireless egerek többségében van alvó mód, ha huzamosabb ideig nem nyúlsz hozzá az egérhez. asszem csak kattintani kell vele egyet, picit várni, aztán már életre is kel.
Ajánlom figyelmedbe ezt a kis olvasmányt.
-
niveas
csendes tag
válasz
Macilaci457
üzenetére
Nem, minden beállítás ugyan az...
-
littlemole
őstag
válasz
Macilaci457
üzenetére
Ez jó hír.
Azért a biztosnág kedvéért ha tudom rákérdezek vásárláskor. -
dudi
senior tag
válasz
Macilaci457
üzenetére
nhc oldalán nincs fent acpi fájl a notidhoz? Nekem ugyan lenovo van, de ahhoz van acpi fájl, beraktam az nhc könyvtárába és én szabályozom kézzel a ventit. Vagy te is írhatsz egyet, le van írva, hogy hogyan kell

más: hp 230V/20V töltő egyik pillanatról a másikra megadta magát. Mi baja lehet vajon?
köszi
-
diablo1984
veterán
válasz
Macilaci457
üzenetére
dehameg túlmelegszik a procos, akkor senkinek sem jó! az enyém 65 fokon izzik(persze gém alatt), de a ventijét nem hallom!

-
sompetike
aktív tag
válasz
Macilaci457
üzenetére
hát nekem azt mondta a hp magyarország,hogy a központi adatbázisba benne van a gépnek a sorszáma és a alapján tudják azonositani,meg a garit is az alapján tudják intézni
-
polaar
tag
válasz
Macilaci457
üzenetére
Nem, azt írta ki:frissités nem lehetséges,forduljon a gyártóhoz.
-
kymco
veterán
válasz
Macilaci457
üzenetére
Az lesz sajna...
-
kymco
veterán
válasz
Macilaci457
üzenetére
Nem felejtődött el még soha a bios jelszó, és eddig semmi gond nem volt a géppel. Ellenben tény, hogy kis pihi után a gép beindul....
Szerintem sem a windows-sal van a gond, mert el sem jut odáig, amikor baj van. -
kymco
veterán
válasz
Macilaci457
üzenetére
Megy a gép rendben kb fél órája... csinálok egy újraindítást, erre indul reboot. Kiírja grafikusan a bios a centrino proci logoját, meg hogy f10-zel lehet belépni a biosba, ezu a kép már szokatlanul rossz felbontásban nagy méretű, rossz felbontású logoval, nagy karakterekkel jön ki, majd jön egy kék alapú karakteres ablak, hogy várja a smart card-ot, és még az xp szóhoz sem jut... és ilyenkor nem is fog... mert kb 2 perc után kiírja, hogy nincs smart card és shut down... szintén karakteres üzenetként.
Ha F10-et leütöm, akkor kiírja, hogy entering setup, de nem tesz semmit. Ha kikapcsolom (4 sec, power gomb), akkor ha várok egy pár percet, akkor rendben indul a gép..... mintha mi sem történt volna....
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Elektromos autók - motorok
- Villanyszerelés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Windows Insider Program
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- X140M1F4N károsultjai
- További aktív témák...
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S - i3-8130U I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Z690 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS EVGA 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx