- Szólánc.
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- A jövő számítógépei (Reloaded)
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
LOGOUT.hu
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Ma kipróbáltam az Ersténél a limit módosítást az automatán keresztül. Elsőre rossz 4 jegyű kódot adtam meg és bejelentkezett az telefonos srác, de mivel appból hívtam az ottani azonosítás az jó volt. Mondom a srácnak hogy akkor a másik kód van, mondja visszatesz oda mondom oké. Sikeres azonosítás írjam be mennyi legyen az ideiglenes összeg és mennyi időre. Lehetet 1 órától 12 óráig beállítani az ideiglenest. Mondom a 12 jó beütöm mondja oké. Írjam be az összeget. Bírom 5.000.000. Erre vissza mondja 12 órára maximum 50.000.000. Jó lesz az is tesó.
-
veterán
Szeptember október környékén jött valami az Erstétől hogy visszakorlátozták az utalási limitet, nyilván az én biztonságom érdekében. Az appban meddig lehet felhúzni, vagy telefonálni kell nekik minden millió feletti utalás miatt?
-
veterán
válasz enginev3.0 #36256 üzenetére
150 a 14 hónapos ikrek zsebpénze egy hónapra. (/kopf)
-
veterán
Szerintem negatív KHR lista lesz ebből és soha többé nem vehet fel sehol hitelt, hisz ott lesz, hogy tartozik 700k-val, de ugye nem tudja visszafizetni se, mert fel se vette. Ezt most nagyon elszúrta.
-
veterán
válasz TrollBalint #34887 üzenetére
Nekem is ez rémlik mikor felvettük a hitelt. Le is csökkentettem az erstés hk-t 350-ről 200-ra, úgyis csak addig adnak visszatérítést.
-
veterán
Mai kormányinfó újabb lakosság sz*pató része:
Védelmi hozzájárulás
Védelmi hozzájárulást is kell fizetni, de csak a multiknak, ez a védelmi alapba kerül. Ez a bankszektort, a multikat és az energiacégeket érinti. A bankadót viszont csökkenteni fogják. 2024-ben érdemben a bankadó mértéke viszont nem fog változni. Emelik viszont a tranzakciós illetéket, lesz devizaátváltási illeték is. Azért, hogy ezt ne lehessen áthárítani, egy stopot vezetnek be, ezt a bankoknak kell fizetniük.
Az extraprofitadót az energiacégeknél nem csökkentik. -
veterán
-
veterán
Az egyik kolléga osztja az észt és hajthatatlan, hogy az Erste privilégium X az pont ugyan az a csomag, mint a BM Privilégium 2.0. Jól emlékszem, hogy az erste sajátja szarabb egy két tételben?
-
veterán
válasz #42308056 #34154 üzenetére
Amíg nem aktiváltad valahol,(internet, telefon első vásárlás pinkóddal bedugva) addig biztos nem fog működni NFC-s fizetés és az online vásárlás se. Menj be egy olyan boltba, ahol van önkiszolgáló, vegyél vmit és dugd be a kártyád üsd be a pint és utána minden menni fog.
-
veterán
válasz kapasz #33394 üzenetére
Mondta a csávó, hogy 2000 ft-ról van szó, mondtam neki, hogy nektek aprópénz nálunk minden számít.(bár mondjuk biztos látta az egyenleget ) Panaszlevelet se akart rögzíteni, írjak a Georgeon. Mondtam, hogy megírtam az appban és mikor el küldtem, kilépet és kérte, hogy lépjek be megint és nyilván elveszett amit bepötyögtem a telefonba.
-
veterán
válasz dattila #33388 üzenetére
Azt mondta hoka moka most telefonon, hogy a szeptemberi levonást októberben jóváírták és ezt is jóvá fogják írni. Kérdeztem tőle, hogy akkor fél évente kell nézegetnem, hogy éppen mit vontak le tévesen technikai hiba miatt? Azt mondta reméli többet ilyen nem lesz. Persze ez csak biztos vicc az Erstétől, náluk mindig van valami technikai hiba.
-
veterán
Nekem ezt dobta az Erste ingyenes Bm számla. Van valami sablonszöveg amit csak másolok és elküldöm nekik?
szeptemberben is találtam ilyen díjakat.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
válasz Migiri85 #32727 üzenetére
Az a baj, hogy már ezer éve mindig ugyan azt a pikódot használom a kártyáknál, de ennél még nem lett beállítva. A george appban meg lehet nézni, de olyan fos lassú, hogy mikor kiírja, hogy nem jó a pinkód és elkezdem megnézni, addigra kidobja a kártyát és kezdhetem elölről, viszont 500-ért elmennek az...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Erste Privilégium 2.0 csomagnál a fizikai bankkártya pinkódjának megváltoztatása pénzbe kerül?
-
veterán
Most akció van:
Erste Max Hitelkártya:
Gyűjts levásárolható Erste Forintokat!
Most akár 20% visszatérítés (maximum 13 000 Erste Forint) élelmiszerbolti vásárlásaid után.²
Igényeld online február 12-ig, mi pedig 10 000 Erste Forintot adunk!
THM 49,23%
Részvételi feltételek.Ez ránk régi használokra is vonatkozik?
-
veterán
"Dávid" nyert Góliát ellen. Szeptemberben megszüntettem az Unicredit partner zero számlám és 1325 ft-ot be kellett fizetnem a tudatlan ügyintézőnek. RR-13 segítségével megreklamáltam és elismerték, hogy hibáztak. Kértek egy kézzel aláírt papírt, amin rajta van a számlaszámom. Ezt is elküldtem nekik és ma átutalták mind az 1325 ft-ot.
Ami jár az jár. Ebből veszek egy sütit magamnak estére.
Köszi RR-13. -
veterán
válasz TrollBalint #31463 üzenetére
Nekem ios-en van push értesítés
-
veterán
Igen ez volt az. Hiába mondtam a csajnak az Örsön, hogy teljesítettem, azt mondta nem. Kérdeztem, hogy szerinte mikor lehet, akkor megszüntetni fizetés nélkül. Nem lehet.
Majd írok nekik kézzel egy papírt, aláírom és lefotózom és elküldöm a megadott email címre, ha megjön a zsé a következő Wolt-os rendelésnél eszek is egy sütit az egészségükre. -
veterán
Nah jó hír, hogy az UniCredit a szeptemberben jogtalanul levont díjat, második email küldésére elismerte, hogy tényleg jogtalan volt. Köszönöm a segítséget RR -13-nak. 1325 Ft-ot vissza fognak utalni. Igaz kell küldeni még egy aláírással ellátott nyilatkozatot neki, de majd megcsinálom ezt is.
Ne hagyjátok a bankokat rajtatok nyerészkedni. -
veterán
válasz temporello #30814 üzenetére
Jah jah 200k-ig az vágom
-
veterán
Erste hk-nál alza online fizetés visszatérítést ad?
-
veterán
Szeptember 28.-án küldtem panaszt az Unicreditnek. Azóta se reagáltak. Hol tudom ezt jelenteni?
-
veterán
Nah csak hogy mindenki képbe legyen UniCredit Partner Zeró számlát sehogy sem lehet megszüntetni úgy, hogy ne kellene kifizetni a havi zárlati díjat. Mindegy melyik nap csinálod.
-
veterán
Melyik hatóságnál kell bejelentést tenni, ha egy üzletben fix összeghez kötik a bankkártyás fizetést? (2000 alatt csak kp)
-
veterán
Bm UniCredit számla megszüntetésre tervem:
holnap bemegyek bejelentem, hogy megváltozott a lakcímem és leadom a bankkártyát is. A pénzt átutalom róla a másik számlára. Szeptemberben visszautalok 75.000-t. Majd miután lejárt a 30 nap megszüntetem a számlát is. Így elméletben nem tudnak semmilyen költséget levonni ugye? -
veterán
Arról már nem szeretnék külön beszélni, hogy az Erste Lakástakarék pénztár és az Erste bank kb olyan, mintha full két idegen cég lenne. 5725 Ft-ért adott ki az erste bank igazolást a fennálló tartozáshoz, amit miután hívnak az Erste lakástakarék pénztártól (pénteken 12:30 és 16:30 között) , ahol újból el kell mondanom, hogy mit szeretnék és a többi papírral együtt be kell majd scannalni.
-
veterán
Tegnap beszartam a röhögéstől az erstébe. Meglévő LTP akartam betörleszteni a hitelbe, meg is nyomtam, hogy LTP ügyet intéznék. Odahív a kiscsaj elmondom neki mit szeretnék. Lefagy a mellete ülő jelzáloghiteles csajt kérdezgeti, akinél másik ügyfél van. Szó szót követ és kitalálták, hogy ügyfél csere lesz. Én üljek át a másikhoz a csaj meg ahova engem hívtak.
-
-
veterán
Erste Hk otthon kategóriába melyik üzletek férnek bele? IKEA, Jysk benne van?
-
veterán
Megjött az erstés kártyám mondom tök jó lehet az appban aktiválni, ami igaz is, de utána ugyan úgy kell vele fizetni pin megadásával és az Applepay se veszi be a kártyát.
-
veterán
Az ersténél a George appban csak fizetés (havidíj) ellenében lehet értesítést kérni (push) a beérkező utalásokról/ levonásokról?
-
veterán
Kérdések erste számlához:
Egyenlőre csak az én nevemen van a számla, viszont nem szeretnénk feleslegesen fenttartani még egy számlát a feleségemmel. Gondolom rá tud kerülni utólagos is meghatalmazottnak?
Az Apple paybe egy fizikai kártyát be lehet tenni több fiókba is az biztos. Egy fizikai kártya elég a pénzfelvéltel miatt. Tudunk használni külön George app-ot ketten, vagy az online vásárlást, hogy lehet megoldani, ha jóvá kell hagyni. Az nem lenne az igazi, ha nekem kellene az ővét is mindig jóvá hagynom. Az lehet hogy külön George app és egy számla és ha az ővéből indít utalást vagy vásárlást, akkor neki jön meg, ha én az enyémből akkor nekem?Elég kacifántos lett, de remélem érthető.
-
veterán
Hogy/mikor kell megszüntetni az UniCredit zeró számlát, hogy ne kelljen semennyit fizetni érte?
-
veterán
CIB bab számlán maradt 4929. Mennyit tudok ebből kiutalni, hogy ne menjen mínuszba? (Kártya már nincs abból maradt ez a pénz)
-
veterán
Érdekes próbálkozás az erstétől...
https://hvg.hu/kkv/20230704_Azonnali_aras_devizavaltast_vezetett_be_az_Erste
-
veterán
A George appban a sima bankszámlánál mettől meddig lehet állítani a limiteket és mennyibe kerül?
Új hozzászólás Aktív témák
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Látásjavító szemműtét
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egérpad topik
- Eredeti játékok OFF topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szólánc.
- További aktív témák...