Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
AkyyrA
csendes tag
Szia!
DisplayPort hoz még nem volt szerencsém, annyit mondhatok hogy DVI - HDMI kábel tökéletesen működik. Asztali gépemen használtam, egyik fele DVI, másik fele HDMI. ATI kártyákkal hang is ok (tapasztalat ez is), egyéb kártyákkal csak kép. Egy Philips 40pfl7605h/12 TV és ATI Radeon HD 2400 Pro párossal működött 1920x1080 as felbontással problémamentesen. Szerintem Displaynál se lehet gáz ha digitális jelet ad ki.
[ Szerkesztve ]
-
Zalaymate
senior tag
Aza gondom, hogy nem tom kikapcsolni a windows bejelentkezési jelszót, mert azt mondja, hogy valami fiókjogosultsági kötet miatt nem lehet. Vagy valami ilyesmi. A másik meg, hogy a boot-oláskor a boot-menüben van ugye USER meg ADMIN felület és engem nem enged be az admin felületre, mert kér egy jelszót, de hiába adom meg az egyetlen jelszót, amit ezen a gépen használok/használtam, nem fogadja el, majd zárolja és kér egyújraindítást. :S
Le is fényképeztem, hátha így jobban megértitek, mi a gond!
És itt nem engedi az ADMIN dolgokat állítani: [link]
Illetve még egy kérdés, hogyan tudnám kikapcsolni azt, hogy az elején amikor az újlenyomatot kéri, akkor ne csippanjon olyan irdatlan nagyot? Sőtt! Semekkorát!
(= Zala =)
-
Rambovits
senior tag
Köszi, megvannak a beállítások. mostmár rendelrerés szerűen működnek, attól eltekintve, hogy a monitor kikapcsoló gomb nem kapcsolja ki a monitort :/ Mindegyik másik működik.
A hardver az, amivel ha elég sokáig játszol eltörik. A szoftver az, amivel ha elég sokáig játszol működni kezd.
-
veterán
-
spyduck
nagyúr
Én már tegnap elolvastam +néztem ebay-es tesztvideókat. Arra kellett rájöjjek, hogy az Intel X25-V a maga 22-23.000ft-jával arra, h teszteljem, kipróbáljam, bőven megfelel.
De viszont elég aggasztó, h rohamosan csökken a kapacitás és az SSD-k 20%-át szabadon kell hagyni. Ezért is gondolom ú, h várni kell még ezzel a technológiával viszont ennyit talán megér, h kipróbáljam milyen eszméletlen sebességgel fut a windows7.
-
Bobyjack
senior tag
HWiNFO32 program legújabb változatát leszeded. Ha felraktad, elindítod, majd a Sensors gombra kattintasz. Itt bejön egy HWiNFO32 Sensor Status nevezetű táblázat, ahol a ventillátorvezérlő chip neve is megjelenik. Az enyémben SMSC EMC2103-2 nevezetű van, a tied ehhez hasonlító kell legyen. Ekkor rákattintasz a nevére, kékkel kijelölődik az egész sor, majd látatlanban beírod a billenytűzetbe, hogy: "fancontrol". Azért ilyen furán kell behozni, mert a program hivatalosan ezt még nem tudja. Az egyik fejlesztő osztotta meg egy fórumban, hogy így kell előcsalni. Ekkor egy kis ablak megjelenik ahol két lehetőség közül választhatsz: Auto vagy Manual. A Manualban ha minimumra veszed akkor nálam 900RPM-el pörög és egyáltalán nem hallatszik. Valamiért a következő lépcső ami kb 2/3-nál van és ez között nincs gyakorlatilag átmenet. Ez 2300RPM, de ez is sokkal halkabb mint az AUTO állás. Am nálam ez az ideális, mert se nem hallatszik se nem sül meg a gép (900RPM kevés neki). Amúgy ezzel nagyon vigyázz, mert vissza kell állítani utána AUTO-ra mert ennél a MANUAL állásnál nem veszi autómatán feljebb a fordulatszámot hiába megy mondjuk 100 fok fölé a gép. Szóval ez csak egy kényszermegoldás. Ha szeretnéd élj vele.
[ Szerkesztve ]
-
Bobyjack
senior tag
Alapból az én gépemben is 3200RPM környékén pörög, de a program nem mindig a konkrét értéket mutatja. (amint az fent is említették 900RMP-nél pl egyáltalán nem pörög a venti). Nálam max gázon 5400-at pörög a program szerint, de akkor brulálisan fúj, a lapok elrepülnek mellőle. Általában a T9400-as procim 45 fokos normál AUTO hűtéssel. Manuallal lehalkítva, most 53 fokos internetezés közben. Nem ismerem az új i5-ösöket közelről, de azért ez egy kicsit (tényleg csak hangyányit) soknak tűnik..
[ Szerkesztve ]
-
spyduck
nagyúr
Szia!
Memtest86-el ellenőrizd le a ramokat. Ezt a progit ki kell írni CD-re és lényegében gép bekapcsolása után rögtön rá bootol. Ha piros mező valamint "error" jelenik meg akkor vidd szervizbe. Ezek a hőmérsékleti adatok nem normálisak az biztos. Ez a gép halk és egyáltalán nem melegszik.
-
BluEyes
őstag
Sikerült-e már egy Feladatkezelőt meg egy Cpuz-t elindítani, megtekintendő, hogy milyen folyamatok mennyire terhelik a milyen sebességen futó processzort, ami ilyenkor hány voltot kap?
[ Szerkesztve ]
Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék.
-
Mr.Skyline
senior tag
ismét eljátszotta, hogy lekapcsolt értesítés nélkül (most 17-18% volt még hátra) és persze nem készenléti állapotba ment meg hibernálta magát, hanem kikapcsolt.
most utána bekapcsoltam és eljutottam a Windows logóig majd megint kikapcs.
ezután töltőre dugtam és bekacsoltam szépen betöltődött a win és az akku töltöttségi állapota:
szerintetek meghalt 1-2 cella? vagy csak valami szoftveres hiba van?
van valami teszt amivel le tudom ellenőrizni esetleg az akkut?"Ami kocka azt gurítjuk, ami kerek azt visszük"
-
pumukli23
senior tag
Vagy mivel nem tud rendesen kihűlni, a venti többet pörög.
Hwinfo nevű progival meg tudod nézni a venti fordulatszámát és a hőfokokat.
Amikor 960 rpm-et ír, az gyakorlatilag azt jelenti, hogy nem forog. Indítsd el a programot, és használd közben a gépet. Az lenne a jó, ha pl 2 óra után (kiegyensúlyozott vagy energiatakarékos profilon) a min értéknél látnád a 960-at.
(Ha tápról nézed: Biosban van egy funkció, ami megengedi a ventinek, hogy tápról is megállhasson teljesen, ezt okézd neki. Akksiról úgy tudom alapból képes kikapcsolni a ventit ha nincs rá szükség)[ Szerkesztve ]
-
Kácsa
aktív tag
A EN488AA dokkoló biztos ,hogy nem jó az Elitebook 8440-hez.Nekem van mind a két fajta dokkolóból ,van VB041AA is.Az utóbbi laptopba való csatlakozójának lábkiosztása teljesen más mint az EN488AA-nak,ráadásul rövidebb is.
A VB041AA-t Elitebook vásárlás miatt vettem.Ami elvileg 21-e után lesz nálam.[ Szerkesztve ]
ZoLee
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobb2
újonc
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Szeptemberben vettem egy laptopot. Hp 15s-fq5011nh.
Amióta bekapcsoltam a proci venti iszonyú hangos.
Amikor bekapcsolom a gépet hangja sincsen, mintha nem is lenne benne venti.
Majd amikor elkezdem használni, pl megnyitom az operát, a venti sebessége össze-vissza kezd változni. Van hogy kimaxolja magát egy pár percre, és utána visszamegy nullára. Elvittem megnézetni, a fickó frissítette a bioszt meg a drivereket és azt mondta hogy jó lesz, és hogy nem vesz rajta semmi furát észre. De amikor hazahoztam ugyanúgy megbolondult a venti pár perc után. Szinte semmi megterhelés alatt is hangos. Szerintem csak egy hibás hőmérséklet érzékelő lehet. Szerintetek mi lehet a baj?
Köszi.
Hirdetés
- Automata kávégépek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Ukrajnai háború
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Lenovo Thinkpad Pro Dock 40H dokkoló 135W-os tápegységgel
- Dell Latitude 5400 Quad Core i5-8365u 8 GB RAM új 256 GB SSD és akkumulátor
- Asus F415E 14" Laptop
- Újszerű HP Elitebook 840 G7 (256SSD, i5, 16GB RAM)+ ajándék új ASUS gamer füles
- Lenovo Thinkpad P52 üzleti profi laptop, szép állapotban, I7 8850h erős processzor, 512g
- Újszerű ASUS TUF A15, Ryzen 7, RTX 2060, 1TB SSD, 32 GB RAM, 144 Hz FHD minden gyári tartozékkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest