Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajaki
őstag
válasz
bajaki
üzenetére
No, újra itt. Házcsere nem történt egyelőre, nem érkezett meg az NZXT H500 tegnapra, így maradt az NZXT S340. Így elnézve az összképet, már nem is vagyok annyira biztos benne, hogy érdemes lenne lecserélni. H500-ból a fehér nem jön be, a feketét venném ha venném, de az lehet, hogy kicsit megborítaná a fehér-fekete egyensúlyt amit most sikerült összehozni.
Nem is húzom tovább a szót, ilyen lett (katt a képre az albumért):

- Arctic Freezer 33 eSport One White procihűtő lett végül. Köszi az ötletet palfitom.

- Kövezettek meg de vettem egy szett címezhető Raidmax NV-NV-R120FBR3 RGB-s ventit. Légszállítás szempontjából nem a legjobbak az biztos, de inkább dizájnelemnek szereztem be, mintsem a komoly hűtést várva. Eddig sem voltak hőfokgondjaim az Arctic F12-esek mellett, egyelőre úgy néz ki most sincs. Játék alatt a VGA 50-55 fok, a proci pedig 40-45, szóval teljesen jó, nem bántam meg. Van a szetthez egy controller és távirányító is, és szerintem az ára is rendben van.
- A kábelekre kábelfésű hiányában gyorskötözőkből készültek az elválasztók. Az ötletet innen merítettem.
- Az egyetlen dolog amiben nekem többet nyújtana a H500 az a teljes TG oldallap, ami kicsit többet enged látszani a beltérből, de emiatt lehet nem kellene cserélni. Nincs is kedvem még egy fél napot szerelgetni most.
-
Skynet258
veterán
válasz
bajaki
üzenetére
Az RGB ledes ventik általában elég gagyik légszállítás/zaj szempontjából, így inkább feltöltöttem a gépet beQuiet Silent Wings 3-akkal, és azokra ment a Phanteks keret. Így van RGB műsor ha ahhoz van kedvem, de csönd és sok levegő is.
Cserébe elég drága móka az 5 venti + 5 keret... -
Skynet258
veterán
válasz
bajaki
üzenetére
Ha kicsit többet szánsz rá és kis ledet is akarsz akkor ajánlom még a Cryorig H7 Quad Lumit. Alapfelallasban fehér ledes venti de az már valahogy nekem sok volt (minden ventimre került Phanteks Lux digital RGB), így cseréltem egy itthon lévő Noise Blocker ventire. Így teljesül a fekete/fehér, LED kívánság. Pluszban még jól is hűt és kussol.

-
palfitom
félisten
válasz
bajaki
üzenetére
A H200-asomban lévő Artic Freezer 33 e-Sport nem tetszik?
Jól hűt, és nem is drága. -
zolee5016
őstag
-
XXArcAngelXX
tag
válasz
bajaki
üzenetére
A plexy az párszázas tétel. Méred vágod ennyi. Előtte keménypapírból úgymond mesterdarabot csináltam és akkor tutira tudtam a méreteket. Sík fadarabra téve hőlégfúvóval meg lehet hajtani, ha nincs kölcsön kell kérni. Carbon fóliából szállítással együtt 2500ft körül 3 darab ilyenre bőven elég hosszú darabot kapsz. Kb ennyi.
-
imibogyo
veterán
válasz
bajaki
üzenetére
Igen az a baj, hogy nincs friss levegője.
Az is egy megoldás, hogy alul kivágod a házadat, de szerintem jobb megoldás lenne, ha előre, de legalábbis a VGA alatti résszel egy magasságba beteszel egy, vagy két ventit.
A videokártya alatti részen pedig távolítsd el a ház bővítőkártya nyílásait takaró lemezeket, hogy a meleg levegőt kifújják ezek a ventik a házból.

Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- Bontatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Cserébe elég drága móka az 5 venti + 5 keret...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)