- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
RR-13
őstag
válasz
István89 #39489 üzenetére
A K&H Bank hirdetmény 9. oldalon olvasható 3* lábjegyzet szerint a csomagdíj számítása:
"3* Megkezdett naptári havonként esedékes."
Viszont ez szvsz. nem minden esetben jelenti azt, hogy az egész havi csomagdíjat kell megfizetni 1 napra is.
Főleg, ha másoknak a gyakorlatban a csomagdíj időarányos részét kellett csak megfizetni a számlamegszüntetés miatt, ami helyes volt.Főszabály szerint számlamegszüntetés esetén a szolgáltatás tényleges időtartamára jár csak a díj a bank részére.
Mivel az azonnali hatályú felmondással éltél, a hirdetmény el nem fogadása miatti jog alapján, ezért a főszabály az, hogy egyéb díj vagy költség nélkül kell a számlát megszüntetni, így csakis a számla aktív napjaira jár nekik a csomagdíj időarányos része.
És nem számolhatják fel az egész havi csomagdíjat azokra a napokra is, amikor a számla már nem él. -
RR-13
őstag
válasz
István89 #39089 üzenetére
Igen, de a számla megszüntetése nem akadálya a kamat utólagos kikérésének, ugyanis azt idegen banki számlára is kötelesek díjmentesen teljesíteni, bár 1 hónapra valóban nem sok lenne a kamat. (én azért nem hagynám náluk semmiképpen, ha több mint 300 Ft)
Azt is elárulom, hogy a kamaton felül, vagy helyette inkább napi 1.000 Ft kötbért kérnék, pl. 15 napos késlekedés esetén 15 ezret, ugyanis a jóváírás nem teljesítése szerződésszegés, mely után nem csak kamat járhat, mivel nem tudtál időben rendelkezni az összeggel. -
RR-13
őstag
válasz
István89 #39065 üzenetére
A K&H Bank válasza jogsértő volt, ha azt állította, hogy dec. 02-án nyitottad meg a számlát, ugyanis a számlanyitásnak nem az számít, hogy ők mikor végezték el a számlanyitási beállításokat (dec. 02. hétfő volt), hanem az, hogy a szerződésen milyen dátum szerepel (nov. 30. szombat).
A K&H BF. akciós leírásában pedig ez szerepel az online nyitással kapcsolatban a 2. oldalon:
"Online számlanyitás vonatkozásában
• ha a K&H számlanyitás mobil alkalmazáson keresztül otthonról, Ügyfélponti kollégáik segítsége nélkül, és
• az 2024. november 29. és 2024. december 1. közötti számlanyitások esetében az Akció időtartama alatt
- K&H okos kényelmi plusz számlacsomag online, vagy
- K&H okos kényelmi plusz számlacsomag online életbiztosítással, vagy
- K&H okos kényelmi plusz számlacsomag online bővített életbiztosítással
számlacsomag megnyitására irányuló számlacsomag szerződést kötnek a Bankkal a vonatkozó számlacsomag megkötésének feltételei szerint."Fentiek alapján a szerződéskötési dátum a mérvadó, és így nem 40+10, hanem 60+10 ezres jóváírás jár majd, és az ettől eltérő válasz jogsértő lesz, ha nem ezt állapítják meg.
A jóváírás késedelme miatt késedelmi kamat is jár az összegekre, amit később is tudsz jelezni.
Tehát a kifizetés napjáig jár késedelmi kamat is a Ptk. 6:48. § (1) és (3) bekezdése szerint.
Ptk. 6:48. § (1) bekezdése így szól:
„Pénztartozás esetén a kötelezett a késedelembe esés időpontjától kezdődően a késedelemmel érintett naptári félév első napján érvényes jegybanki alapkamattal – ... – megegyező mértékű késedelmi kamatot köteles fizetni, akkor is, ha a pénztartozás egyébként kamatmentes volt.”
A késedelmi kamat a promóciós szabályzatban foglalt jóváírás határidejének utolsó napjától jár a ténylegesen történt jóváírás kifizetés napjáig számított időre.
(Ezt a bankok jellemzően elfelejtik jóváírni maguktól, ami igaz nem nagy összeg, de pár száz, illetve 1-2 ezer Forint is lehet a tőke jóváírási dátumától függően.
Pl. az általam 2 ismert esetben, kb. 3 hónapra 1.923 Ft volt a kamat 2024. júliusban, a 60 ezres tőketartozásra, aminek a megfizetésére a MNB-PBT határozatban kötelezte a bankot, a tőkén felül.) -
válasz
István89 #38843 üzenetére
Engem most nézem, hogy átraktak a Kényelmi+ számlacsomagba és egyébként az app nekem is ezt írja a “számlacsomagváltás” menüre, hogy még nem használom elég régóta a számlacsomagot…
Az egyébkent meglehet, hogy akik nagyon a határvonalon nyitották a számlát, valahol belül a rendszerben decemberi nyitásúnak számítanak.
Én még nov 29-én nyitottam és meg is kaptam a rám eső részeket rendesen a jóváírásoknak, míg közvetlen ismerősöm nov 30-án nyitotta és neki még mindig semmi. -
válasz
István89 #38835 üzenetére
Ismerősöm is ugyanígy van, neki sincs semmi.
Felhívta őket a mai nap, de sajnos nem nagyon volt képben és “elfogadta” az ügyintéző válaszát, miszerint február végéig kell teljesíteni a feltételeket és március végéig utalják a bónuszokat.De ez ugye bullshit, mert az a decemberi nyitásokra vonatkozó.
Kár, hogy a hívás pillanatában nem tudtam közbeszólni, hogy felvilágosítsam az ügyintézőt… -
válasz
István89 #37008 üzenetére
Nálam a szelfi készítés is második próbára sikerült csak, mert túl sokszor próbálkoztam sikertelen képpel, ami aztán azt eredményezte, hogy az egészet újra kellett az elejétől kezdenem.
De utólag egyébként ebben én voltam a gyenge láncszem, mert utólag kiderült, hogy szinte csak az arcnak kell szerepelnie a körvonalakon belül, én meg “rendes” portrét akartam első alkalmakkor készíteni.
Igaz, hogy végül olyan kép készült, hogy a hajam szinte nem egyáltalán nem volt a körvonalakon belül, de amúgy valószínűleg nem is kell, mert a végleges képet a körvonalakon túl is nézi és a körvonalak csupán iránymutatásként vannak. -
axioma
veterán
válasz
István89 #36683 üzenetére
Azert nem semmi ez az aktiv, 50e feletti utalas dija gyakorlatilag a limit feletti reszre 0.6% lesz. Rosszul emlekszem hogy az ev vegeig tarto tiltas az uj csomagokra is ervenyes kene legyen? (Persze nem nevezik tr.adonak, de a leiras annak felel meg.)
Mondjuk hitel melle alvo szamlanak pont jo lesz... utalni nem fogok, lehet hogy a kartyat is lemondom rola, eljen a fizetesi kerelem.@w.miki megkeresed annak a banknak a menujeben, ahova a penz kene erkezzen
beirod azt a szamlaszamot, ahonnan athoznad
utana oda kapsz egy ertesitest, hogy elfogadod (=engeded hogy utaljak a penzt) vagy sem
engeded es voila
A hol keresd-hez tudni kene a celbankot. -
RR-13
őstag
válasz
István89 #36407 üzenetére
Éppen írni akartam, és éppen ideje volt tőlük már, hogy legyen GPay.
A Módosítások ebben a Raiff Bankkártya Hirdetményében láthatóak.Annyi a probléma egyelőre, hogy még nem működik.
-
Qtyii
aktív tag
válasz
István89 #35076 üzenetére
igen gáz én már legalább 12x irtam minden hónapban..
röhejde visszaküldik a pénzt úgyhogy nem parázok rajta...
amúgy is azért mentem a gárnithoz hogy olcsó (ingyen legyen minden szinte..csak a kártyáért fizetek) és hát az app se 100%-os de egy a fene ennyi kényelmetlenség még belefér... így is spóroltam havi 3eft-ot a bankváltással kb már vagy 2 éve -
törölt tag
válasz
István89 #32366 üzenetére
Ennyire. Minden meg van ami kell és versenyképes áron
Annyira, hogy a Revolutot és a Wiset is lenyomja, devizaváltásban x összeg után.*Nyilván vannak azért érdemei a Revolutnak ettől még. De sima váltásban már elgondolkodtató, egy prémium vagy simán Gránit deviza számla jobb-e. Inkább utóbbi felé hajlik a mérleg.
Az egyetlen dolog, ami egy átlag ügyfélnek hiányos lehet, az a befizetés.
vannak tervek idénre is, érdeklődve figyelem a fejleményeket -
akos_ur
aktív tag
válasz
István89 #30993 üzenetére
a világ legsz*rabb mobilfizetési megoldása ez a Raipay, az biztos... egy Samsung S22-n használom, nem egy ezer éves kínai telón, és mégis sz*r... egyszer csak elkezd minden vásárlásnál PIN-kódot kérni, hiába kapcsolom ki, hogy csak random kérje... néha odaérintem a terminálhoz, piros X-eket dobál és neki ez most nem sikerült, sőt, van olyan, hogy elő sem ugrik az app, majd amikor már fizettem a fizikai kártyámmal, rájön, hogy ja bocsi, sikertelen fizetés volt... volt, hogy frissítettek rajta, utána abszolút nem lehetett használni, lázadás volt a Play Store-ban, napok múlva javították... szóval nagyon kezd elegem lenni belőle... csak amiatt nem léptem még le, mert egy nagyon régi, Díjnullázó plusz nevű számlacsomagom van elég jó feltételekkel, ugye ilyen már nincs, csak ez így megmaradt... illetve maga a netbankos app az jó, azzal nincsen gond... csak ez a mobilfizetés botrány, főleg, hogy ott van az android/google natív megoldása erre...
-
törölt tag
válasz
István89 #29481 üzenetére
Ezt erősen kétlem, mert akkor a hirdetményeket már átírták volna.
2023. június 26. 15:40
Jövő februárban jön az ingyenes QR-kódos, az NFC-s és a deeplinkes átutalás minden banki ügyfél mobilappjában, illetve a fizetési kérelmek fogadása is kötelező és ingyenes lesz a bankoknál ettől az időponttól fogva - hangzott el az MNB Pénzforgalmi Jelentését bemutató eseményen. Az azonnali fizetések felső határát 20 millió forintra emelik idén szeptembertől, július 1-jétől pedig jön az 1000 forintos alapszámla. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
István89 #28590 üzenetére
Jelenleg "ahány bank annyiféle" megoldás. Jövőre minden banknak kötelező lesz egységes QR rendszerhez csatlakozni. Ez is oka, hogy nem terjedt el. Nem vásároltam még QR kóddal. Appban láttam, vagy hirdetményben, szerződésnél olvastam, hogy ezek az utalások is díjjal rendelkeznek jelenleg. Van kivétel mert icsekk alkalmazásból pl ingyenes a csekkes befizetés, de az nem banki app.
Más miatt is módosítani kell, lehet majd a cégeknek bankoknak, lásd cachback szolgáltatás bevezetése.
#28605 INGJOKE
Ha eladod azonnal a pénzszámlára kerül. Onnan üzletszabályzat szerint küldik tovább. (banki nyitvatartási napokon). Euró 1-2 nap, legutóbb 3 is volt talán Revolutra.Forint azt még nem próbáltam, még az nap teljesül szerintem, akár néhány óra, vagy pár perc. Majd valaki pontosítja aki utalt már ki forintot
Bármennyit kivehetsz belőle, csak a levonással kell számolnod. (idő előtti visszaváltás).
-
RR-13
őstag
-
sifarr
senior tag
válasz
István89 #27389 üzenetére
Platinum kártya mire jó azon kívül, hogy 19ezret fizetsz érte éves szinten?
A növelt számú ingyenes kp-felvét kitermelheti az árát, akinek ez szükséglet.
De alapvetően a sokszor külföldre utazó embereknek éri meg. Extrém magas értékű utasbiztosítást is tartalmaz, ráadásul - ha emlékeim nem csalnak, akkor - extrém sportok (pl. búvárkodás) miatti balaesetek esetében is fizeti a gyógykezelés költségét. -
RR-13
őstag
válasz
István89 #23834 üzenetére
Teljesen egyetértek, aki meg mást állít, az egy elferdített pozitív képet állít.
Minimum 5 dolgot tudnék felsorolni, amiben negatívan különbözik a Gránit a többi banktól...Egyetlen bank sem hívja vissza az ügyfeleket miután beazonosította telefonon magát, meg lehet ezt magyarázni marhaságokkal, de minek...
És ez a telefonszám hamisítás ellenpélda.... ugyan már, aztán mi lesz a következő, hogy számlatulajdonost is klónozzák?
Más is felveheti a telefonját valakinek, és mire visszahívnak az a MÁS régen megtudhatja az adatokat is attól, akitől megszeretné, ha már spekulációkról van szó, mint a telefonszám hamisítás.
Olyan helyen dolgoztam, hogy ha lett volna erre egyszer is példa ilyenre, arról tudnék, de nem volt.
Persze azóta lehetett, de kétlem.A Gránit meg sem közelíti semmiben a többi bankot, sem színvonalban, sem semmiben.
Múlt kedd óta 6 sz.f. levelet írtam nekik, mert máshogy nem lehetett elintézni azokat a dolgokat, és az a máshogy a telefonos ügyfsz.
A 6 levélből 1db-ra válaszoltak 9 nappal ezelőtt, azóta egyikre sem.tPIN-em még mindig nincs, ami működne, és a telebank szolgáltatás is fel van függesztve..
A digitális kártyával továbbra sem tudok POS terminálon fizetni.De az a lényeg, hogy digitális bank.
-
sifarr
senior tag
válasz
István89 #23834 üzenetére
Szerintem általában is ilyen a gránit.
Azért ez az általánosító értékelés enyhén szólva túlzás. A Gránit simán hozza a magyar banki átlagot, akár az appot, akár a netbankot, de akár ha az ügymeneteket is nézzük. Simán használható mindennapi bankolásra. Extra, egyedi anomáliák pedig minden banknál előfordulhatnak..tnm hszének a legfontosabb része pedig - szerintem - a telefonos ügyfélszolgálatra vonatkozott, mégpedig általánosan minden bankra. Arra - amire kevesen gondolnak -, hogy a bank azért hív vissza, mert a hívó küldött telefonszáma könnyedén hamisítható. És hogy a bank "hívása" esetében is épp ezért biztosabb, ha az ügyfél visszahívja a bankot. Ez biztonsági kérdés. Ezért jó, kell a TAK, mert akkor a bank rendszere automatikusan és megbízhatóan beazonosíthat.
-
-
Moleman
addikt
válasz
István89 #22442 üzenetére
Köszi!
Direkt választottam a sztárt, mert az első évben olcsóbb a kártyadíj, hosszú távon még nem tudom, megtartom-e. Az utalás is jobb, ha 0.3%, 75 Ft-nál úgyis mindig több lesz, ha esetleg utalok, bár valószínűleg nem fogok, arra ott a Revolut.
Csak passzív számlának kell, jövedelem nem érkezik rá. -
RR-13
őstag
válasz
István89 #21436 üzenetére
Tervezés alatt van, de az, hogy lesz -e belőle valami, és mikor azt még nem lehet most tudni.
Viszont a GPay "nemsokára" elérhető lesz náluk is (szerintük).Ja és akkor a Gránit "győzött" PIN módosítás kategóriában, mint a legmagasabb díjat felszámoló bank.
(talán azért, mert nekik nincs sok saját ATM, amin meglehetne változtatniviszont a sajátjukon is ennyibe kerül ezek szerint?)
-
w.miki
veterán
válasz
István89 #19281 üzenetére
Milyen kártyád van?
Most-tal sose volt bajom, sokszor PIN kódot sem kér, pedig a MagNet-es kártya szinte minden fizetésnél kérte, az utáltam.
Változó a kártya használatom, ezért nem létszükséglet, ha kell akkor átállok én is a TopUp-os Revo-ra.MÁK weboldalán elég nehezen igazodom el, így egyelőre azt is halaszton. Van nekik mobilos appjuk is?
Van még ez a visszatérítős Vivid kártya is (amit szintén töltögetni kell) olyat használ valaki? Mi a véleménye?
-
Stanlee
őstag
-
sajtos365
tag
-
gyulank
addikt
-
sopruk
senior tag
válasz
István89 #17541 üzenetére
Igen, vagy legalább egy iSMS jönne róla...
Hátha egyszer összevonják úgy mint a MÁV-nál. Ott is külön fejlesztették a webes és a telefonos felületet, külön regisztráció volt mindkettőhöz. Pár napja jött az email róla, hogy összekapcsolódnak és mindkettőben látszanak majd a jegyek... Persze egy banki felület összetettebb lehet. Vagy nem. -
sopruk
senior tag
válasz
István89 #17539 üzenetére
Én pénteken (12-04-én) kaptam egy hosszú üzenetet a netbankban a tervezett erős ügyfél azonosításról. A lényeg a levélből:
"2021. január 1. napjától az internetes bankkártyás fizetés kártyabirtokos által történő hitelesítése az alábbi módok valamelyikén történhet a bankkártya - kereskedő által elvárt - adatainak megadását követően:
- GRÁNIT eBank mobilbanki applikációval rendelkező kártyabirtokosaink esetén biometrikus ügyfélazonosítással.
- GRÁNIT eBank mobilbanki applikációval nem rendelkező kártyabirtokosaink esetén a fizetés hitelesítéséhez SMS-ben küldött egyszer használatos kód és a GRÁNIT NetBank szolgáltatásban beállított online vásárláshoz szükséges jelszó megadásával.Az internetes bankkártyás fizetési folyamat további részleteiről és az online fizetéshez szükséges jelszó rögzítésének módjáról hamarosan újabb tájékoztatást küldünk Önnek. A 2021. január 1. napjától érvényes új, biztonságosabb jóváhagyási folyamatról az alábbi, folyamatosan frissülő weboldalunkon is tájékozódhat: https://granitbank.hu/psd2"
Nem sietik el, az utolsó pillanatra hagyják. Nagyon bíznak benne, hogy nem kell nekik tesztidőszak előtte
-
MasterMark
titán
-
axioma
veterán
válasz
István89 #17527 üzenetére
Hat, ez akkor szarul van kitalalva. Azt eddig trivialisnak vettem, h a kartya evforduloja nem eshet mas honapra, mint amit lejarati honapkent megjelenit. Mondjuk curve szabalyzast nem ismerem, nekem novemberben atadott kartyara november volt irva, es egy altalam meg se ismerheto [csak reklamacio miatt megmondtak] datumra rafogtak h kartyagyartasi datum, es azert onnantol evente terhelnek. Mondjuk gyanus, h 19 nov 30 szombaton nem gyartanak kartyat... szerintem nem veletlenul van ez az anomalia hanem szivatasra, otp is csinalt ilyet, koltesre triggerelt... megerne mar egy fogy.ved vizsgalatot [tudom: ez itt mnb].
Amugy fura hogy nem a szabalyukban leirt [2-3-4] ev igy az ervenyesseg, hanem +1 honap. Jo kerdes, h ha felmondom, melyik honapot adjak vissza? Mert oktoberben me'g nem hasznaltam a kartyam [elvi lehetetlenseg hisz a banknal se volt me'g], de mar beterheltek a dijat, ha most dec-ben felmondom vajh 10 vagy 9 honapot kapnek az eves dijbol vissza? -
-
RR-13
őstag
válasz
István89 #17026 üzenetére
Akkor csak nekem sikerült belefutnom a Telekom számlafizetésnél a simple felületen az adatok megadásába, és az icsekk-nél. A Telekomnál kivezették a
Gyorsfizetésszolgáltatásukat, és helyette simple van, de az meg minden adatot elkért, hiába léptem be a fiókomba, és használtam az ott mentett kártyámat.A Vodafone-nál a mentett bankkártyák működnek, de az is a simple rendszerében fizeti ki, viszont a simple rendszere ilyenkor nem jelenik meg, aminek örültem is. Ez is egyfajta "gyorsfizetés" a Vodánál.
-
HyP3b0y
senior tag
válasz
István89 #16943 üzenetére
Én anno csak simple-t használtam, de elég volt feloldani a telefont. Sőt ha feloldás nélkül tettem oda akkor szólt hogy nagyon jó, de előbb oldjam fel és rakjam oda, sose kellett az appot is nyitni.
Google Pay ugyanez.
Kifejtenéd, hogy mit láttál a többi Raipay alkalmázásnál? Elképzelni se tudom mi lehet ami indokot ad arra, hogy végül ne GPay legyen (azon kívül hogy gondolom a GPay nekik előnytelenebb szerződéssel jár a Google felé)
-
merqree
őstag
válasz
István89 #16943 üzenetére
"Mondjuk az fura, mert más is írta, hogy elég az ujjlenyomatot használni a jelkód helyett."
A telefont feloldom ujjlenyomattal, de a jelkódot nem tudom "letiltani" és ujjlenyomatra "cserélni""Az meg tényleg gáz, hogy még az applikációt is meg kell nyitni hozzá."
Eddig így használtam, de ma délután teszek próbát arra, hogy csak a telefont oldom fel. -
merqree
őstag
-
tonyrulez
őstag
válasz
István89 #16806 üzenetére
Lekopogom, nekem még egyszer sem dobta el az app a kártyát, azaz nem kellett "újradigitalizálnom", mint sokaknak. A problémám inkább a múltkori egész hétvégés, kikommunikálatlan leállással és az alpha verziós app-al van, ahol még mindig nem tudták megoldani hogy az app megnyitása nélkül kapjak normál push értesítést.
-
tonyrulez
őstag
válasz
István89 #16792 üzenetére
Jó is lenne a CIB mobilfizetés, csak ennek hiánya miatt mentem Gránithoz, ami hát... Ha Samsung Pay-t terveznek csak, az elég gáz, csak Samsung közép-felső kategóriás telefonokra érhető el. Igaz most egy A70-em van amin pont menne, de ha cseréli a cég és nem Samsungra, akkor ez bukó lenne. Saját megoldás vagy GPay esetén viszont mennék át BM ECO-ra. Utóbbi viszont ki tudja mikor jön be Mo-ra, 5 éve létezik, utóbbi években is lett már volna nálunk létjogosultsága, de semmit sem léptek.
-
sifarr
senior tag
válasz
István89 #16799 üzenetére
Igen, korábban már írtam, hogy CIB elvileg tervezi a Samsung Pay-t is ...
Rákerestem. A Samu megoldása csak Samu készülékekkel megy, azokból is a drágábbakkal. Ez sem tűnik nyerőnek. Főképp hosszú hónapok múlva.
A Google Pay előbb-utóbb bejön Mo-ra is. Inkább előbb.
Ha mégsem, akkor meg jöhet egy további kooperáció a CIB és a Transferwise között. -
sifarr
senior tag
válasz
István89 #16792 üzenetére
Android fronton az ismert bankok közül még a CIB, ...
Szerintem a CIB nem fog mobiltárcát fejleszteni. Megvárja a Google Pay-t.
De nem is lenne logikus. A RaiPay is csak MC-vel működik, ahogy a többi "házi" fejlesztés is. A CIB-nél viszont a kártyák elsöprő többsége Visa.
Szóval a Google Pay hozza a megoldást.Bár engem az egész nem hoz lázba. Jogsi, lakcímkártya, forgalmi miatt úgyis van nálam pénztárca. Akkor nem mindegy, hogy mit veszek elő a zsebemből?
Új hozzászólás Aktív témák
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest