Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Chatcontrol
- Bitfenix Outlaw
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rednifegnar
senior tag
válasz
darvinya #72903 üzenetére
en nem vitatom hogy ha kicsereled a pislakolo gyari izzot akkor jobb lesz a vilagitas vagy inkabb a lathatosag.
de hiaba gondosan megcsinalt, nem vakit stb, ettol meg nem lesz legalis.
onnantol meg telleg csak atcsuszas van a vizsgan. a baj akkor lesz ha telleg baj van. mert a biztositotol kezdve (akik ugye nem szeretnek fizetni) a jardig mindenki rad huzza az illegalis atalakitast, barmennyire volt az jobb a gyarinal.en konkretan ugy jartam hogy az elso helyzetjelzo allandoan kiegett szetrazta a szalat a gep. a 4dik utan elegem lett, ezert kicsereltem ledesre.
egy kb 3w-os mezei kis izzorol van szo (es az annak megfelelo ledrol). kb a semmit nem szamit kategoria. de kibaxtak a vizsgarol. elso kerdes az volt hogy gyari e? ha nem akkor hol a gyartoi vagy hatosagi mubizonylat? nyilvan nem volt (homasitaban vettem, a honlapjukat mutogattam volna?). merges voltam, de joggal baxtak ki.szerencsere volt annyi lehetosegem hogy ha helyben tudom orvosolni a problemat akkor folytatjak a vizsgat. elmentem a szomszedben levo kutra vettem egy 50ft-os izzot betettem es kesz. lehetett volna vitazni hogy a led nem eg ki, meg sokkal jobban lathato, stb. de igazuk volt. en inkabb azt szeretnem ha mindenkivel hasonlo modon jarnanak el, mert sok ilyen fekete uveges lampaju, alulneonos, fust es rozsadbajnok ultetett tragacsot latni es azok valahogy atmentek a vizsgan, hiaba van kamera meg ellenorzes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gitáros topic
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Asztalos klub
- Gyúrósok ide!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- LG OLED55C21LA
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G713QE! R7 5800H / RTX 3050Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD
- LG 34GP950G-B - 34", Nano IPS, 3440x1440, 180Hz, G-SYNC, 1ms, HDR600 - Gari 2026.07.04. -ig -
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- Corsair HXi Series HX1500i 1500W 80 PLUS Platinum Tápegység INGYEN FOXPOST
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 16GB 1000GB 1 év garancia (akksi hibás)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman N5 MF ADATA 600W
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- UTOLSÓ!! 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest