- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Új design az IT Cafe-n!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cobrusz
senior tag
Én is ilyen házat vettem volna, mert nekem is tetszik hiába vannak hibái
Főleg ha aznap nem tukmálnak rám olcsón egy Core X71-et -
40k-s arsavban ennel szinte csak jobb hazak vannak ,ugynilyen meretekkel
Es azok szelloznek is ,nem ugy mint a Zalman
par pelda :
SilverstonePM01
CM h500p mesh
Phanteks Entoo Pro SE
Lian Li O11 dynamic (ez ket kamras kialakitasu )Ezt a review-et lattad ? Bar ,ha lattad volna akkor nem veszed meg az X7-et
-
juliensorel
őstag
válasz
#61111040 #65591 üzenetére
Sztem sok házzal előrébb lennél....de megértem, csak kíváncsi voltam.
@Milka78: átlagos alatt ezt értem: classic felállás, semmi extra-> lap+Aio+1 (kib@szott jó) vga. Egy üres, szürke egér az egész konfig ebben a házban. Nem árakra gondoltam, a ház is csak ahhoz képest drága amit mást gyártók kínálnak ennyiért, nem egy rtx 2080-hoz képest.
(Mellesleg pont ma vettem olyan gombakkut amit írtál, mert a conrad-os is feladta, vagy az LXE vacakol tényleg és nem tölt rendesen. ) -
Milka 78
nagyúr
válasz
juliensorel #65590 üzenetére
Őőő...átlag konfig? Adatlapot checkoltad?
Félreértés ne essék annál a háznál van jobb választás, de egy 1 millás gép alá szerintem nem kirívó egy56 ropis ház40-ropis ház, legyen az bármilyen -
juliensorel
őstag
válasz
#61111040 #65584 üzenetére
Mi győzött meg abban, hogy ilyen házat vegyél valaha is?
Főleg egy ilyen átlag konfighoz, mert ha még tele építenéd "vízzel", bár ahhoz is hagy némi kivetni valót...
Nem sértegetni szeretnék, bocsánat, csak tényleg érdekel, hogy a Zalman kinek tudja eladni ezt a túlárazott, átgondolatlan, elavult koholmányát... -
sixpak
nagyúr
Valóban....kösz-kösz.
-
mihione
őstag
válasz
juliensorel #65571 üzenetére
Maszkoloszalag a geptetore,raraktam a ket 120-as ventit az eredeti helyhez igazitva,korberajzoltam a belso atmerot ahol a legmozgas tortenik,majd a vonal mentem kifurkaltam 4-es furoval es a ket lyukat egymasba nyitottam egy kis reszen.Ezutan mar csak a radi csatlakozo csovenek kellett helyet csinalni azt is kimertem atrajzoltam majd kivagtam.Beraktam az alaplapot rajta a pumpaval,radit hosszaban kidugtam a lyukon helyre igazitottam ventiket racsavartam es minden mehetett vissza a helyere.Igy kintrol es bentrol se igazan latszik hogy ki van vagva mert pont takar a radi meg a ventik,talan meg a hutesnek is jo hogy nem tud
annyira elmenni a levego a reseken mert a 2x120-as lyukba van kenyszeritve. -
sagit
veterán
válasz
palfitom #65554 üzenetére
(#65556) KAMELOT:
FHD-re tényleg nagyon jó lett, nincs panasz. Ez a vga után majd egy 2060 van tervben bő 1-1,5 év múlva ha így marad a vga piac egy jóárasított 7600 vagy 6700/7700 társaságában. A fejlesztés nem áll meg.
2 éves a gép de ez a 3. vga, 3. ram felállás és 2. proci benne. Kis hobby is a folyamatos csere-bere/fejlesztés
(#65557) hegegabi80:
Igen, mindent közösen játszunk, dedikált gaming szobánk van
LOL-al kezdtük, aztán jött a PUBG kövi nagy szerelemnek, azóta kis R6S,új cod, roe, Apex épp, stbstb
A bill egy Logi k310.
(#65558) Atke: valóban nem jelentett nálunk se kb semmit a hátlap, én is visszaraktam. Egy SFX moduláris tápra azért még fáj a fogam. Jobb kábelelrendezést tenne lehetővé.
-
palfitom
félisten
válasz
Jakuskacsa #65555 üzenetére
Bitang kis gép, Gratula!
-
Atke
senior tag
válasz
hegegabi80 #65559 üzenetére
igen, a nem plusszos a sima
Nincs semmi baja, bár én az oldalapot nem tettem fel. -
Atke
senior tag
Szerintem nem oszt vagy szoroz sokat a hátlap... Nekem fent van, ráadásul nem is a metis +(fent szelőző) MÉG!!!
Én annó lerövidítettem a gyári moduláris kábeleket...
-
sagit
veterán
Párom gépe következett a sorban, ITX konfig, kevés volt az új COD alá sajna a 2 mag.
Első körben csak proci csere volt tervben de a nagy gépemből maradt RAM is, és VGA-t is sikerült olcsón vegyek ezért ez az "Upgrade Kit" lett beépítve:
G4560 -> i5-6400
1*8 GB Hyperx Fury -> 2*8 GB Hyperx Fury
Zotac 1060 3 GB ITX -> Sapphire RX580 8 GB Nitro+A kártya éppen csak befért. (haverom még viccelődött is hogy nincs az az isten hogy beférjen) Buktuk a front portokat, de rendeltem már 2 szerelhető USB portot, átforrasztom őket és akkor el fog férni az is, majd dobok be képet. A tápból midnen felesleges kábelt eltávolítottam, lezsugorcsöveztem, így csak az maradt ami kell is. (3 sata, 1*8 pin cpu, 1*8 pin vga,24 pin)
Képek:
Hőfokok nagyon barátiak, simán hozza kis alulfeszeléssel a gyári 1340 MHz-et a kártya, ekkor játék közben 130W, Furmark közben 150W-ot fogyaszt afterburner szerint. Idle passzív természetesen, játék közben is 60-65 fok körül mozgunk 35%-os ventivel.A gép maga nem lett hangosabb mint az ITX kártyával volt. A házhűtő ventin kellett kicsit tekerjek hogy jobban kivigye a meleget, előszőr a hátsó oldalt nem akartam felrakni, gondolván könnyebben távozik a meleg bentről, de úgy letesztelve se volt semmi külőnbség hőmérsékletekben. FHD-re használja párom, jó kis konfig lett kis helyen szerintem
-
m0h0senator
őstag
-
sisi24
tag
Sziasztok. Ez lehet nem ide tartozik, de tanácstalan vagyok sajnos. Szeretnék vásárolni egy olyan házat amin jobb oldalt van a Plexie! Van ennek valami speciális elnevezése, jelőlése? Vagy esetleg olyan 15e-ig tudtok ajánlani ilyet?
-
juliensorel
őstag
válasz
freemanone #65547 üzenetére
Igen, az aranyozott hatasu fem hardverek még nem veszesek, az tud jol kinezni, volt is nekem regen arany OCZ ddr2. De ettol a muanyag kristaly bovli szarsagtol hanyok, kb a kislanyom jatekekszerei igenyesebbek.
@Annak a vizezheto giga lapnak legalabb van ertelme is nem csak vakulj paraszt
-
Ispy
veterán
válasz
juliensorel #65544 üzenetére
Sukár a cucc, ha lenne zebramintásban, esetleg leopárdmintásban már venném is.
-
freemanone
addikt
válasz
Van az a config ahol "jól néz ki"
-
válasz
És ez? [link]
-
juliensorel
őstag
Nekem nincs bajom a leddel/rgb-vel de ez viszont már undorító
aluljárós bizsu? vagy mi a f@asz ez? -
Ispy
veterán
válasz
juliensorel #65542 üzenetére
Mindegy végül is megy, egyszer belövőd, azt kész, csak ne akard módosítani.
Mondjuk nekem a kék lett eleve kitalálva, a lepak csak ezt az egy színt tudják, nekem meg pont a kék tetszik, mondjuk ezért vettem kék lepakat.
Biiencs meg az egér egyébként sem a gépről van vezérelve.
-
juliensorel
őstag
A CAM kb egy hulladék, mondjuk csak NZXT cuccok nélkül próbáltam, de úgy szerintem még jobban is működik
Egy idő után a bejelentkezést elengedtem és csak Guest módban használtam, úgy általában csak minden ötödik boot-nál szűnt meg létezni.
Én szerencsére teljesen leszámoltam az összes ilyennel progival, valójában őrületbe kergettek mindig is.
Egér és bill. memóriás, egyszer belőttem őket fehérre, a progikat töröltem, azóta így jó nekem.
Csak Aquasuite-ot használok (szintén nem indul a rendszerrel, egyszer kell beállítani és kész) Vision Touch-al. És külső venti vezérlőt. -
törölt tag
válasz
catalano #65535 üzenetére
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a válaszát!
Ha már a RAM, és a VGA RGB-s, tehát akármilyen színben tud tündökölni, fő csapásvonalnak jó lenne az RGB.
Ilyenre gondoltam:
Stock ventik helyett kinéztem egy [ilyet] de nem valami olcsó, és kettő kellene belőle, szóval ez még ráér.
-
bajaki
őstag
válasz
juliensorel #65533 üzenetére
Igen-igen, bennem is csak az edzett üveg miatt merült fel az ötlet, de közben már lebeszéltem magam róla.
-
Laccoss
addikt
válasz
#32191744 #65530 üzenetére
Tápkábel toldókkal vagy harisnyázott kábelekkel, feketére festeni/beborítani műanyag fedlappal a legfelső hűtőbordát lapját (vagy valamit festeni rá), ventilátorok cseréje egy típusra vagy ledesre, mondjuk ilyen háznál én lehet a vga-t is elforgatnám 90 fokkal, és a táptakaróból kivágnék valami motívumot amit leddel meg lehetne világítani. Ezektől lesz egy egyedi géped.
-
bajaki
őstag
válasz
bajaki #65528 üzenetére
No, újra itt. Házcsere nem történt egyelőre, nem érkezett meg az NZXT H500 tegnapra, így maradt az NZXT S340. Így elnézve az összképet, már nem is vagyok annyira biztos benne, hogy érdemes lenne lecserélni. H500-ból a fehér nem jön be, a feketét venném ha venném, de az lehet, hogy kicsit megborítaná a fehér-fekete egyensúlyt amit most sikerült összehozni.
Nem is húzom tovább a szót, ilyen lett (katt a képre az albumért):
- Arctic Freezer 33 eSport One White procihűtő lett végül. Köszi az ötletet palfitom.
- Kövezettek meg de vettem egy szett címezhető Raidmax NV-NV-R120FBR3 RGB-s ventit. Légszállítás szempontjából nem a legjobbak az biztos, de inkább dizájnelemnek szereztem be, mintsem a komoly hűtést várva. Eddig sem voltak hőfokgondjaim az Arctic F12-esek mellett, egyelőre úgy néz ki most sincs. Játék alatt a VGA 50-55 fok, a proci pedig 40-45, szóval teljesen jó, nem bántam meg. Van a szetthez egy controller és távirányító is, és szerintem az ára is rendben van.
- A kábelekre kábelfésű hiányában gyorskötözőkből készültek az elválasztók. Az ötletet innen merítettem.
- Az egyetlen dolog amiben nekem többet nyújtana a H500 az a teljes TG oldallap, ami kicsit többet enged látszani a beltérből, de emiatt lehet nem kellene cserélni. Nincs is kedvem még egy fél napot szerelgetni most. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
stalkergts45 #65524 üzenetére
Lehet azért, mert évekkel ezelőtt megszűnt már a kepfeltoltes.hu
-
m0h0senator
őstag
válasz
-
Trebron09
őstag
válasz
Már törölt a tag... nem beszélve arról hogy 2006-05-13 -i hozzászólás.
-
Skynet258
veterán
válasz
bajaki #65522 üzenetére
Az RGB ledes ventik általában elég gagyik légszállítás/zaj szempontjából, így inkább feltöltöttem a gépet beQuiet Silent Wings 3-akkal, és azokra ment a Phanteks keret. Így van RGB műsor ha ahhoz van kedvem, de csönd és sok levegő is.
Cserébe elég drága móka az 5 venti + 5 keret...
-
Skynet258
veterán
válasz
bajaki #65517 üzenetére
Ha kicsit többet szánsz rá és kis ledet is akarsz akkor ajánlom még a Cryorig H7 Quad Lumit. Alapfelallasban fehér ledes venti de az már valahogy nekem sok volt (minden ventimre került Phanteks Lux digital RGB), így cseréltem egy itthon lévő Noise Blocker ventire. Így teljesül a fekete/fehér, LED kívánság. Pluszban még jól is hűt és kussol.
-
palfitom
félisten
válasz
bajaki #65517 üzenetére
A H200-asomban lévő Artic Freezer 33 e-Sport nem tetszik?
Jól hűt, és nem is drága. -
bajaki
őstag
Ejjej, csak CPU hűtő csere lesz. De igen, jobb a fekete-fehér kombó.
Szerintetek Alpenföhn Ben Nevis Advanced RGB (10k) vagy Cooler Master Hyper 212 RGB (14k)?
Bár akkor már olyan kellene amin később tudok ventit cserélni ha kellene (pont ez a bajom a jelenlegi Deepcool-lal is).
-
zolee5016
őstag
A dögöm 34kg netto...nem gondoltam volna....
LINK
muszály voltam kocsira tenni..takarítás szereléshez mozgatás...stb...persze üveglap befigyeltaz alkalmatosság eleje meg kap valami díszt.....nem marad fehér....
-
bajaki
őstag
Sziasztok!
Megosztok én is néhány képet a gépem jelenlegi állapotáról. Néhány hete váltottam platformot, így még fejlesztés alatt áll, van még 1-2 ötletem.
MSI B450 Tomahawk
Ryzen 5 2600
G-Skill Aegis 16GB 3000MHz Kit
MSI GTX 1060 Armor 3GB
Deepcool Gammaxx 300
NZXT S340Korábban volt a VGA-hoz is 6 PIN-es fehér toldóm, de aztán váltottam 1060-ra néhány hónapja, ami viszont 8 PIN-es, így újat kellene most szereznem.
Így első körben arra gondoltam, hogy lecserélem a 24 PIN-es toldót egy fekete-kék kombóra, illetve szerzek egyet 8 PIN-esben is. Vagy marad fehér és csak egy 8 PIN-es fehéret szerzek, de akkor meg a procihűtőt kell cserélni, nem illik az összképbe.
-
Milka 78
nagyúr
-
palfitom
félisten
válasz
TechN7ne #65502 üzenetére
"Egy harmadik gép esetleg ,AMD/AMD?" - Értem a célzást!
Építettem már AMD-t, legutóbb R5-2600 + RX580-8GB kombót, van tapasztalatom velük. Igazán jó konfigot lehet összepakolni, all-core 4GHz mellett a konfig kb. ugyanazt hozta játékokban, mint a 6700K + 1060-6GB gépem...
zolee5016
Köszi! -
zolee5016
őstag
LINK
Msi z370 sli plus+8600k+CM 240 Lite push+Alseye rgb 9db + Jonsbo rgb ram cooler+tosh,512GB m2.ssd+4x4GB 2400mhz ddr4,kingston 480GB +Intel 480GB+1070 sli+Corsair 850W +C700p -
palfitom
félisten
válasz
TechN7ne #65502 üzenetére
Köszönöm!
(csak a kicsi marad a háznál)Nekem nagyon tetszenek, igazán jó minőség, szép kivitelezés, na meg jó kábel-menedzsment.
abridabri
Köszönöm!
Kettő van, adatlapomon láthatók. A piros-fekete "látvány-gép" csak játékra (főleg szimulátor), kb. 2 hetente, a másik pedig a "mindenes".
Ez egy hobby...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Megújult a PROHARDVER!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest