Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
palfitom
félisten
válasz Jakuskacsa #62734 üzenetére
Igényes.
Jók lesznek azok a kábelek!Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
Navaren
aktív tag
válasz Jakuskacsa #64921 üzenetére
Helyes kis méregzsák ez, és a leírásod alapján még szebb is lesz majd a tervezett cuccokkal.
Mindössze egy kérdésem lenne: Az a hűtő így magában elbír a 7700K-val? Nem mondom, hogy lehetetlen, lehet, hogy Te a lottón egy toleránsabb procit kaptál, de azért elég forrófejű tud lenni, és azért pislogtam egyet.
iBalu // Ordo Ab Chao //
-
Navaren
aktív tag
válasz Jakuskacsa #64924 üzenetére
Igazából csak azért kérdeztem, mert nemrég Apumnak ajándékba vett Ryzen 2400G-re vettem ezt a hűtőt. és az is tud ám melegedni, mikor convertál vele ide-oda.
Abból kiindulva pedig, hogy az én 7700K-m szörnyen forró tud lenni (pedig csak 4.8-on megy, delid nélkül), első ránézésre elég bátornak tűnt.
az eSports edition-ön asszem két venti van, olyat pedig mutatott valaki itt ebben a topicban is, ahogy többé-kevésbé elvan egy 8700K-val is alap (+ turbo) órajeleken, de szerintem a Tied nem az.Ettől függetlenül ezek a hőfokok, amiket mondasz, nem rosszak. Na és persze tekintettel a 7700K bajára, hogy elsősorban a gyenge gyári kupak alatti paszta miatt lesz elég forró load alatt, nem mintha sokkal jobbakat lehetne elérni akár 240-es játékvízzel (sőt, nálam a 280-assal sem)
@NewHope88: jogos.
[ Szerkesztve ]
iBalu // Ordo Ab Chao //
-
palfitom
félisten
válasz Jakuskacsa #65555 üzenetére
Bitang kis gép, Gratula!
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
Erdei88
veterán
válasz Jakuskacsa #66122 üzenetére
1-2 kép még nyugodtan jöhet, nagy szerelmem az a ház
-
palfitom
félisten
válasz Jakuskacsa #66122 üzenetére
Menő!
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz Jakuskacsa #66130 üzenetére
Nos, még pár kép, és egy pár szó róla. Tök egyszerűnek tűnt, mikor elkezdtem összerakni, de 3x szedtem szét mint mondtam is. Elvileg befér előre 2x14cm-s venti, de mégse... Csak olyan fér be ami "kerek" és nem négyszö alakú, mivel pont oda esik az egyik bepattanó fül, ahova a ventit rakod. Így már borúlt a terv, hogy előre azokat rakom, maradt a 2x12cm. Kábel rendezés is jó lenne, ha lenne moduláris tápom, de megmondom őszintén, hogy sajnálom rá. Minap azon gondolkodtam, hogy vágatok bent a cégben 2 db lemezt, aminek a tetejét meghajlíttatom (kis peremet), és simán felrakom, így nem látszanak majd a tyúkbelek. a bal oldala nem is nagyon érdekelt eleinte, de most már egyre jobban zavar. Nem látszik, de akkor is... kell oda az a két lemez, főleg, hogy az alaplap felfogató részen végig vannak lyukak furva, kb 1 csavar is odafogná, csak ki kell mérni. A játékvizen fokat filóztam, de volt ez a kis corsair hűtőm, ami alig ment pár hónapot, és mivel delides a 7700k ami bent van, így simán tudja tartani a hőfokot nyáron 4.8Hgz-n, télen az 5ghz is 75 fok alatt marad. (ennyit láttam max, de ez több órányi játék után). Amitől még tartottam, hogy porosodni fog, mert sok benne a nyitott rész, viszont kellemes csalódás volt, mert kb fél év után is szinte makulátlan. A frontot viszont hetente le kell venni és kifújni, mert ott rengetek por fennakad, és csúnya is. Van benne egy led csík, próbáltam több színben, de elég furán néz ki, csak ez a kékes/fehér led szín hozza ki jól a színeket. Kb ennyi. Ja.. és a játékvizet beszerelni, kb 5 életévembe került, mert oda gyárilag senki nem rakná, de én nem akartam 240 -est, mert akkor elveszne a "kirakat" Hát kb ennyi...
[ Szerkesztve ]
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz Jakuskacsa #66131 üzenetére
Lejárt a szerkesztés... bocsi az elgépelésekért, siettem... ami meg kimaradt, hogy azért esett erre a válsztás, mert kicsi a lakás, csak 2 szobás, nincs rá mód, hogy külön legyek valahol a sarokba. Így arra jutottam, hogy akkor legyen valami pofás ami megállja a helyét a nappaliban.... most már tényleg ennyi.
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
RazoR
veterán
-
bombibmw
veterán
-
Laccoss
addikt
válasz Jakuskacsa #66142 üzenetére
Léteznek már ilyenek is, lehetne használni a problémás helyeken.
Szerk: Bocs, nem válasznak akart menni.
[ Szerkesztve ]
-
bombibmw
veterán
válasz Jakuskacsa #66144 üzenetére
Nekem csak a kábelmenedzsment zavarja a szemem.
-
Laccoss
addikt
válasz Jakuskacsa #66146 üzenetére
Vezeti az Láttál már statikus kisülést?
Amúgy L vagy U alakú toldókkal meg lehetne oldani, hogy ne ilyen szépen ívesen kanyarodjanak a kábelek, valamint feketében kevésbé tűnne ki (elég lehetne annyi piros, hogy a ram, meg a ventik, esetleg egy ledszallag).
-
VTom
veterán
válasz Jakuskacsa #66146 üzenetére
Vga-ra jó lenne egy powerlink.
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
seniman
veterán
válasz Jakuskacsa #66150 üzenetére
Az csak EVGA kártyákra,meg Founders hűtősökre jó.A többi kártyának túlnyomórészt mélyen van a tápcsatija,nem érne be a bordáktól.
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
palfitom
félisten
válasz Jakuskacsa #66234 üzenetére
+ Ha jól emlékszem Atke fórumtárs is.
-
Pkc83
őstag
válasz Jakuskacsa #66273 üzenetére
Abba én se!
Én megelégedtem egy ilyen [link] házzal , ebben próbáltam normálisan elvezetni minden kábelt és kb ennyi! -
bombibmw
veterán
válasz Jakuskacsa #66340 üzenetére
Szép lett.
-
m0h0senator
őstag
válasz Jakuskacsa #66340 üzenetére
Tetszik a színösszeállítás.
[ Szerkesztve ]
An odyssey through the realm of consciousness.
-
simii16
aktív tag
válasz Jakuskacsa #66426 üzenetére
Ennek örülök, ugyanis pontosan erre törekedtem. Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
GumisPeter
senior tag
válasz Jakuskacsa #66424 üzenetére
Szia
Igen ez egy eredeti Mercedes Benz W126/500 vagy 560 alu V8 blokk.
Egyik különlegessége, hogy a PC vizhűtés a motorblokk eredeti zárt rendszerén keresztül folyik, kb 3,5L folyadékkal, radiátor beiktatása nélkül, mivel a blokk fala elég nagy hóleadó felület.
Kerestem, találtam.
Bontókban, esetleg neten.Gumik Felnik Adás-Vétel ***0630-326-3600 *** SmartCar 1025 Bp Kapy út 33.
-
palfitom
félisten
válasz Jakuskacsa #66445 üzenetére
"azt meg szentségtörés erre használni" -
-
AlexFindley
csendes tag
válasz Jakuskacsa #66507 üzenetére
Nálam sincs messze (már feljebb tettem), de a légáramlás úgy tűnik, tényleg jobb, mert ha csak 1-2 fokkal is, de lejjebb ment a terhelés alatti hőmérséklet a videokártyán (így már 60 alatt), a processzor pedig maradt 60 fok körül szintén.
A 2500 is tud persze már gyenge lenni, de legalább valódi 4 mag, nem csak 2 + HT.
Egészen tűrhető, persze CPU-ra érzékenyebb játékoknál (Kingdom Come: Deliverance, CoD WWII, CS:GO) azért látszik, hogy nem mindig van kihasználva az 580, van 1-2 kis drop, de abszolút élhető, nem zavaró ha alapból magas a framerate, és nem vagy egy eSport bajnok-jelölt. Most használtam egy hétig, mert meghalt a saját gépemben az alaplap. Tök jó. Még az RDR 2 is megy rajta, persze az sem kimaxolva. Videót is tudott vágni egész normálisan, bár azért a Ryzen 7 után az lehangoló volt, de nem is egy kutya. Most eladom, már jó a gépem, de szinte sajnálom is, annyira meglepően korrekt gépecske lettFindley Alex
-
VTom
veterán
válasz Jakuskacsa #66614 üzenetére
Nem zavar az a sok ledes venti a TV előtt?
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
szabeska
addikt
-
tvamos
nagyúr
válasz Jakuskacsa #66614 üzenetére
Nagyon tetszik ez a haz!
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
szabeska
addikt
-
nagyúr
válasz Jakuskacsa #72032 üzenetére
Pofás lett.
Még egy Wraith Prism RGB cpu hűtő megdobná.RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
KAMELOT
titán
-
addikt
válasz Jakuskacsa #72134 üzenetére
Szép, színes
⏺︎ Bankot váltanál? Segítek! Küldök meghívót! ⏺︎ Gránit Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz: 10+40e ⏺︎ K&H Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz 10+40e ⏺︎ Raiffeissen meghívó az ajándék 5.000Ft-10.000Ft-ért, belépési bónusz 5/10+50e⏺ Részletekért keress priviben! ⏺︎
-
Ispy
veterán
válasz Jakuskacsa #72137 üzenetére
Azt kell mondjam a fiadnak van igaza.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
vezeralmos2
senior tag
válasz Jakuskacsa #72137 üzenetére
Na ez a konfig brutál jól néz ki, gratula
Nekem színesben jobban tetszenek a ventik egyébként.
De amúgy én tuti teleraktam volna uncsi barna noctua ventikkelThats got to be the best pirate I've ever seen i9 9900k
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest