- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
Új hozzászólás Aktív témák
-
ULPIUS
őstag
válasz
imibogyo #65194 üzenetére
Amit vettem is túl "dagi" volt, nem volt elég hegyes, szerencsére mondták a boltban, h visszavihetem ha nem jó hozzá. Végül a legkisebb sajáttal, jól rányomva ki tudtam csavarni őket, mert ez hegyesebb húzó.
Itt Bp-en a lakásban valóban nincs sok szerszám de nem is szenvedtem még hiányt semmiben, torx-ból pl kb az összes létező méret van. A nyaralóban van mindenféle de ahogy írták, azért álljon már meg a menet, egy vatta új lapról beszélünk, nem fogom elkezdeni szétvagdosni meg csiszolni, előbb viszem vissza, ma vettem.
Na de megoldottam az a lényeg. Majd töltök fel képeket ha kész a napokban, végre sikerült összehozni egy mini itx-et, amit már 2016ban meg akartam csinálni. -
ULPIUS
őstag
Felig meddig uj gep epites...
Felhaborodas I. fejezet
Az 50 e ft-os asus strix alaplapon nem lehet rogziteni az m.2 ssd-t, mert nem fer oda a csavar lukhoz a hangbemeneteket takaro muanyag kis haziko miatt
Tehat le kell csavaroznom azt a kis egyseget, de ilyen pici csillag cshuzom nincsenbarkacsbolt-> 1900 ft-ert a legkisebb kaphato csillag beszerezve... remek, csak emiatt, tehat a mobo igy mar inkabb 52e ft volt
Hivatalosan persze annak a lyuknak 1mm-rel odebb kene lennie, szoval vissza is vihetnem gariba, de most komolyan... -
ULPIUS
őstag
válasz
szatyor1972 #65186 üzenetére
Mikor az elso fotodat beraktad mar hozzaszoltam
Ertem, szoval nem mostanaban vetted, Akkor valoban nem lehet mar kapni, koszi azert! -
palfitom
félisten
csumpa93 + TommyS_27
Baba kis gépek! -
Törzsúr
senior tag
válasz
szatyor1972 #65183 üzenetére
Jól néz ki, de rögtön kiszúrtam, hogy a logó a két első ventillátoron nem ugyan úgy áll.
-
ULPIUS
őstag
válasz
Ket ubroka fej beszleget
Na de hol vetted a feher wing boost 2 -ket? -
TommyS_27
senior tag
válasz
Köszi! Tiéd is adja
-
zolee5016
őstag
szárnyas fejvadászok.....
nagyon tuti a cucc...... -
ULPIUS
őstag
válasz
szatyor1972 #65176 üzenetére
Egyszerű de laza konfig
Hol kaptál ilyen ventiket?Vagy még régebben vetted?
-
fonok87
aktív tag
Cép
Kábelek: sajnos az RM szériához valók nem jók, RMx-nek más a csatlakozón a lábak kiosztása. Ezen kívül veszett drága a gyári Corsair kábelszett szvsz, én inkább beharisnyáztam házilag.
Szerk.: a mostanival mi a baj?(#65172) roedie Nem értettem mire gondolsz, aztán megnéztem a videót
-
marco0007
aktív tag
Sziasztok! Nem tudom, hogy hol tegyem fel a kérdést, így itt megteszem offba. Nem tudtok olyan kollégát ajánlani esetleg itt a PH-n aki foglalkozik tápegység takarók készítésével? Köszönöm
-
-
sagit
veterán
Sziasztok
Lassan késznek mondhatom a konfigom kinézetre, de egy vga csere azért szerintem egy fél éven belül be fog követzekni. ( konfigom az adatlapomon) Egy Define S házikóm volt, minimalista, jól szerelhető, nagyon szerettem. Viszont páromnak az ITX konfigját egy Raijintek Methis Plus-ba sikerült megépíteni, és mivel a két gép egy szobában van, azért csak elkezdett motoszkálni a kisödrög hogy jó lenne nekem is egy kívül alu ház a műanyag helyett. De akkor már legyen üveg is az oldala ha lehet, a Fractalon a plexit szét mikrokarcoltam hiába vigyáztam rá...
