Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
-
fonok87
aktív tag
Cép
Kábelek: sajnos az RM szériához valók nem jók, RMx-nek más a csatlakozón a lábak kiosztása. Ezen kívül veszett drága a gyári Corsair kábelszett szvsz, én inkább beharisnyáztam házilag.
Szerk.: a mostanival mi a baj?(#65172) roedie Nem értettem mire gondolsz, aztán megnéztem a videót
[ Szerkesztve ]
Truss me, I'm an engineer.
-
Alvin_ti4200
félisten
-
Alvin_ti4200
félisten
-
sagit
veterán
Apró finomítás:
A gyári NZXT ventik mentek, 14-es PWM-es Noisblocker ventik jöttek
Látszani nem látszik semmi a cseréből, csak a tudat. Kicsit több levegőt tol be a házba azonos hangerő mellett mint az NZXT ventik.[ Szerkesztve ]
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
Atke
senior tag
Szerintem nem oszt vagy szoroz sokat a hátlap... Nekem fent van, ráadásul nem is a metis +(fent szelőző) MÉG!!!
Én annó lerövidítettem a gyári moduláris kábeleket...
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
ahoj,
köszi a tapasztalati tippeket! a ventire kezdek hajlani sajnos. a gyári ventije még 0km-es, lehet , hogy rárakom. csak annyira megszoktam már ilyen szép tisztán. amúgy a 40-44 fok nem is zavarna, csak nem engedi 800rpm alá szabályozni a ventiket. erre nem jöttem még rá, hogy miért van.
a kész eredményről mindenképp lesz majd anyag, de lassan folyik az ügymenet. ha minden igaz, csütörtökön moddolok, kivettem rá egy szabit (de bent a laborban töltöm el terv szerint ).
a mostani tápommal nagyon elégedett vagyok, de már 7 éves, pont tegnap néztem régi build képeket. viszont szinte ingyen megszereztem minden anyagot a modhoz, meg szeretem is a DIY mókolást PC esetén. a kábeleket méretre vágom ehhez a házhoz, aztán remélem, hogy még lesz benne 2-3 év, ha már dolgozom vele. a táp tippet köszi, a be quiet sfx-be vagyok belezúgva, az lesz a kövi szerintem. annyi cuccom meg marad a kábelezésből most, hogy az összes moduláris kábelt egyedileg le tudjam gyártani, ha kell. merlin jó hely, de horror árakon mennek ezek a cuccok. mdpc-ről sokkal jobban kijön az ember from scratch, vagy akár rs-online, tme, elimex elektronikai nagykerek is működnek nagy volumennél. az utókornak, ha custom sleeve / kábel kérdés felmerül.
razi is mondta, hogy ugyanebben a cipőben jártál és NAS lett a vége játszom a gondolattal, de egyelőre elengedtem. vettem egy kis 2.5" 2TB-t egyelőre, ha beválik, akkor veszek még egyet és hagyom még a NAS-t. otthoni FTP-n gondolkodtam, de úgysem használom, ha nem vagyok otthon... a PC meg mindig megy. aztán ahogy ismerem magam, ha ezt befejezem és ITX-re költözök valamikor, akkor úgyis kell következő projekt.
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
F e Z o
veterán
-
hoffman_
nagyúr
igen, be quiet slx l 500w gold. ezt nem tudtam, hasznos infó, köszi.
én is az voltam, de egyelőre inkább spóroltam 30 ezret a mutatványot (illetve napoltam). ha bejön a csütörtök, akkor megérte, ha nem, akkor így jártam :d
nekem is van onnan cuccom, teljesen rendben van. diszkáunt mindig jó
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy topik
- Politika
- Milyen autót vegyek?
- Szólánc.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.