Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MasterMark

titán

válasz TheProb #87932 üzenetére

Én is próbáltam ónosat rendelni ezt kaptam rá:

Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy a rendelésben szereplő 100.294.61 cikkszámú tétel hatósági korlátozás alá esik (1272/2008/EK rendelet 1. mellékletének 3. részében előírt releváns koncentrációs határérték) és ennek megfelelően webáruházunkban is kizárólag szakmai felhasználó számára kerül értékesítésre, ahogy az a termékadatlapon is feltüntetésre került.

Mivel az Ön felhasználói fiókjához kapcsolódóan rendszerünkben nem található adószám, melyhez kapcsolódó tevékenységi körök alapján a szakmai felhasználásról ügyfélszolgálatunk meg tudna bizonyosodni, vagy a partneradatokból nem derül ki egyértelműen a jogosultság, ezért kérjük, legyen kedves válaszában megadni az adószámot (egyéni vállalkozó, kisadózó, intézmény, stb. esetében), illetve a cégkivonatot (cég esetében). Amennyiben a rendeléshez megadott adószámot, de nem rendelkezik cégkivonattal, kérjük a jogosultság igazolására alkalmazható dokumentum megküldését.

A rendelés feldolgozása a törvényi előírásoknak megfelelően ezt követően halad tovább. Amennyiben a szakmai felhasználás nem alátámasztható, úgy sajnos a tételt a rendelésből törvényi kötelességünk törölni.

Új hozzászólás Aktív témák