Miután realizáltam hogy egy ilyen alu+üveg ATX ház amibe elférnek a radiátoraim nem lesz olcsó móka, akkor nagyon megörültem amikor az idei Computex-en a Phanteks bemutatta a MetallicGear névre keresztelt almárkáját. A házikók nagyon tetszettek, minimalista, nem batár nagy, alu+üveg, belül is egész jó (bár itt-ott volt visszalépés a Fractalhoz képest), szép letisztult belül is.
Árban se rossz, 99 euró volt szállítással az ATX.Sehol semmit nem találtam róla a neten, lévén még nagyon új, ezért gondoltam hogy bedobok ide pár képet.
Még a tápomhoz szeretnék kábelszettet ( RM550X). Cablemod, bitfenix vagy a corsair saját szettje legyen? Az a szett ami jó az RM tápokhoz az nem jó az RMx tápokhoz?
Első kép a régi házzal, aztán ahogy épül a konfig, és a mostani állapotról:
-
zolee5016
őstag
válasz
Zοltta #65164 üzenetére
Felül sima plexi,mint elöl is.
Semmi jó minta,vagy szöveg ötletem nincs ezért így hagyom.
A csavarok engem nem zavarnak,sőt kimondottan ezt akartam .
A fehér rács meg nemcsak ,hogy valahonnan odakerült az úgy is van,egy cosmos 1000 tetőeleme lett odahajtogatva ott van még mit vakarózni
Ez hozzám képest elég minimalista lesz.. -
Zοltta
senior tag
válasz
zolee5016 #65161 üzenetére
Pár észrevétel.
- Felül az üveg? ha igen én maratnék rá valamit, hogy ne csak ott heverjen
- A csavarokat süllyeszd be, és legyenek feketék pl
- A két szélső széles elemre , pedig valami vinyl dekoráció kéne
- A fehér rácsokon meg finomíts, olyan mintha előkotortad volna valahonnan ahelyett ami oda illene
- Ha pedig ledeznéd én felülre a fogantyúk alá raknék egy selyemfényűt ami nem vakítja ez az embert hanem csak szét dobja a fényt. Ilyesmi erősségre gondolok mint itt a ventilátoroknál.Alakul a dolog, de még van mit kihozni belőle.
-
zed1983
őstag
válasz
hszilard666 #65124 üzenetére
Köszi !
-
zolee5016
őstag
válasz
Zοltta #65158 üzenetére
Ugyan ebbe a cipőbe vagyok,,,de megoldom magamnak,ha tudom...
Ugye adott az nzxt S340...meguntam,,
Megtetszett a CM H500p....hát olyasmivé faragtam....
Ugye a cosmos is ráncelvarródott..na megvarrom én is... -
Zοltta
senior tag
válasz
zolee5016 #65157 üzenetére
Bárcsak nekem lenne ilyen házam xD .......
Én még mindig töketlenkedek.... SEm ez sem az nem tetszik egy háznál. Hol az előlapi usbt keveslem , hol a plexi nem tetszik ,hol a külső kinézet, hol a psu cover....
Tudod vannak ilyen berögzültségeim, ha egyszer új házam lesz. Akkor az szellőzzön és nézzen ki is valahogy
-
zolee5016
őstag
-
Caboose
tag
-
Lavar
aktív tag
(#65136) CSB29, (#65138) KAMELOT: Köszi!
-
Zοltta
senior tag
válasz
LLKobe #65126 üzenetére
Szia !
Egy kis segítség, hogy miket lehetne belepakolni, hogy odacsapjon a konfigod
Azok a coolerek pedig Aigo A3 RGB típus ( még én sem halottam róluk) ,dee jól néznek ki
De ezen kívül , jól néz ki
-
palfitom
félisten
Gratula!
Az NZXT házikók tényleg nagyon jók!
A színes kábelvégek eltüntetése jó ötlet, itt van a HA-s kolléga. -
Lavar
aktív tag
Hali!
Semmi extra, főleg az itt linkelt gépekhez képest, de szeretném megosztani, mivel ez az első "költözésem".
Egy 2,5 éve, egy bolt által összerakott konfigot tettem (tettünk, mert párom is besegített, nem tudtam mindenhova benyúlni) át egy H500-ba, amit korrekt áron szereztem be apróról egy korrekt eladótól.
Igazából a H400 a cél, ezért is vettem anno matx lapot, hogy idővel majd kisebbe menjek, de ez is nagyon tetszik, illetve annak a 28 ezres árát sokallom kicsit.
Tapasztalat hiányában hosszú órákba telt mire kiszereltük az előzőből és bejöttünk ebbe, a fix kábeles táp csak rontott a helyzeten, de szerintem kimaxoltuk a helyzetet.
A korábbi helyzet, egy Bitfenix neos, áráért nem is rossz.
Ez pedig most.A ház egyébként nagyon klassz, de a gyári két hátsó venti hangos, amivel tisztában voltam, viszont azzal nem, hogy brutálisan berezeg a felsőtől a ház. Még nem vettem ki, de remélem tényleg az a gond. Mielőtt másik ventit vennék gondoltam rá, hogy veszek egy 3pines y elosztót, hogy ne a fix feszültséges, szabályozhatatlan pwrfanról menjen, 1300rpm-en.
Ha meg már itt vagyok, megkérdezném, ennél olcsóbban tudok valahonnan szerezni ilyen kábel kitet?
Emlékszem régebben aprón volt egy-két tag aki tudott csinálni ilyet, de már befejezték gondolom.
szerk. Ja látom, már linkelve lett aliról hasonló. -
zolee5016
őstag
válasz
LLKobe #65128 üzenetére
Ahh értem..azt hittem fix zöld a szín
nekem kicsit komor a fekete cső-fekete harisnya kombó..pl a fehér még alkalmazkodik is a szinekhez valamennyire...bár igaz neked messze vannak tőle a ventik..de ez én vagyok....
A vizet EK csatikkal csináltad?
A hőfokkijelzőt én akkor ija valami keretbe oldarra tettem volna...pl a pumpa tartály környékére----az ssd fölé---- -
LLKobe
veterán
válasz
zolee5016 #65127 üzenetére
az a hőfokjelző elég instabilnak néz ki....
A tápra van rakva, áll mint a cövek.
a vga-meg a 2 ventis hűtő így képen ,mintha szétállna...bár lehet nem is lóg a venti, de olyannak hat.....
Valóban szétáll, a ventik valóban lógnak kicsit. Ez az egyik dolog amit még meg kell fixáljak.
Én spec zöld kábelharisnyával dolgoztam volna ..
RGB a cucc, lapról lehet vezérelni. Azért fekete minden, mert időnként váltogatom a megvilágítás színét.
-
Csillag01
aktív tag
Hali
Vmi nzxt sentry lxe hasonló kütyü létezik?
Sajnos már nemigen kehet kapni. -
zolee5016
őstag
Hali
Erre a gépre emlékszik -e valaki:::::
1
2Hát elpusztult......
ilyen volt 3 heteés lassan újra felépül..napról napra....
..szülinapra megy az asszonynak....
.van még mit reszelni rajta de alakul..... -
DiamondBack
senior tag
Olcsó, jó minőségű harisnyázott kábelek, 7.-én rendeltem tegnap jött meg, szerintem ezért az árért nem rossz. [link]
-
syberia
veterán
-
Zοltta
senior tag
válasz
jones965 #65105 üzenetére
Ez annyira megtetszett, hogy instant megvenném egy az egyben
( előlapnál az a piros szin, és azok a kiegészítő panelek a tápnál és oddnél
)
Pont így akarom összehozni a gépemet, mint te
Asus lap, vga , csak evga táp és és valami hasonló játékvíz
Pro 5-t néztem csak keveselltem az előlapi usbket azért vártam vele
-
Zοltta
senior tag
Srácok!
Nem ismer valaki közületek egy Cooler Master MC500P tualjt ? Akinek van ilyen háza? semmi épkézláb review videót nem találok , róla ,hogy megtudjam mégis milyen is ez a ház...
Mivel főként az érdekelne, hogy az előlapon az a szigetelő rész milyen módon cserélhető át airflowra..Örök hálám ha létezik ilyen tulaj !
-
Zοltta
senior tag
válasz
Skynet258 #65101 üzenetére
Én ma szinte majdnem megtaláltam álmaim házát..... De mikor megláttam ,hogy a teteje zongora lakk fényes és olyan sima + az elején a panel is zongora lak sima hát komolyan mondom majdnem sírva fakadtam
Nem szeretem a nagyon disco fényes házakat ( pl H500p) , de ez megfogott ,hogy olyan vissza fogott az rgb led benne.
Mondom magamban nah végre valami ami nekem is tetszik, de ekkora baklövést elkövetni ilyen ocsmány lakk beütéssel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Milyen NAS-t vegyek?
- PlayStation 5
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Azonnali fotós kérdések órája
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest