- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grózi
veterán
válasz
Gaben01 #54279 üzenetére
Az elmúlt 2 évben 11 (!!) felsőkategóriás gépet építettem magamnak különböző házakban,lég-kompakt-teljes vízzel.Valahogy 2-3 hónap után mindig újat akartam és a Far Cry4-t leszámítva nem is játszottam.Viszont 1 gépet leszámítva(a komplett vizes-az -70K) vagy ugyanannyiért szálltam ki belőle vagy egy kis nyereség is volt.Valahogy igazából az építés ami lázba hozz(és sűrűn a pokolba is kívánom
) és utána rájuk unok.
Vagy telibe vizezem egy 970 vagy 290X-l és akkor biztos nem adom el mert bukok vagy valami netezőst építek-így is úgy is megosztom majd itt a fejleményeket!! -
imibogyo
veterán
válasz
Gaben01 #54279 üzenetére
Ez nem feltétlenül nagy dilemma. Csak a végletet kell elkerülni, ezért is írtam amit írtam. Nekem is volt rengeteg gépem a full vízhűtéses dupla processzoros Xeon-tól a hétköznapi i7 + SLI/CF kombókig, de ma már nem hiányoznak.
Én tökéletesen meg vagyok (lennék) elégedve a mostani ITX gépemmel, csak vettem volna bele legalább egy 750(Ti) szintű kártyát, vagy egy kicsivel erősebb procit, mert most csak egy Celeron G1820 van és annak az IGP-je, ami azért már kevéske. Erre írtam, hogy ez már a ló túlsó oldala.
Egy ésszerű kompromisszum az tökéletesen élhető. Egy ideig használtam i7 3770k-t is magában (előtte 7970 és CF is volt), na azzal már komolyabban lehetett játszani is magában is (BF2 fhd-ban stb.), azzal most is kiegyeznék. Én csak azért voltam botor, mert már annyira ment lefelé az igényem, megszületett a fiam stb., hogy elvetettem a sulykot és túl kicsire váltottam. Erre mondtam, hogy nehogy megbánja, mert később még megbosszulhatja magát.
Egyébként Skyrimozom a mostani gépen is és egész hozzá szoktam az alacsony részletességhez, már szinte fel sem tűnik, csak néha válik kevéssé az IGP, de akkor azért bosszantó. Ezért akarok ennél azért egy kicsivel feljebb váltani. Szó szerinti játékos gépem már valószínűleg sosem lesz, nincs rá igény, csak egy olyan gép a cél (amihez végső soron már csak egy kicsi dVGA kell), ami kiszolgál havonta egyszer-kétszer, amikor mégis játszom. Konzol nálam nem játszik, bár fiam miatt lehet nekem is lesz idővel.
-
imibogyo
veterán
-
ST05
őstag
válasz
Gaben01 #42704 üzenetére
ahh, ok igaz , csak úgy fejből belöktem valamit ami beugrott,
de jogos..gözöm sincs honnan szedtem azt a szót
( talán filmcím volt killer instinct)
mindesenestre sikerült jó nagy baromságot összehordanom D
A rácsozatok a gépben ,mint egy rovar durva kitin páncélja, meg mert olyan fekete
a halvány piros fényekkel ,adta magát hogy nevet kérjen -
TomiLi
addikt
válasz
Gaben01 #30464 üzenetére
Jó nagy baromságot írtam!
az a műanyag alumínium akart lenni!
(#30465) Tothgera30 Ha már van kivágás a ház alján, ráadásul még porszűrő is, akkor nekem szimpatikusabb ha lefelé néz a venti.
Viszont a Te házadnál el van választva a táp és a vga egy lemezzel... Ott nincs háború a friss levegőért! -
TomiLi
addikt
válasz
Gaben01 #30389 üzenetére
Értem!
Én viszont direkt ezért választottam anno olyan tápot ami full moduláris, hogy megfelelő hosszú, utólag harisnyázott vezetékeket tudjak gyártani garancia vesztés nélkül...
Még ha rejtve is marad a szemek elől a túl hosszú kábelekből adodó káosz az alaplapi tálca mögött, engem akkor is zavar.... (ez már csak az én hülyeségem, de ebben a topikban ez szerintem nem egyedi...)
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz
Gaben01 #30378 üzenetére
Pedig már vannak, pl. a Corsair AX vagy a Seasonic X széria.
Szerk.: TaaT megelőztél
-
válasz
Gaben01 #29959 üzenetére
Khm, igen CX400-as kellett volna venned, az még normális Seasonic béllel van, anno én hajtottam vele a 965BE-t tuningolva és szintén húzgált 4890-et, izzadt de még csöndben vitte őket. Mondjuk a te esetedben cserélték tápot gariban, jól gondolom? Én a HX650-em is csak AX650-re fogom lecserélni, majd valamikor a jövőben, más nem kell.
-
jones965
Modder
válasz
Gaben01 #28484 üzenetére
Nem Te vagy az első, aki szóvá teszi ( jogosan).
Elfelejtettem, pedig tervben volt, de még úgyis lesz a gépen alakítás, majd akkor átfestem.(#28485) _Volkovy_:- na ez a ház az a kategória, amihez már nem érdemes hozzáfogni átalakítani. Egyszerűbb építeni egyet 0-ról.
Persze ezzel nem azokat akarom kritizálni, akiknek ilyenben van a konfigjuk. -
sestertius
őstag
válasz
Gaben01 #28167 üzenetére
Aha, így már vágom...!
Nekem a régi thermaltake házam alsó vinyó tartója volt így megcsinálva, hogy felülre is be lehetett tenni az 5,25" helyre. Nem tudtam, hogy van a cm-nél külön ilyen motyó...
szepsy: mi ez a paszta? Egy kicsit nálam is karcos a plexi! Ez eltünteti?
-
zH.
senior tag
válasz
Gaben01 #26850 üzenetére
Szerintem szép az a Lian Li acél szín ,én nem takarnám le. Plusz így teljesen egybe van az egész.
A VGA kábelek ki tudnak jönni a lyukon ,nem ? A HDD kábelekkel meg kezdesz valamit.. vagy a kép erejéig nem kötöd be. Egy képet nem dobnál takarólemez nélkül 280-al?
Egyébként ez az a Lian Li ,ami kívülről és belülről is rohadtul tetszik. -
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
Gaben01 #21748 üzenetére
Nemár, hogy be tud rezonálni egy Lián Lajos is
. Pedig ahogy látom az oldallapoknál vannak ilyen rezgéselnyelő szarságok
. Remélem nálam nem fog rezonálni, mert már ATCS-t is majdnem kivágtam a francba emiatt, mert néha arra is rájött a rezonálhatnék, bár ahogy észrevettem a ventilátoroknak volt hozzá köze.
-
urbanjozsi
senior tag
válasz
Gaben01 #20341 üzenetére
Köszi!
A táp hogy így marad az az én hibámSzentül meg voltam győződve hogy lentről szív, hiszen alá is vinyótartót lehet tenni. Porszórás után derült ki, hogy fentről szív, így már nem alakítottam a házon. A tápot 4 csavar fogja, + van egy alátámasztó lemez, a ház anyagából kihajlítva. A galériában látható, hogy az egész alsó rész rejtve lesz, sem a táp sem a vinyó nem fog látszódni.
-
gooool
őstag
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
Gaben01 #19875 üzenetére
Tényleg szépre sikerült
. Na meg az a VGA is emlékeztet az enyémre
.
Amúgy mostanában megfordult a fejemben a ház csere, az ok roppant egyszerű: túl nagy, és egy új ház árához esetlegesen hozzátoldott pénzösszeg biztosan kisebb, mint egy 150 ezres vízhűtésé. Bár ha cserélek is előtte mindenképpen megcsinálom az ATCS-n tervezett átalakításokat, ami elég sokáig elhúzódhat (festés mindenképpen április után max), mert most pár fontosabb dologra kell a pénz.
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
Gaben01 #18660 üzenetére
Kitördeled, vagy kitéped a ventilátorból a ledeket, így megoldható, ha meg nem akarsz 5970-et akkor elég az a 29 cm. HAF-t szerintem tényleg csak akkor ha tervezel vízhűtést. Én most itt vagyok a baromi nagy ATCS-vel, mivel úgy volt még, hogy veszek valami olcsóbb vízhűtést, de aztán nem lett belőle semmi, ez az ATX lap meg táp szinte kong benne.
-
-
-
Tikakukac
titán
válasz
Gaben01 #18491 üzenetére
Van nagyon tuti állapotú újabb szerver dragon, 15k-ért a maradék pénzből lelfesteted és átalakítod. Szellőzésben és tágasságban szvsz külsőben is nagyon tuti, bár az első genesekből kettőt is vettem ennyiért és nekem formára inkább ez jött be, de ha újat akarsz átalakítás nélkül akkor HAF szellőzésben nagyon tuti. Részemről a HAF elég randa, a Lian Li pedig nekem olyan sznob életérzést sugall, de csak egy kis csúszómászó vagyok a véleményem nem sokat számít a cserjeszinten
-
-
Tikakukac
titán
válasz
Gaben01 #18132 üzenetére
El sem hinnéd hány ember készleteit dézsmáltam már meg, félszáz fórumtagtól simán vásároltam az elmúlt fél évben
Amúgy meg a tető nálam még vizet sem látott, beépítve még nem volt sohasem tesztkörnyezetben
Ha valakinek van ötlete, hogy hogyan lehetne nem házi módon 2méteres molex csatit készíteni elmondhatná, és meg ne kérdezzétek mire kell majd meglátjátok
-
plejik
addikt
válasz
Gaben01 #17478 üzenetére
Igen ezen gondolkodtam én is.De nézegettem és elég gyanus hogy sajna nem.Esetleg könyökkel lehetne rajta javítani.De lebasztam egy kicsit.Mert ha elötte besikosítom a felölet akkor jobban tudtam vlna a csöveket forgatni és szebb is lehetett volna.De majd mgenézem ezt a vga hűtést.Meg a kábeleket mindenképpen elakarom mégjobban tüntetni.Csak ma már nemvolt kedvem vle foglalkozni így is elég sok idő volt.Kellett egy két cucc ami nam volt a csomagban.Persze ez nem a cég hibája volt.
De a teljesítménye nagyon szép.És arról nem is beszélve hogy eszméletlen halk a rendszer.
-
válasz
Gaben01 #17283 üzenetére
Meloba (diszkont) Reggel mindig jön pistabá és elviszi a már el nem adható gyümölcsöket.
Lefőzi hp-nak isten király ingyé adja. (Bár fél éve mondta h fözött bele póré hagymát és brokkolit azt hittem h hülyéskedik de nem!!! Akkor sok zöldséget is kapott! Szörnyű izevolt de betoltuk a fél litert haverral el is mult a náthám meg a lázam! De életemben akkor rokáztam először 5felé az újaimon keresztül. (igaz történet) off end -
kelzsoca
félisten
válasz
Gaben01 #16723 üzenetére
Szerintem szép lett, munka volt vele, ez biztos, de csak az tudja igazán aki már csinált ilyet
Egy kis észrevétel: a kis power led és egyéb kábelekre nem akartál tenni harisnyát, egy picit rontja ott az összképet
Feketére fújtam a vga , a hangkártya takarólemezét és az alaplap hátlapi takaróját belül
Az igen
viszont itt ha ezeket ha nem csiszoltad fel, szerintem esélyes hogy ledobja magáról a festéket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged