Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AuraSync kibeszélő topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
pvt.peter
őstag
válasz Palesztin994 #21025 üzenetére
Azért nem teljesen ingyenes a CIB eco
Pl. ha állítasz be rendszeres áutalást akkor ez még ingyenes, de ha majd módosítod és / vagy lemondod, akkor azért már felszámolnak 3xx Ft -ot.
Úgy lehet kikerülni, hogy ne kelljen módosítani vagy lemondani, hogy beállítasz neki egy lejárati dátumot.Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
Köszi Jut eszembe, most, hogy átköltöztettem a SAMSUNG-ra ideiglenesen a CIB applikációt, fel kellett ugye hívnom az ügyfélszolgálatot, viszont kellemes meglepetés ért, mert már van ilyen, hogy azt hiszem kettes menüponttal kiküldi a regisztrációs kódot anélkül a náluk nyilvántartott telefonszámra, hogy várni kellene ügyintéző kapcsolására, majd elmondani a kötelezőket, ki vagyok, hol születtem és mikor, anyum neve stb...
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
törölt tag
Most nyitottam gránit digitális bankszámlát, Most kártyával. Mikor várható válasz hogy használható a számla? Elvileg 10000ft ot jóváírást kap aki most nyit .. van valakinek tapasztalata ?
-
válasz K Norbi #21584 üzenetére
Úgy egy órával korábban nem engedett belépni engem sem, ráadásul nem tudtam, hogy most a CIB applikációval, vagy a biometrikus azonosítással van gond, mert még megérkezik az új telefonom, addig visszaraktam az alkalmazást a Samsungra.
Tegnap még jól működött.
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
K Norbi
addikt
Másnak se megy a Cib app?
-
Veron
addikt
Mai tanulság: Gránit banknál személyi nélkül nem lehet videós azonosítást kérni. Jogsival/útlevéllek csak személyesen tudnak azonosítani, mindenképp kell a szemyéli ez problémás lehet esetleg (mint nekem).
Kár érte, szimpi bank volt."Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
RR-13
őstag
UniCreditnél járt már valaki úgy, hogy az mTonet zárolta az app, kiírta, hogy
"A szolgáltatás zárolva! Ön elérte a bejelentkezési kísérletek maximális számát"
Ezt csinálja kb. minden másnap, pedig nem próbálkozom többször, és az első ujjlenyomat beolvasás után rögtön zárolja az mTokent.
Meguntam, hogy 2 naponta újra végig vigyem a folyamatot, így ez miatt visszatértem sms alapú eBanking bejelentkezésre, amit telefonon lehetett kérni, hogy állítsák rá vissza.
Lehet, hogy csak Android 9-esen (EMUI 9.1) csinálja, nekem az van a telefonon. -
pajorgergo
aktív tag
válasz BigBlackDog #21571 üzenetére
nekem a .172 frissítés megoldotta ezt a hibát.
-
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
Melyik banknál lenne érdemes egyéni vállalkozói számlát nyitni jelenleg? Kb. havi 5 utalás, stabil és használható mobilapp és alacsony havi költség lenne a cél.
Az ajánlóban lévő számlacsomagokat, ha jól sejtem, magánszemélyek vehetik csak igénybe.
-
Directors
senior tag
Sziasztok!
Tapasztaltátok azt az Unicreditnél hogyha kaptok pénzt a számlára akkor nem egyből az összeg beérkezésekor jön sms ? Már volt hogy 1 nappal később érkezett meg az értesítést.
A hamis barátok olyanok, mint az árnyékunk: miközben sétálunk a napsütésben, szorosan velünk tartanak, de azonnal elhagynak, amikor árnyékba érünk.
-
RR-13
őstag
válasz sifarr #21564 üzenetére
Kénytelen vagyok javítani egy kicsit, hogy az UniCreditnél nem működne még a Recash, mert DE!
Ugyanis az UniCredit Bank már a működő listában van, és nekem pl. jóvá is írta az UniCredit költések utáni összegeket.Vagyis összesen jelenleg 6 banknál működik már a Recash.
Ezen felül az összes többi Magyar Bank is a Recash "várakozó" státuszú listában van már, és a csatlakozás folyamatáról, és idejéről az appban lehet kérni tájékoztatást: (Budapest Bank, CIB Bank, Duna Takarék Bank, Erste Bank, KDB Bank, MagNet Bank, Magyar Cetelem Bank, Merkantil Bank, Oberbank, Polgári Bank, SBERBANK, Takarékbank, stb.)
-
AtHoS
nagyúr
Meglévő ügyfélként hívás kezdeményezésétől számítva 20 perc alatt elrendeződött: jogosulatlan/csalárd használat gyanúja miatti sms-ben kapott értesítés kapott értesítés utáni hívás kártyakorlátozás ügye: kártyaletiltás + új kártya igénylése végeredménnyel
Egyelőre fogalmam nincs honnan kerülhetett ki kártyaadat, aminek következtében többes apple.com felőli tranzakciót blokkolt a CIB (MM éppen tartó problémájára gyanakszom, de előkeresve a korábbi bankkártyákat, amikor MMnél vásároltam online, akkor a kettővel ezelőtti bankkártya azonosítója teljesen más számsor volt - viszont a 2 utolsó bankkártya azonosítója teljesen egyezik - és gyakorlatilag már már le kellett legyen tiltva + az utolsó 4 számjegy sem egyezett, szóval gondolkodhatok tovább, hol lett likas a rendszer )
Pedig nevenincs helyeken nem szoktam fizetni online, inkább UV vagy pedig ha van lehetőség rá, akkor vagy PayPal vagy Simple fiókon keresztül fizetek.
read-only mode on the forum
-
sifarr
senior tag
Segíteni szeretnék - mert szabad - mindazon Recash felhasználóknak, akik a közvetlen magyar banki kapcsolat hibája miatt nem élvezhetik a szolgáltatás előnyeit.
A Recash jelenleg a következő magyar bankok bankkártyáival vehető igénybe: OTP, K&H, MKB, Raiffeisen és Gránit Bank. Azaz mindösszesen 5 bank esetében. Ha az 5 darabra nem is a magyarországi bankok összessége, de a mérlegfőösszegben mérve azért a túlnyomó többsége.
Hitelkártyával még az "ötök" esetében sem vehető igénybe a szolgáltatás. A bankok nem tudják kiszolgálni a Recash adatigényét.
Sajnos a hegy nem megy Mohamedhez ... de ez nem Mohamed hibája!
A probléma megoldása lehet a következő.
1. Nyitunk egy Revolut vagy Wise számlát. Azok azonban egyrészt nem magyarok, másrészt leírásuk itt off-nak minősül, ezért a részletektől eltekintek.
2. Nyitunk egy Recash-kompatibilis számlát. Az összefoglalóban van több javasolt számlacsomag, köztük nullások is. Sajnos a CIB nem kompatibilis a Recash szolgáltóval, tehát kiesik. Hasonlóképp az Unicredit is. (Bár meg nem erősített belsős infók szerint már tömegek követelik az Uncredittől, hogy rakjon rendet a PSD2 fejlesztéseinél és álljon a Recash rendelkezésére.)
Így marad a tehetősebbeknek a Raiffeisen, a feltételnélküliséghez ragaszkodóknak a Gránit. Nem ajánlottként pedig ott a maradék (OTP, K&H).
Továbbá.
Ha a vásárlás utáni jóváírás nem jelenik meg azonnal (pár perctől pár nap), akkor ez a bankok hibája, mert nem szolgáltatnak, könyvelnek azonnal. Ha az appon belül kért kifizetést a felhasználó, akkor sajnos nem villámgyorsan történik meg a kiutalás, hanem beletelik pár napba is. Ez minden bizonnyal a Recash számlavezető bankja lassúságának köszönhető. Tehát ezekben az esetekben is a bankokat kell zargatni. Vagy ebben a topicban tájákoztatást kérni.További részletek a bankok hiányosságairól itt olvashatók.
-
RR-13
őstag
válasz sifarr #21560 üzenetére
Mivel a Recash az az összes Magyar bankkal közvetlen kapcsolatban álló - és a Topikot is szorosan, banki oldalról érintő - harmadik feles Magyar kft., ezért ebben a Topikban jelenleg kibeszélhető, nem tiltja semmi!
Egyébként meg hibásan linkelted a Hsz-edben a Topik elérését.
A többeket kérem, hogy ha nem kapcsolódik bankhoz a Recash-al kapcsolatos Hsz., akkor azt tegyük OFF-ba (velem együtt), és a Recash további hibáit érdemes a Fintech Topikban jelezni.
[ Szerkesztve ]
-
sifarr
senior tag
Most már tényleg nagyon unom a recash mizériák itteni tárgyalását.
Ha rosszul működik egy startup, az nem banki probléma. Akkor sem, ha a recash rosszul építi ki a banki kaprcsolatokat.
Nem ebbe a topicba tartozó kérdés!!!
Tessék neki saját topicot nyitni, vagy ott van a Fintech topic, ott meg lehet tárgyalni. -
Helga0203
tag
Sziasztok.
Nem értem ezt a Recash appot.
Regisztráltam és megadtam 2 banki jóváhagyást (otp és k&h) és megadtam a saját számlaszámom!
Azóta már többször vásároltam pl a Pennybe, de nulla az egyenlegem!
Mi lehet a hiba? -
vacs
veterán
A CIB bankot NE akarjátok felhívni ... leendő ügyfélként pár kérdésem volt, de az autómata kb 4 percig mondta az adatvédelmi sablon szöveget!
Kicsit túlzásnak érzem ezt!(^)(>.<)(^)
-
addikt
válasz axioma #21554 üzenetére
attól függ mi a cél, nálam az eeszt esetében fontos volt, hogy a lehető legjobb minőségben legyen meg a kép: egyszerű földi halandó ne tudjon különbséget tenni ránézésre aközött, hogy az app-ot nyitottam meg, vagy csak a képet mutatom.
(vagy ha épp nincs otthon még egy kamerás készülék)It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
RR-13
őstag
Köszi a tippet, de egyelőre nem tudom, hogy mit telepítsek fel az Adb-hez (Win7-re).
Aztán, ha az megvan nem tudom, hogy hogy kerül a kép a számítógépre, mit kell megnyitni hozzá, mert ahogy írtam a HiSuite-on keresztül sem jeleníti meg a CIB és az UniCredit alkalmazás képét.
Az USB debugging az be van kapcsolva. -
addikt
most esett le, hogy valszeg félreértetted, amit írtam, így a vastaggal szedett kiemelésekkel kiegészíteném
egyébként ha nagyon fontos, akkor lehet android-on is képernyőmentést készíteni (a telefon szoftverének módosítása nélkül), de számítógép kell hozzá. (nyilván közel sem ideális, hogy így kelljen képernyőképet készíteni és jogos a panaszod, hogy nincs semmi értelmes alapja ennek a tiltásnak, csak jelezni akartam, hogy nem lehetetlen)
egyébként adb telepítése kell hozzá (a sz.gépre), meg a telefonon bekapcsolni az usb debugging-ot, ezután a telefon képe elérhető a számítógéped képernyőjén, amiről már simán lehet képernyőképet készíteni. én ezt tettem a régi eeszt app-pal is, ahol ugyancsak tiltva volt a képernyőkép-készítésIt's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
veterán
Tudom hogy ez nem ide való csak hátha vki képben van: OTP Smart csomag van valami összeghatár (pl 20.000) amíg ingyenes az utalás, vagy csak venni lehet havidíjért?
-
axioma
veterán
Sztem pemap veheto euros kartyaval kozvetlen, de nekem is csak most indul ez a resze a penzugyeimnek munkahelyvaltas miatt, nezz at a megtakaritosba, ott biztosan tudjak biztosra. (De mintha euroban utalas is lenne mint lehetoseg, Rev-rol talan ugy neztem, de olyan sok hasonloval van tele a fejem hogy nem merek most eskudni. [link]
Most latom benne van a topikosszefoglaloban is hogy mind2 muxik.[ Szerkesztve ]
-
RR-13
őstag
Újabb Recash tapasztalat:
Hétfőn 2 külön fizetés volt ugyanabban a boltban pár óra különbséggel, és más összegben is, de csak az elsőnek a 2%-át írták ma reggel 07:39-kor jóvá, és a másik azóta sem, pedig mindkettő egyszerre lett könyvelve a bankban.
Ez kezd kicsit amatőr lenni, mert úgy látszik a duplát úgy veszik, hogy mindegy az összeg is, tehát, ha több esetben vásárolunk ugyanazon boltban egy napon belül, akkor csak az elsőnek írják jóvá automatikusan -
axioma
veterán
Ez komoly, hogy BB a kapcsolatfelvetelhez kotelezo adatnak kezeli a "sima" telefonszam mezot (amin kivul van a mobilszam, szinten kotelezoen)?
Jim74: egyetertek, MAK szamla biztos jobb erre ha mar eur. -
axioma
veterán
Nem tudom, en premium ugyfeluk vagyok regota... de elvileg miert ne lehetne. Arra figyelj hogy minden mas modszerrel draga a penzhez jutni (elektronikus utalas, belso atvaltas, kp-felvet), ha surun tranzaktalnal akkor lehet hogy ez nem a legjobb megoldas. Ha tarolni kell akkor ingyen elvan (me'g valami kamatot is kaptam, mikor fullra kiszedtuk egyszer ami volt usd/eur autovasarlaskor, de a kov. honapban jovairtak az addig jaro kamatot, az ott nott ket eve tovabb ne'mi tizedcentekkel, amibol me'g kulon tetelsorban kamatadot is vontak )
BTW jelenleg ugyfelajanlo program miatt lehet kapsz annyi jovairast amibol parevig meglenne a folyoszamla alapdija (tipustol es hasznalattol fugg), ha nem nyitnak csak devizasat[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, hogy hol vezetnem ingyen devizaszámlát és esetleg a deviza beutalás Revolutról ingyenes?
Köszönöm
-
Brandynew
őstag
Sziasztok,
A CSOK hitel állását online valahol tudom követni? A Babaváró ott van a netbankban, a CSOK nem. Vajon miért is nem, nem a bank nyújtja nekem, ő csak egy közvettő?
-
geleati
tag
A Raiffeisen Premium Gold 2 csomagban mintha már nem lenne ingyenes a készpénzfelvétel, jól látom? [link] De itt meg írja a 4db ingyen kp felvételt: [link]
De gondolom ettől függetlenül be lehet állítani azt a 150 ezres limitet/2 felvétel, ami banktól független, nem?[ Szerkesztve ]
Soha ne dobj vízbe alkálifémet!
-
RR-13
őstag
válasz INGJOKE #21529 üzenetére
Mert a kb. 7 éves rendelet szerint, és ami kb. minden bank oldalán is ki van írva: ha a hónap 20-áig nem adod le a nyilatkozatot, akkor csak rákövetkező hónap utáni hónap 1-től él a díjmentesség.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Feltéve, ha az ügyintéző nem rontja el...
Feleségem járt így, utánvétes csomagot vett át én a kocsiban vártam meg. Mikor kijött, akkor meséli, hogy az ügyintéző mondta, hogy véletlenül kp felvétnek ütötte be és megkérdezte, hogy nem baj-e. Sajnos nem voltam ott, mert úgy sztornóztattam volna le a tranzakciót, hogy csak füstöl. Feleségem nem volt képben a banki díjakkal, és rábólintott. Ez majdnem 2000 Ft-ba került...[ Szerkesztve ]
-
RR-13
őstag
válasz INGJOKE #21524 üzenetére
Jól összekavarodtam az ATM ügyedben.
Igen az 1.226 Ft az 50.000 Ft kivétnek a díja.
611+615 = 1.226 FtAhogy korábban én is írtam a postai kártyás fizetés nem lehet már kp-é kivét, ahogy fentebb is írták.
Mikor állítottad be a kártyára, hogy díjmentes legyen?
Meg akkor a többit milyen kártyával fizetted ki[ Szerkesztve ]
-
veterán
Az 1226 az lehet, hogy 50.000 kp felvétel díja?
Pedig beállítottam, hogy erre a kártyára legyen ingyenes a felvét és minden rendben is volt. -
RR-13
őstag
-
veterán
Természetesen sosem hozom el a pos-ból kijövő papírt. Van a 150e-s két felvevős cucc. Abból 50e-t és egy felvétetett elhasználtam. Most ha kp felvételnek veszi, akkor 480-100(az ingyenesből)
380 idegen automatából mennyi lesz?
Az appból kiderül valahogy, vagy mikor kerül oda be a költség?
-
RR-13
őstag
válasz INGJOKE #21512 üzenetére
Ha megmutatod a POS (kártyás fizetési) nyugtát megmondom mi lesz.
Szerintem nem lehet már kp. tranzakció a postákon a kártyás fizetés, évek óta.
Amennyiben az lesz, akkor a díja a könyvelés napján fog látszódni, és 1,038%+466 Ft lesz, minimum 809 FtAz idegen ATM költsége magasabb lenne egyébként, mint a postahivatalban a POS terminálon végzett kp. kivétnek minősülő fizetés. (1,222%+615 Ft, min. 820 Ft)
[ Szerkesztve ]
-
RR-13
őstag
válasz INGJOKE #21508 üzenetére
Csak akkor van díja az ATM kp-é kivét limit emelésnek, ha 250 ezer feletti összegre emeled, a csökkentésnek meg nincs díja. A POS limitmódosítás meg díjmentes itt.
Azért ez nem ugyanaz, mint a Rafi esetében, ahol le-fel módosításnál is 300 Ft-okat kérnek el.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz kenyeres94 #21507 üzenetére
gondolom már kaptál, ha nem, keress meg privátban
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
vargazoli007
csendes tag
válasz kenyeres94 #21507 üzenetére
Igen, küldök privát üzenetet.
-
veterán
Limitmódosítás az appban 250 ft.
Egyre jobban szeretem az unicreditet.... -
kenyeres94
csendes tag
Gránit banknál szeretnék nyitni egy számlát. Olvastam, hogy kaphatunk 5-5 ezer forintot. Valakit érdekel? 😁
Köszi előre is. -
Shade45
senior tag
700 ezret kellene felvennem KP-ba szombatig, a lehető legolcsóbban.
Mit tudnátok ajánlani?
150 ezres ingyenes kp felvétet már el lőttem (CIB ECO).
A következő számláim vannak:
- CIB ECO;
- Unicredit Partner Zéró;
- Wise;
- Revolut;
- Curve;
- MÁK.Wise+Revvel 150 ezer pipa, maradt 550; Curve-nél nem tudom mennyire tolerálnák, ha napi 75 ezreket leszedegetnék, erre csak 5 napom maradt (szombatig), az 375, maradt 175.
Vagy hagyjam ezt a szórakozást, és vegyem fel MÁK-ból?
Köszi a tippeket!
-
RR-13
őstag
válasz ratcache #21503 üzenetére
Értem, de én az UniCreditről beszéltem, és esetemben jogosan küldte duplán, ugyanis két azonos összegű tranzakció volt azonos napon, és időben is kb.
Most akkor ezt miért is tekintette dupla - jogtalan - tranzakciónak Ráadásul láthatták, hogy a többi ügyfélnek nem küldtek azonos összegű tranzakciókat, tehát nem globális dupla küldés volt, mint esetedben ezek szerint.
A Recash baja az volt, hogy az UniCredit minden adatot délben küldött nekik. Na ennyi. -
cocka
veterán
válasz Gedeon31 #21497 üzenetére
Simán megkockáztatom, hogy csak Magyarországon még mindig sokkal többen vannak azok, akiknek 19-cel kezdődik a születési éve, mint azok, akinek 20-szal. Szerintem még mindig kevesebben születtek és születnek 1999 után, mint ahány élnek 19xy születési dátummal jelenleg, még a szarszkovkaszás ellenére is.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
ugyanis a bank nem szokta duplán küldeni az ilyen adatokat..., szóval hiába fogják rájuk, én nem dőltem be.
umm... Gránit kapcsán... hónapokig, de lehet, hogy féléven keresztül is duplán, triplán küldte állítólag a bank a visszatérítési tranzakciókhoz az adatokat, mire sikerült kijavítaniuk banki oldalról... persze, a Recash üfsz szerint volt a banki oldalon a hiba, de az előzményeket tekintve számomra simán hihető
-
RR-13
őstag
Egyelőre nem nagyon tetszik ez a sok mellébeszélésük...
Ma 4 levelet is írtak, és próbáltak kedvesek lenni stb., de átlátok a hibákon, és szerintem, ha a bank mindkettő azonos összegű vásárlás adatát 12-kor küldte volna meg nekik, akkor is jóvá kellett volna írni mindkettőt, ugyanis a bank nem szokta duplán küldeni az ilyen adatokat..., szóval hiába fogják rájuk, én nem dőltem be.
Te vagy Zs......? Nem kell válaszolni, ha igen is. -
ACE-
addikt
Ez a mutogatás a kiutalásnál is megvolt, állítólag hetekig kellett a bankkal ellenőrizni valamit az utaláskor, de persze sosem mondták hogy mit, de a bankok lassúsága volt... Aztán egyszer csak egy Facebook-os rosszalló bejegyzésem nyomán azonnal sikerült.
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest