Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy korszak vége
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AuraSync kibeszélő topic
- Digitális Állampolgárság Program
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Floyd80
addikt
Egy kis NZXT konkurencia:
https://www.gigabyte.com/Motherboard/B550-VISION-D-rev-10#kf
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
palfitom
félisten
válasz hszilard666 #67296 üzenetére
Persze, a zaj, meg a csend is szubjektív...
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
palfitom
félisten
válasz hszilard666 #67294 üzenetére
No igen, kicsinek nem igazán mondható.
Viszont örülj neki, hogy halk a gép!Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
hszilard666
veterán
válasz hszilard666 #67026 üzenetére
Sziasztok!
Csak nem tudtam a seggemen maradni! Nézegettem az aprót, magam sem tudom miért, és szembejött egy 1070 founders apróért! Egy pici baj volt, hogy abszolút nem fért volna be a fent mutatott U2 es házamba. Nézegettem az elérhető SFF kuckókat hogy mit kéne vennem, és szerencsére volt 2db a piacon ami belefért a büdzsémbe és láttam bennük rációt is. Az egyik a Node 202 a fractaltól, ami azért jött be, mert ps4 méretű, és kevés helyet foglal az asztalomon. De végül nem az lett a befutó, tekintve hogy sokan panaszkodnak redditen hogy a hűtés elég rossz, ezen túl új táp és cooler is kellett volna.
Végül egy 250D lett a Corsairtől, mivel ezt rendesen át tudom szellőztetni. Járt anno nálam ennek a nagyobb tesója a 350D. Visszagondolva, mintha ott egy picit jobb lett volna az anyaghasználat, viszont szerettem ott is a design-t. Ez itt is megmaradt. Az előlap talán egy kis eleganciát sugároz. Tetszik. A gyári ventiket cseréltem noctuára, előre egy NF-P12 került míg a cooler mellé egy NF-S12. Szerencsére terhelés alatt is halk a konfig, így nem panaszkodom. Egyetlen okom van a rossz szájízre, az pedog a méret. Most úgy ézem kicsit nagyobb a gép mint szeretném. Remélem meg tudom szokni.
Képek:
[link]Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
DonDennis
senior tag
válasz hszilard666 #67285 üzenetére
Hát nézd 360 euro a ház (amikor rendeltem 341 volt az euró most látom megint 350 fölött van... szóval akkor nekem = 123.000Ft-ba volt a ház), egy 140 aio az 49.000 egy egy 650W-os sfx moduláris táp kb. 45.000, egy riser kábel kb. 10.000Ft az összesen 104.000Ft, akkor kijön, hogy a maradék 19.000Ft ért nem kapsz ilyen minőségű mini itx házat. Mert itt tényleg minden fém és üveg, iszonyat jó minősége van. Nekem előtte Fractal R6 és Lian Li o11 volt de azokhoz képest kb. azt mondom a Fractal van vele versenybe, ehhez jön az előre méretre befűzött tápkábelek és a nagyon jó minőségű masszív riser kábel. Tehát aki olyan mint én, hogy nem volt előtte mini itx komfigja és mindent meg kell hozzá venni annak ez a ház konfig inkább fura de olcsó mint sem drága.
Majd csinálok rendes képet is csak ahoz le kell venni az üveg előlapot úgy meg már nem is azt látja az ember amilyen a gép mert amúgy nagyon tükröződik, ez a kép csak egy amolyan hangulat idéző lett .
SoulReaver: Én nekem Logitech g502 váltott, ahoz képest szerintem jobb! Kényelmesebb picit, a csúszásgátló része is jobb, és fura mert mindig a nehezebb egereket szerettem de ez bejön, hogy könnyebb.
"Why would I sit down? I'm always on my feet." - Dominick Cruz / "I can't read, can't write, can't do math... but I can compete" - Julian Edelman
-
DonDennis
senior tag
Sok épített vízhűtéses gép után kicsit váltani szerettem volna és nagyon vonzott a mini itx vonal, viszont ott sok ház elég kompromisszumos és beszerezhetetlen, vagy ha az akkor is méreg drága. Így mikor megláttam az NZXT H1 konfigját akkor nagyon megörültem, tudtam hogy ez kell! Sajna viszont a COVID miatt és a hatalmas hype, ami a ház körül van ezt is elég beszerezhetetlenné tette. Viszont szerencsére egy német shopot pont jó időben kaptam el mert kapott 40db új EU modelles gépet (kivan benne javítva pár dolog a US modellhez képest).
Az mini itx váltással egyidőben történt platform váltás is már full vörös szív dobog a gépben, bár tény az átállás nem volt gördülékeny , de az hogy az előző 9900K+2080 kombinációhoz képest Warzone és PUBG-ben 10-12 fps a differencia szerintem durva!
Nyilván itt sem bírtam ki, hogy ne legyen kicsit egyedi, gyárilag nem fér bele a Sapphire 5700XT NITRO+ de ha kiszed az ember 10+ csavart és leszedi az I/O-t akkor befér majd utána mindent vissza lehet tenni a helyére.
A kép szar, de mivel üveg a front lap nem lehet értelmes képet csinálni élőben viszont gyönyörű. Ja és ha már mini itx akkor lett egy egy Ducky One 2 Mini V2 magyar kiosztással is csapva a kombóhoz, hogy teljes legyen az összkép ."Why would I sit down? I'm always on my feet." - Dominick Cruz / "I can't read, can't write, can't do math... but I can compete" - Julian Edelman
-
SoulReaver
veterán
válasz freemanone #67282 üzenetére
Én is tőle vettem.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz SoulReaver #67276 üzenetére
Múltkor takarítottam a gépet ,annyira törölgettem hogy azt vettem észre lejött a be quiet! Pure Rock felirat a cpu hűtésről
[ Szerkesztve ]
-
KRoy19
őstag
Ja hogy még külön pénzt is adtok értük? Akkor ti még elvetemültebbek vagytok mint gondoltam....
No offense
-
TechN7ne
nagyúr
válasz freemanone #67271 üzenetére
Hol lehet venni márka matricákat ,nem tudjátok amúgy?
Az utóbbi 5 évben egyik alaplap dobozban sem találtam ,lehet vlki mindig kilopta -
KRoy19
őstag
válasz SoulReaver #67269 üzenetére
Mindíg érdekelt, hogy ugyan van e valaki a világon aki tényleg ráragasztja a gépére az alkatrészekhez kapott matricákat, de úgy tűnik, hogy egy ember már biztosan van.
-
Astorian12
tag
Sok változás sajnos nem történt, most kezdek csak talpra állni a vírushelyzet és egy költözés után, emiatt csúszik a minden is az új vga még a blokkra és csövekre vár, de addig sem bírtam megmaradni a seggemen, az audio oldalon volt inkább most változás ebayes alkatrészekből építettem egy stereo erősítő (szerencsére pont befért minden egy régi samsung külső vinyó házába ) , ami meglepően jól teljesít 2db 2 utas 85 W-os hangszóróval, illetve a már eléggé viseltes ( csatoltam is képet a gyönyörűségről ) kraken fejhallgató kapott új páránkat és fejpántot amiből szerencsére találtam kéket a gyári zöld helyett így jobban passzol az összképbe.
Most így néz ki a "játszóterem" :[ Szerkesztve ]
-
TechN7ne
nagyúr
válasz freemanone #67262 üzenetére
Én már 5 éve ebben vagyok ,de elején csak a fehér bútorok miatt építettem fehér gépet ,ennyi idő alatt sem untam meg ,kovetkező házam is fehér lesz.
-
TechN7ne
nagyúr
Nálam a top 3 az elmúlt két hónapban :
3. freemanone
2. Cshavez
1. szabeskaÉs ,hogy ne legyek annyira rasszista ,
Cthulhu Dawn -
pachito
őstag
válasz SoulReaver #67219 üzenetére
Te a Holdon rendezted be a szobád? (az a padlózat teljesen megtévesztő ) Amúgy fasza lett, grat.
Pont ilyen asztalkám van nekem is
-
GFerr56
aktív tag
..ez miért black humor?
Megcsinálták 2006-ban itthon, Amerikában évekkel ezelőtt fehér emberrel is...Tényleg off
.Minden eshetőségre gondoltam...hmmm, lehet, hogy én vagyok a gyilkos? - Frank Drebin...........és a farkam benne volt a Guinness Rekordok Könyvében....ki is tiltottak a könyvtárból....
-
KRoy19
őstag
Én meg akkor jövök ellenpéldának a jelenlegi politikai helyzetnek (USA-ban) megfelelő konfiggal ala "PC PC" (Politically Correct Personal Computer)
A Dark Rock pro 4-ről levettem az egyik ventit, mert így szerintem sokkal igényesebben néz ki, mintha rálógna a ramokra.
Hőfokokban nincs jelentős eltérés az 1 vs 2 venti között.
A kábelelrendezésen lenne még mint javítani, de egyenlőre így marad amíg kedvet nem érzek rá, hogy rendezgessek rajta még egy kicsit.
A telefonos kép minőségéért elnézést kérek.
Most nézem, hogy a képen olyan mintha retkes lenne a táptakaró lemez, pedig nem az.[ Szerkesztve ]
-
Griff55
senior tag
Kapott ma a gép egy szörnyeteg coolert. 8 év után nyugdíjba megy a 212 Evo, ami a mai napig hibátlan, de a 8700-ra vmi combosabbat akartam már egy ideje, design szempontból pedig ez volt a tökéletes verzió.
Később lehet lövök képet bekapcsolt állapotban is, ledekkel.
PS5 | iPhone 13 | Xiaomi Pad 6 8/256
-
Gh00st
tag
Sziasztok,
Ma végre volt időm és upgradeltem a gyerek gépét.
Ami volt neki: Asus lapon egy I5, 8GB ram, Chieftec 450W psu és 1050ti, egy ősrégi Aerocool Extreme Engine 3T házban(sokáig nem akartam lecserélni/nem láttam értelmét, mert az oldalsó 25-ös venti mindent hűtőtt...de a srác már 15 éves, mások lettek az igények ).Sajnos csak a kész állapotról lettek képek és az is a már feltett oldal üveggel...ezek az elemek kerültek beépítésre(lap, processzor, memória a régi gépemből való, így az adott volt:
- Enermax StarryFort SF30
- EVGA SuperNOVA 850 G1+
- Corsair Hydro Series H100x
- Asus Sabertooth Z87
- i7-4790K
- Corsair 16GB Vengeance Low Profile DDR3 1600Mhz
- Samsung 860 EVO 250GB
- Samsung 860 EVO 2.5" SSD 2TB
- ASUS GTX 1050Ti Expedition 4GB[ Szerkesztve ]
<<< Richard B. Riddick >>> ...és Johns, Neked megvan a gerinced!!!
-
KAMELOT
titán
válasz SoulReaver #67239 üzenetére
Amúgy minek ez, ha úgyis tudod melyik betű melyik gomb Nekem angol van simán írok vele magyarul vagy szlovákul.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Laraxior
titán
Ahh, működik Úgy, ahogy... Köszi a helpet.
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Sz.L.
aktív tag
válasz Laraxior #67228 üzenetére
Szinte biztos, hogy a kapcsoló egyes állásaihoz más-más belső ellenállás tartozik. Így az 1200rpm állásban kapja meg a legnagyobb feszültséget, azaz a ~12V-ot. Ebben a pozícióban, külsőleg úgy szabályozod, ahogy te szeretnéd. (Természetesen a másik két pozícióban is szabályozható, csak ott érdemes kalkulálni a plusz belső ellenállásokkal, amik az alacsonyabb fordulatszámokhoz tartoznak.)
[ Szerkesztve ]
Üzleti megbízhatóságom adott: Több, mint 15 év PH tagság + régi és új rendszerben csak pozitív értékelések! (Nincs több HSZ, csak PM/PÜ.)
-
Laraxior
titán
válasz freemanone #67229 üzenetére
Enermax 18-as venti a radin. Csak éppen szabályozni akartam, nem fix 600on járatni. Kipróbáltam 900on de már ott is hangos. 1200 meg...
Netezés alatt mondjuk elég lenne, ha épp hogy csak megmozdulna, játék alatt meg a 600 körüli.
De akkor marad így.*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
KAMELOT
titán
válasz freemanone #67229 üzenetére
Egyszerűbb egy fancontroll panel előre aztán olyan firdulaton megy amilyenen akarjuk.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
veterán
válasz GFerr56 #67224 üzenetére
Cimborámnak van egy alap gépe,nála csináltuk.
0,6-os kúpos maróval 2 menetben lett a 0.7mm beleengedve.
Ott basztuk el,hogy a rögzítést elszámoltuk.
Az oldallap 4 furatán keresztül csavaroztuk le,csak elfelejtettük,hogy a gumibetét a 4 sarkán elemeli az egészet,így a közepe a levegőben volt,tudott fel-le mozogni a maró alatt minimalisat.
A végén vettük észre.
A gumibetéteket ki kellett volna venni,akkor teljesen felfeküdt volna a plexi,nem hibázott volna bele a gép.[ Szerkesztve ]
-
GFerr56
aktív tag
Szia!
Én közel 7 évig hajtottam CNC felsőmaró gépet (50x100-as asztal...csak collban...). Aztán hirtelen nem kellettem...
Gravíroztam plexit is, ha gondolod pár hasznos tanáccsal tudok szolgálni. Ne vedd sértésnek, de lehet csiszolni rajta még.Üdv
.Minden eshetőségre gondoltam...hmmm, lehet, hogy én vagyok a gyilkos? - Frank Drebin...........és a farkam benne volt a Guinness Rekordok Könyvében....ki is tiltottak a könyvtárból....
-
Kobe
veterán
Na, hajtom a gepet az uj monitorral, nemkicsit megugrott a hofok is 1440p-ben.....az NZXT gyari ventik nem valami vombosak ilyen szempomtbol
RGB s valtozatbol van olyan ami normalisan uj vagy inkabb phateks keret + venti? Hs igen, milyen ajanlott aminek normalis hangja es hutesi kepessege is van?
-
palfitom
félisten
SoulReaver + Gixxer88
Jók lettek!Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
veterán
-
lofagi
addikt
Nem tudom,hogy ez volt-e már, illetve, hogy ebbe a topicba való-e? De ez a gép nagyon brutál!
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
-
Griff55
senior tag
Köszi mindenkinek! :)
Atmil: nem kék, csak este csináltam a képet hosszabb záridővel és ilyen kékes lett az árnyalat.
Hát a pille Thermaltake Commander MS-I házhoz képest ez egy tank :D plusz a komponensekkel együtt ez is a 20kiló közelében lehet.Az egyik kedvencem a házban a bépített fan hub hátul. Korábban nem láttam ilyet
[ Szerkesztve ]
-
Atmil
aktív tag
válasz Griff55 #67202 üzenetére
Jó lett. Gratulálok.
A harmadik kép, miért kék? Vagy miért került az after-hez?"A ház eszméletlen nehéz"
Rákerestem. 12,4 KgThermaltake 20 XT. Na az tényleg nehéz 20,4 Kg. Nekem ilyen van. Van benne 5 radiátor, 23 ventilátor, meg a többi cuc. Kb 50 Kg. Egyedül meg se merem emelni.
[ Szerkesztve ]
Üdv! Atmil.
-
Griff55
senior tag
Sziasztok
Hosszú évekig használtam olcsó házat és zéró cable managementet (kedvem se volt az embernek benne bármit helyretenni), DE ezennel megtértem! Fractal Design Define R6 TG white lett az új házikó... talán kicsit nagyobb is mint szükséges lett volna, de az optikai meghajtó jó hogy van. A ház eszméletlen nehéz... de legalább tényleg jó ránézni és nagyon jól szerelhető. (a belső komponensek full ugyanazok a before és after kép esetén is, annyi változtatással, hogy az új géphez vettem phanteks cable extension-öket)
Before :
És íme az after:[ Szerkesztve ]
-
Floyd80
addikt
Esetleg kérdezd meg ezeket:
https://www.nzxt.com/retailers?region=Europe&country=HU&retailer_type=
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest