- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- SzőkeKapitán: Katasztrófa túlélők topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
No, mericskeltem kicsit.
Levettem a step-down-t. A kondi 1050uF a multi szerint, szoval azzal nincs gond.
Terheles nelkul a kondin ~10VDC merheto a 8VAC+Graetz utan.
Felraktam egy uj step-down-t, rakotottem a ledszalagot es beallitottam a fenyerot.
A step-down kimeneten most 7.5VDC van.
Es persze ez nem vibral. Akkor sem mikor annyira letekerem, hogy a ledek szinte alig lathatoan vilagitanak csak.Ezek szerint a masik step-down elhalalozott valamiert.
Szinte teljesen fel kellett tekerni a problema utan es elkepesztoen vibralt.Szoval a kondin levo 10VDC-bol kell 7.5VDC-t csinalnom.
Ezt a 2.5V esest lehetne esetleg akkor massal megoldanom?Ja, ledszalagbol valami 60led/m verziot, de csak 2 kicsi deperz muszer szelessegben. Most igy nem tudom az mennyi led blokkot jelent esetemben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Óvodások homokozója
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- LEGO klub
- Egyéni arckép OFF
- Autós topik
- iPhone topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- További aktív témák...
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!