Hirdetés
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
w.miki
veterán
Simple payt használ valaki? Hogyan működik? Gránit kártyám van, de van ahol csak a simple payt fogadják el.
-
dptrsk
addikt
Ahogy olvasom a meghatalmazott megadása sem jó út, mert mobilapp használatra nem jogosult a meghatalmazott.
így az Erste zsákutca ilyen szempontból.
Curve nem biztos, hogy jó megoldás, lehetnek vele gondok, s akkor a feleséged ott marad a boltban... vagy lecsúszik az online akcióról
Jogilag sem túl szabályos szerintem ez a megoldás, de ha a fenti kockázatokkal együtt tudsz élni, akkor talán járható út. -
Veron
addikt
Még mindig a bankváltáson vergődöm.
Milyen megoldást tudtok, ahol feleségem és én is kezelni tudjuk a közös számlához tartozó George mobilappot és tudjunk vásárlást is hitelesíteni a saját kártyáink esetében?
Nekem az jutott eszembe, hogy ugyanazzal az accal lépünk be a Georgeba és ő kap egy Curve kártyát, ami az enyémre van irányítva. Magyarul egy accot és kártyát használunk.
Bármi más ötlet esetleg? -
RR-13
őstag
Egyelőre az UniCredit mobilabbjáról tudok nyilatkozni, ami tetszik.
Itt megnézhető egy rövid videó róla, ami igényesnek mondható.Ami kifejezetten tetszik mint egyedi funkció, hogy akkor is kilehet venni ATM-ből készpénzt, ha nincs nálunk a bankkártya, (vagy nincs is kártyánk?).
Ez az mCash funkció."Az mCash funkció használatával akkor is készpénzhez jut UniCredit automatából, ha nincs Önnél bankkártyája.
A funkciót a „Számlák” oldalon érheti el, az „mCash” gombra kattintva. Kiválaszthatja vagy megadhatja az összeget, és azt, hogy melyik számlájáról kívánja azt felvenni. (A legkisebb megadható összeg 1000 forint, és a megadott összegnek ezerrel oszthatónak kell lennie.)
Ezután kattintson a KÓD GENERÁLÁSA gombra, végezze el az azonosítást (PIN-kóddal, ujjlenyomattal vagy arcfelismeréssel), így megkapja a kódot, amit az ATM-en meg kell adnia. (A generált kód öt percig érvényes, és bármikor érvényteleníthető.) A kód megadása után a szokásos módon felveheti a készpénzt az automatából."
Forrás.Más banknál ilyet nem is láttam még...
-
sifarr
senior tag
de hát pontos tájékoztatást nyilván a CIB-től kéne kérni.
Nem kell tájékoztatást kérni, a szöveg egyértelmű.2019. 02. 01-én indult a BM-es kedvezmény. Idén februárban járt le az első igénylók kezdezménye. A promóció idén december végén lejár.
Valószínűleg meg fogják újabb egy évvel hosszabbítani. A jelenlegi hirdetmény csak annyiban fog változni, hogy az 1.1. pontnál kicserélik a 2021. 12. 31-et 2022. 12. 31-re.
Akinek idén februárban lejárt a kedvezménye, hiába igényelne jövő márciusban újabb kedvezményes ECO számlát, mert a 4.5-ös pont kizárja az igénylését.
A 4.5-ben itt a lényeges rész:
"Szabálytalan részvételnek minősül - különösen, de nem kizárólagosan - azon Üzletfél ismételt részvétele, aki korábban a CIB ECO bankszámlanyitási promócióban már részt vett, kedvezményt igénybe vett, azonban a promócióban érintett bankszámlát megszüntette és ismételt számlanyitás keretében ismételten részt kíván venni programban."
Tehát hiába hosszabbítják meg akár 10 évre a promóciót, aki 2019-től már egyszer igényelte és megkapta, az többé nenm igényelheti, mert az szabálytalan, ki fogják zárni. -
cocka
veterán
válasz
sifarr #20580 üzenetére
Ja így már szívás, de nincs odaírva, hogy mennyi idő telik el a zárás és az újranyitás között. Tehát valószínűleg ez arra vonatkozik, ha mittomén egy fél éven belül vagy hasonló. Nem emlékszem a pontos hónapra, de mintha írta volna valaki. Szóval ha közben eltelik legalább 1 év kétlem, hogy az már úgy csalásnak minősül, de hát pontos tájékoztatást nyilván a CIB-től kéne kérni.
-
sifarr
senior tag
Vagy legalábbis rohadt körülményes. Megszüntetni, várni x hónapot, aztán újranyitni.
Technikailag ez megoldható, de ...!
Olvasd el a BM-es CIB ECO promóciós hirdetményét! Különösen a 4.5-ös pontra hívom fel a figyelmed.
Tehát, ha a "trükköt" észreveszik, akkor kizárnak. A trükköt pedig nagy valószínűséggel észreveszik, mert ismételt nytásnál a korábbi számlaszámod kapod vissza, a rendszer ugyanis beazonosít. Akkor pedig már könnyű megnézni, hogy korábban BM-es volt a számla.Nem éri meg trüközzön, és felesleges is. Ott az Unicredit megoldásnak, vagy akár a Raiffeisen. De bizonyos igények esetében a K&H-nál is nyitható - bár nem nullás mégis - nagyon jó számla. Persze mindnél vannak feltételek ...
-
válasz
axioma #20568 üzenetére
Szeretem egy helyen intézni az ügyeim. Egyébként nem ragaszkodom hozzá, sokáig pl. CIB, majd Gránit folyószámla mellett Citibank hitelkártya volt.
Tudom, hogy elvileg az Erste térít vissza a legtöbbet, de nekem baromi macerásnak tűnik a pontrendszeres megoldásuk. Ráadásul hitelkártyáva fizetek szinte mindent, úgyhogy az Erste az androidos pay hiánya miatt felejtős. -
sifarr
senior tag
válasz
norrberth #20576 üzenetére
És ha lejár a 2 év?
Hogy mikor jár le, azt hónap pontossággal könnyen megállapíthatod.
Az utolsó kivonatod sorszáma mutatja, hogy hány lezárt hónapja van BM-es CIB ECO-d.Akkor drága lesz a Cib eco?
Ki tudja, kinek mi a drága? Mindenesetre nem elviselhetetlen. A nullás számláknál rosszabb, az átlagszámláknál némileg jobb.Milyen díjakkal kell számolni?
A kondíciós listákban meg nézheted a számla díjtételeit és a bankkártya díjait.Vagy lehet hosszabbítani?
Nem lehet. -
RR-13
őstag
válasz
INGJOKE #20574 üzenetére
Na azt nem tudom, mert nem vagyok Rafis sehogyan sem.
Viszont a telefonomat újratettem ma, és az NFC listában megjelent a George telepítése után egy ERSTE SPARKASSE logós NFC kiválasztási opció, ami csak addig volt ott, amíg be nem léptem a George-ba egyszer.
Lehet kezdik összevonni az Erste MobilePay-t a George-al
Na már csak az hiányzik, hogy azt a jól működő appot is tönkre vágják a George-al.
Aztán lehet, hogy németben működik "még" csak az NFC a George-ban.Mutatom főleg az Erstés ügyfeleknek, teljes egészben, meg közeliben, mert csak úgy olvasható:
-
RR-13
őstag
válasz
INGJOKE #20572 üzenetére
A CIB BM ECO csomagban az állandó átutalás megadásának sincs díja, csak TÖRLÉSÉNEK, vagy MÓDOSÍTÁSÁNAK, vagy ha VISSZAVONOD (ha van ilyen opció), de az átutalás teljesülésnek nincs díja.
Javaslom, hogy ne töröld az állandó megbízást "soha", hanem majd a számla megszüntetésével úgyis törlik automatikusan, és akkor úgy talán nem lesz kb. 400 Ft-os díja.
-
beers
addikt
Uni netbank felülete, androidos app mennyire használható? Cib-től nekem is mennem kell februárig....
-
axioma
veterán
-
-
RR-13
őstag
Nem untam meg, fentebb írtam, hogy nincs bajom a CIB Bankkal, és csak január 31-én jár le a 2 év egyébként.
Amennyiben az UniCreditet "megunom" majd esetleg akkor visszamegyek pár év múlva a CIB-hez, addigra talán lesz új banki felületük, és NFC-és saját fizetésük is.Ma hívtak az UniCredittől és nagyon kedves hölgy megkérdezte, hogy segíthet -e valamit a nyitási folyamatban, van-e kérdésem stb.
Annak ellenére hívtak fel, hogy még nem is kattintottam a Bankmonitortól kapott nyitó linkre.
Ilyet még egyik banknál sem tapasztaltam, hogy még mielőtt ügyfél lennék így foglalkoznak velem.Ami fontos nekem, hogy UniCredit bankfiók van nálunk a városban, és azonnali jóváírású ATM is, ami a CIB-el szemben óriási előny, ugyanis ők bezárták a fiókot, és csak borítékos befizetős ATM van 1db a városban, 3x messzebb, mint az UniCredit ATM.
-
RR-13
őstag
Az UniCreditnél nincs virtuális kártya / internetkártya lehetőség, ha esetleg valaki használ még ilyet.
-
RR-13
őstag
Ha nem akkor már engem nem is nagyon izgat, mert úgyis megyek UniCredithez.
A GPay meg előttem leszerepelt, hogy tönkre tette az alkalmazás a BB NFC fizetés részét, így törölhetem ez miatt az egész telefont, mert nincs más megoldás...Plusz infó, akit érdekel, hogy az UniCreditnél is azonnali jóváírású ATM-ek vannak főleg, és jelenleg 2022. április 30-ig díjmentes a befizetés.
-
cocka
veterán
válasz
sifarr #20540 üzenetére
Ja csak még mindig ott tartunk, hogy a 126 kezdetű számlaszámot nem fogadják el mindenhol. Plusz én ingyen utalok a cibnél, tehát igencsak bukó lenne, ha itt minden átutalást kiszámlázna nekem a Wise. A deviza engem meg csak netes vásárlásnál érdekel, annyit meg szvsz nem költenek az emberek devizában, hogy inkább csak erre térjenek át.
Új hozzászólás Aktív témák
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- Eladó Logitech G502 X Plus White
- Latitude 5400 27% 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Remek áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! i7-1185G7 /32 GB /1TB SSD/TOUCH/15."/
- MSI geforce rtx 4070 ventus 2x OC 12GB
- AKCIÓS áron eladó HP ZBOOK Power G8 WORKSTATION! i7-11850H/32GB/256SSD/15,6"FHD/IPS/GARI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest