Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
Új hozzászólás Aktív témák
-
smallmer
őstag
válasz
Skynet258
üzenetére
Jól néz ki így nagyon!
Pont most keresek a gépem alá egy szekrényt.
Én most vettem az IKEA-ban egy ilyen Kallax polcos elemet: [link]
Rá helyeztem a gépet, de eléggé mozog ha meglököm kicsit a gépet. Attól félek, hogy egyszer csak összecsuklik rajta a géppel, ami gazdasági totálkár lenne
Ez az Alex fiókos nem instabil? A gépem kb. 27 kg. Ehhez keresek valamit.
-
válasz
Skynet258
üzenetére
Ez jó, kérdés mennyire zabálja a cpu-t a szoftver....de szerintem mivel van Philips, Nanoleaf, etc. integráció az Icue-ban, nem lesz gond.
Az Icue nálam alig 1-2%-ot eszik, de akkor minden monitor screen módba van.
Hát mese nincs, lassan neki kell állni keresgetni, mert LS100 már nem hinném, hogy lesz a piacon.AxBattler: érdekes ez is, köszönöm.

-
Floyd80
addikt
válasz
Skynet258
üzenetére
De jó annak, aki asztalra teheti a gépet, nálunk ebből majdnem rendőrségi ügy lett.
Nekem is ma jött szék (Tesoro Magyarország - Alphaeon S2) , de fehérről feketére váltottam mert nagyon kényes volt, ilyen IKEÁS-izé. (MILLBERGET Forgószék, Kimstad fehér - IKEA
Ami nem tetszik a Tesoróban, hogy kicsit csörögnek a kerekei.
-
-
válasz
Skynet258
üzenetére
Szia, én is érdeklődnék, mit találtál, szintén ez a bajom, hogy van egy 60-as asztalom, ami keskeny, de 2 méter széles kéne legyen a dupla home office műszakhoz. 200x70/75 lenne az ideális, de ilyen vagy nincs, vagy horror áron akarják adni.
#67805Dragon1004: Ezt én is néztem, de akkor valóban olcsó húsnak kicsit híg a leve, éreztem hogy a lap nem lesz olyan tökéletes simaságú, mint mondjuk egy konyhai munkalap

-
Dragon1004
csendes tag
válasz
Skynet258
üzenetére
A mélység jó 63,5cm (Elbirnék egy 80cm, de ez a szóba méretéhez jó és elférek rajta mint látod nincs sok minden az asztalon ez 85% igy is van, ha dolgozok akkor aszoba is kicsi mindenhol rajzok és árajánlatok
) De aki ezt első osztályú lapnak árulja (Bauhaus) annak az asztalosnak a cégtábláját leütném. 35db válogattam át mire ezt elhoztam még van vele munka pl repedéseket ki kellene tölteni, de nem zavaróak bele illik a látképbe. Csak ha valakinek felújítom a lakását akkor nem tudom eladni pedig 32 000,- 2m*63,5cm*3cm-es lap. Előnye, hogy ez fa. -
-
-
válasz
Skynet258
üzenetére
A szoftver mennyire használható, vajon összeakad a TT RGB Plus-al?
A házhűtőimnek van egy olyan módja, hogy amilyen színek vannak a monitoron, úgy változnak a venti fények is, de.... valami miatt ez az egy mód, kicsit akasztja a gépet.
Pl. ha vsyncel játszok, általában oda van ragadva a 100-hoz az fps, de ha erre a módra rakom, akkor 97-98 és az asztalon is darabosan mozognak a dolgok.
Pont a napokban gondoltam, hogy valamit kellene vennem a monitor mögé, mert kisüti a szememet.
Ez a cucc jónak tűnik. -
Laraxior
titán
-
Kobe
veterán
válasz
Skynet258
üzenetére
Ha a termekpalettajuk olyan lenne hogy H700, H700A, H700B, stb, 8 fele varians, es nem adtam volna meg irasbsn nsgybetukkel h feketet kuldjenek, meg megertenem. De ez mar tenyleg dilettans diszlekszias szinvonal, ha az egyertelmuen, vilagos angollal leirt szoveget sem tudja ertelmezni....
-
Zοltta
senior tag
-
Kobe
veterán
válasz
Skynet258
üzenetére
A ramot es a vizhutot meg az elozo tulaj vette :D
De a hazzal meg lesz teendom, az elozo tulaj nem igazan az ertekenek megfeleloen bant a konfiggal. Mondjuk annyira nem para mert majdnem felaron lottem az egesz gepet, de nalam mar annyira nem fer bele a huplis teto es a tempered glassban a millimeter mely karc (nem is tudom azt h sikerult osszehozni, mert belul van, bicskaval szerelte a masik oldalrol?)
Szerencsere nzxt jo arc igy fuvarktgert adja a potelemeket, mondjuk igy is lesz a szallitas egy kisebb osszeg... Hacsak nincs idehaza disztributoruk -
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
Skynet258
üzenetére
Baromi allat az a led ha egyenesre megtudod csinalni. Pont tegnap rendeltem majdnem egyet amig fel nem tunt, hogy 3 pines aRGB konnektor van rajta RGB helyett. En most oldottam meg, a 4 db ledcsik a hazamban tisztan ossze legyen kotve, ehhez most nem hianyzik egy extra vezerlo....
-
Skynet258
veterán
válasz
Skynet258
üzenetére
Hát pedig nekem is egyre jobban érik a normális kábelezés, most beraktam ezt a Phanteks neon ledet, nagyon jól néz ki (kép át sem adja annyira) de kívánja a szép kábeleket mert ugye ott fut át felette mind. Aztán persze lehet majd átrakom inkább előre de pont az a jó benne, hogy a 90 fokot szépen kiadja és így talán kevésbé tucat megoldás az alaplap köré tenni...
Ledenkent cimezheto akár és persze meg tud jeleníteni mindent amit az alaplap szoftvere támogat, de én inkább solo szint szeretem a gépházban (jó az NZXT gyűrű az pörög de az is egy színben).
-
Cthulhu Dawn
őstag
-
Navaren
aktív tag
válasz
Skynet258
üzenetére
Még mindig nagyon-nagyon tetszik a setup-od, de nekem tényleg picit erős ez a cyan-lila kombó
. Viszont a CPU hűtő nagyon adja.Esetleg azt próbáld ki, hogy előre fix fehér LED-es ventiket raksz, ez minden körülmény között megy a fehér Meshify-hoz, akármit is pakolsz belül (nekem A kraken-re 2db Corsair ML 140 pro fehér LED lett rakva a gyári NZXT ventik helyett) és egész ízlésesen fénylenek át a ház fekete "mesh" front paneljén (ez így nappal, este értelemszerűen jobb, még a radiátor lamellákat is látni, az mondjuk kevésbé szép, de Nálad nem lesz tényező):
Nem muszáj egyébként fehér, nyilván van RGB-s is (de az mint írtad, lehet sok lenne Neked is).
-
Navaren
aktív tag
válasz
Skynet258
üzenetére
Köszönöm
. Már keresem a mountot hozzá, aztán majd ez is felkerül a falra.
Köszönöm a bátorítást is.Aljasvip: Kösz-kösz, pedig elég "kelekótya" a jelenlegi állapot, direkt nem kapcsoltam fényt, hogy ne látsszanak az össze-vissza kábelek alatta
.
Nem hinném, hogy a 33% pixelszám-növekedés földhöz vágná a géped, nekem AMD-mániás ismerősöm épp most mondja, hogy RX480-nal hajt meg egy 1440p-s 27''-es monitort ~ 50-60 fps-sel (bár épp tűkön ülve várja, lesz-e komoly bejelentés)
. -
Zοltta
senior tag
válasz
Skynet258
üzenetére
Én ma szinte majdnem megtaláltam álmaim házát..... De mikor megláttam ,hogy a teteje zongora lakk fényes és olyan sima + az elején a panel is zongora lak sima hát komolyan mondom majdnem sírva fakadtam

Nem szeretem a nagyon disco fényes házakat ( pl H500p) , de ez megfogott ,hogy olyan vissza fogott az rgb led benne.
Mondom magamban nah végre valami ami nekem is tetszik, de ekkora baklövést elkövetni ilyen ocsmány lakk beütéssel
... -
imibogyo
veterán
válasz
Skynet258
üzenetére
Nem tart sokból "füstüveget" venni, egy normális üveges meg 2000 Ft-ért méretre vágja neked meg a felfogatási lyukakat is befúrja (10-20 perc munka).
Nem túl régen láttam egy nagyobb táblát (asztallap) eladót Vaterán 8000 Ft-ért. Én egy hasonló méretű asztallapot (ami szintén edzett és nem karcolódik) anno kb. 6000 Ft-ért vettem és jó pár házra kijön belőle az oldallap.

-
Navaren
aktív tag
válasz
Skynet258
üzenetére
Nekem a feketén is sajnos 'clear' TG panel van sötétített helyett, de azért annyira nem vészes - csak baromira látszik, ha poros lesz picit az alső, tápot + háttértárakat elfedő borítás, pláne a fehér LED szalag miatt.
Egyébként még mindig nagyon tetszik az egész configod.
Szerk.: Látom, közben fordult egy 90 fokot a CPU hűtő is végre
. -
freemanone
addikt
válasz
Skynet258
üzenetére
Sőt van RGBW(W)CW szalag is
(warm-white / cold-white) nem akartam belemenni, mert nagyon hosszú lenne...
de a képen egy sima RGB szalag van, láttszik a fényéből.
Tudnék mesélni erről bőven, a gépemben nemtudok uniform fehéret csinálni, mert van bent annyiféle "fehér" hogy csuhajj.... (4db phanteks halos lux [ez kékes], 4db 50cm címezhető ws2812b szalag [ez kb napfény közeli ~5000kelvin], 3x40cm 5050smd RGB szalag [ez kissé ciános, de nem annyira kékes mint a halos], gskill címezhető ledek a ramokon [ez opálosan sárgás], asus aura alaplap [ez enyhén sárgás])
Minden más színnél teljesen kiváló, de a fehér élőben kicseszett gáz.... nade remélem mostmár lassan megérkeznek az utolsó apróságok is, hogy összerakjam és megmutassam az elkészült művet.
-
Navaren
aktív tag
válasz
Skynet258
üzenetére
Érdekes, aszinné az ember pedig.
A ház felső részére raktál exhaust ventit?Régóta szemezek egy ilyen monitorral, de valahogy mindig van valami egyéb tétel, ami közbejön (éves szervíz, fűnyíró, etc.).
A PC-re pedig nemrég költöttem egy picit néhány jó ajánlat kapcsán, így most elvileg ennek alul kellene lennie a listán.Ha csak "véletlen" nem romlik el valahogy a mostani.
Teszem azt, a macska lelökhetné az asztalról.
Már csak macska kellene hozzá...
. -
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Formula-1
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 11700 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

A Govee a kamerás.

Az a kaputelefon