Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Hali.
Olyan segítségre lenne szükségem, hogy jelen pillanatban egy Erste-Ing közös számlacsomagom van ahol ha beérkezik 150.000 HUF fizetés max két részletben, akkor az sms-ek díján kívül minden ingyen van. Készpénzfelvétel, utalás, csoportos beszedési, rendszeres utalás minden. Ez így jó is lenne az erstés hitelkártyával. (ami most már pontgyűjtős/beváltós)
Csak március 31.-én lejár a kedvezményes időszak.
A bankolási szokásaim:
Készpénz felvétel: bőven elég a havi 100.000 két részletben (feleségem mindig azt mondja annyi pénz sincs nálam, hogy a kutya lepisljen.
Utalás: A rezsiszámláim minden hónapban egyéni utalással teljesítem. Ez kb olyan 80-100 k a kocsi hitelel együtt.
Rendszeres megbízással 25150 Ft megy havonta.
A csoportos beszedéssel 5179 Ft.
Szinte mindenhol kártyával fizetek.
Kellene mellé hitelkátya is ahol nem adott boltokra adnak kedvezményt, (kívéve ha pont azokra van ahol vásárlók 😀) mint az otp-n pl, hanem üzlet típusokat, mint az ersténél.Extra: Ez nem kötelező elem, de jó lenne ha a mobilbank app hatékonyan és észerűen működne. Ha lehetne a hitelkártyával telefonos applikáción (nfc) fizetni. Jah és mivel sokat vásárlók Kínából, jó lenne ha lenne egy app mint a visának, amibe ha beírom hogy 20 dollár akkor kiírja és annyit is von le nem kell napokat várni, hogy kiderüljön mennyi is volt az annyi.
Ez elsőre jó hosszú lett, de ha tud vki segíteni megköszönném. 😀
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Az OTP smart csomagját már nézegettem, de a hitelkártyájuk nem volt túl meggyőző. Az Erste most mindenre ad 1%-ot és a 3 kiemeltre (nálam benzinkút, ruha bolt és elektronikai áruház) +3%-ot. A benzinkútra csak 30000 ftig, de annyit minden hónapban tankolok és azt már alapból 1200 HUF visszatérítés havonta. 😀
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz bazsimano #9468 üzenetére
Az a helyzet, ha nem azonos bankba van a számla+a hitelkártya akkor a hitelkártya átutalás is külső utalás és arra havi 150-200 e-t töltök vissza az nem lenne olcsó sehol, ha csak nem ingyenes minden. Mi ez a prémium gold, melyik bank?
Közben megvan rágugliztam. (Raffi)
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz bazsimano #9468 üzenetére
Lejárt a szerkesztési idő közben. Ezt nem írtam, de 350 nem minden hónapban van meg. Ami 100% az 141 e. Ami egyenlőre mondjuk 90% az 200 e (szezonban ez van 300-350e is) de a fix az fix szóval 200 érkezik be és az is minimum 2 utalásba. Az egyik munkabér a többi megbízási díj.
Én is tudatosan bankolok és költök meg dolgoztam a pénzügyi világban most csak önkormányzatnál vagyok pénzügyek, de ennyire nem szeretnék keverni. Így is már minden összevissza van. Bank+hk+LTP Erste. Lakásbizti generali, önkéntes pénztár aranykor, a kocsi kötelezője meg cascoja grupama. Életbizti NN. 😂
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz alratar #9485 üzenetére
Igazából szerintem felesleges a dombornyomott kártya, mert szoktak hozzá adni biztosítást, meg pár helyen csak azt fogadják el (külföldön kocsi bérlés) de átlagfelhasználó tud egy sima bánkártyával is vásárolni a neten.
Jah és negyede annyiba kerül. Egyébként ahol kifejezetten dombornyomott kártyát kérnek, ott a hitelkártyát is elfogadják. Én példál jobban szeretem a visát, mert ott dollár alapú az elszámolás, szóval a dollár árfolyama kedvezőbb és van hozzá egy app is ami megmondja forintra pontosan mennyi az ár és nem kell várni, hogy akkor mennyit vonnak le... -
-
veterán
válasz Atomantiii #9539 üzenetére
nem dombornyomott főkártya elég-e itthoni netes vásárlásokhoz, esetleg ebay-hez? Milyen kártyát adnak hozzá?
Erre tudok válaszolni... neked teljesen felesleges ehhez a felhasználáshoz dombornyomott kártya. Elég egy olyan amivel lehet neten vásárolni, van cvc kódja...
-
veterán
Abba a valutában kapod ahol bankot nyitsz. (Euro, font, rubel)
Valamivel macerásabb utalni kell iban meg minden, de természetesen lehet. Egyértelműen téged terhel az átváltás és a banki árfolyamon váltják.Hitelkártyákat nem ismerem külföldön, de szerintem biztos nem tud a számláról a magyar cég inkasszálni.
Az apple pay ugyan olyan érintés nélküli fizetés, mint a többi ahol azok mennek ott az apple pay is.
-
veterán
válasz ReSeTer #9646 üzenetére
Szerintem az otp smart csomagjával nincsen semmi baj. Feleségem is abban van. Beérkezik 150e fizetés és be van még neki rakva 300 valamennyiért, hogy 250k-ig "ingyen" utal és ezzel tök jól elvan. Jó az applikációja is és akkor még ott másik is aminek, most nem ugrik be a neve, de lehet vele telefonnal is fizetni, meg autópálya meg parkolás meg minden szar.
Az átvezetés meg jó manuálisba, legalább tanulsz egy kis tudatos vásárlást és nem leszel impulzus vásárló.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz INGJOKE #9647 üzenetére
Bocsi megnéztem, csak 203 ft.
És most néztem, hogy ezt a 203 ft-ot is meg tudod spórolni, ha mindent 20.000 ft-os darabokba utalsz csak el mindent, mert az ingyen van 1m forintig. Mondjuk nem tudom mit szólnának, ha az 50.000-es számlát 3 részletben utalnád, de elméletben az is jó.
Így mondjuk a hitel kártyám is át tudnám vezetni. Nem is rossz. Mondjuk 200-300 k-t 20.000-ként átutalva viccesen hangzik, de elméletben ez is jó.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Kérnék egy kis segítséget.
Jelen pillanatban Erste Privilégium bankszámlám van. (I-es)
Ennek valamikor lassan le fog járni a kedvezményes időszaka és mivel már van privilégium II-es, így tuti nem hosszabbítják meg.Az új is jó lenne, de ott egy összegben be kell érkeznie a 150.000 ft-nak.
Nah most nekem 142.925 ft fizetésem érkezik egyben ami konkrétan munkabér. A több jv.díj néven érkezik és megbízási díjból származik. (ez változó, de 51.000 minden hónapban jön alapból, meg még amennyi meccsre megyek) Általában 300.000 ft fölött érkezik be de ez több utalásból, minimum 2.Ehhez kellene nekem olyan bank ahol hasonló csomag van mint az erste privilégium.
Általában mindent utalók/csop.beszedés/rendszeres megbízás és kártyával (telefonnal) fizetek a hitelkártyámmal. Jah igen kell hitel kártya is amire van visszatérítés értelmes kategóriákban. (az sem baj ha ilyen pontgyűjtős szar mint az ersténél).
Kp ritkán veszek fel bőven elég a 150.000 2 alkalommal.Jah ez hosszú lett, de kb ezek a dolog amik fontosak erre várok opciót.
Jah és mindenképpen visa kártyát szeretnék, mert ott egy appal meg tudom nézni forintra pontosan mennyit fizetek a külföldi más pénznemben történő vásárlásnál. (előre)
A hitelkártya legyen visa mindenre azt használom és hónapvégén visszautalom a számláról.
A betéti kártya lehet mc is, azt csak készpénz felvétre használnám. -
veterán
válasz temporello #10874 üzenetére
Igen így nincs is vele semmi baj, de most valók és az asszony a tulaj én csak mindenes de egy csomó dolgot nem tudok intézni csak ő. A megszüntetést is csak ő tudja. Nem haragban válunk meg tudom hogy nem szívozna, de jobb félni mint megijedni. Elég sok pénz jönn rá, meg hát arról fizetem a hitelkártyát is.
De az jó ha 2020 március most.
-
veterán
Ha már van regisztrált revolut fiókom, de még nem azonosítottam magam náluk tudok most valahogy ingyen kártyát igényelni+ingyen pénzt?
-
veterán
válasz Corsair90 #11104 üzenetére
Ha félsz tőle ne használd. A legfontosabb hogy itt nem a saját pénzed költőd, csak annyit költs róla amennyi pénzed van a bankszámládon. (Tudom hogy itt lehet trükközni azzal hogy biztos tudod bejön, de ezt egyenlőre hagyjuk) A legfontosabb azt kérdezed meg hogy mettől meddig tart az adott periódus. Mondjuk az ersténél 10.-étől következő hónap 10.-éig tart és utána 15 napod van hogy visszafizesd. Ez azt jelenti hogy 10.-én csinálnak egy zárást ha ez nem hétvége akkor következő nap küldenek egy sms-t és leírják hogy xxx az elköltött összeg és minimum mennyit kell befizetned. Nah azt sose fizesd be mindig a teljes összeget. És hogy mikor használd? Mindenhol ahol egyébként is kártyával fizetnél, vagy vásárolnál legyen ez online vagy offline cucc.
Én minden hónapban mikor megjön az sms-es belépek az appba és átvezetem magam és akkor biztos ami tuti. -
veterán
Kérdés azokhoz akik, 0- ft-os bankmonitoros cib eco számlát használnak:
1. Mennyire pocsék most a cibes app?
2. Mennyire működnek jól a cibes appban a push értesítések?
3. Milyen buktatók vannak a cibel?
4. Egyéb hátrányok észrevételek.Azon gondolkozom, hogy megszüntetem az Erstés privilégium 1.0-s számlám (nincs vele semmi baj, de a (ex)feleségem nevén van és a héten elváltunk) és nyitok egy cib eco-t, viszont az erstés hitelkártyám megtartom már csak a jobb visszatérítés miatt és mert az erste a visa árfolyamát használja az átváltáshoz és az elég kedvező.
Vélemények?
-
veterán
válasz kleinguru #11129 üzenetére
Nem tudom átíratni. Próbáltam már. Ő a fő tulajdonos, de amit ezen kívül meg lehetett adni meg is adattam, de még így sem mondhatok le vagy csinálhatok másik sms szolgáltatást, mert az új szerződés és nem vagyok jogosult rá. Kabaré
Meg hát mindig az ő neve van kiríva mikor utalok. Ami már ugye nem is az. Szóval vicces. -
veterán
-
veterán
Hmmm pedig a xiaomit nem cserélem le semmi pénzért...
"Kiemelt ugyfelnek azert mindenhol van mar szoszerint 0 hufos szamlaja, naluk nincs"
ez nem érint, mert ez most 0 ft-os lesz"Kartyakondiciok szarabbak, a nem dombornyomott dragabban jon ki mint otp nel egy dombornyomott pl (ami ha hasznalod aktivan, minden evben 0 forint) - otp s mastercardra pl minden honapban vannak gyujtheto kedvezmenyek, visszaterites, mashol ez kb hitelkartyara van csak"
Ez em érint mert nem kell dombornyomott kártya, van hitelkártyám"Ugyintezes idopont nelkul orakig tart, tulterheltek es hatalmas a szemelyzetben a fluktuacio (ha 2x mentem egy adott fiokba, soha nem lattam 2x ugyanazt az embert) "
Ez már lehetne baj, de mivel évente max egyszer megyek be a bankba, vagy annyiszor se, így kevésbé érint, ha csak nincs valami szarság amit csak ott lehet elintézni.Privát bankár nem érdekel szart se tudnak...
Az már para ha az unlock-olt xiaomi telefonom nem megy, bár eddig egyik alkalmazás sem tiltakozott miatt, csak a a root-ot nem szeretik.
Utasbiztosítás van a hitekártymba, ha meg hosszabb időre megyek külföldre mindig kötök vmit a neten.
Hmm de sajnos én is azt hallom nem annyira olajozott a rendszer.
-
veterán
Nah regisztráltam magam a cibes számlára kíváncsi vagyok holnap mikor hívnak mit mondanak majd...
Ember kísérlet 1 elindult -
veterán
válasz thefreeman #11183 üzenetére
-
veterán
válasz enginev3.0 #11204 üzenetére
Minden banknál van ilyen lehetőség minimál kamattal. Az hogy kötsz egy biztosítást amit 3 évig fizetsz majd visszavásárolsz (mikor már nincs jutalék visszafizetése a haveroknak) és közben topup-olod csak szívni fogsz és kevesebb pénzed lesz mint volt. Remélem a jutalék miatt a haverod 25-30 éves futamidőre köti.
-
veterán
válasz enginev3.0 #11206 üzenetére
Unitlink?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Ubiquti Nanobeam M5 2DB irányított antenna
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest