- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
Dilikutya #9362 üzenetére
Miért van az, hogy egy HDD nem akar slave módban működni?
Megközelítés kérdése, esetleg pont a Maxtor-mester hibáztatható, mert nem tűri meg maga mellett a "normális" vinyót. A Seagate pedig mással mondjuk simán összeférne, ha kipróbálnád. Ha tényleg jó a jumperelés.
Volt például olyan Maxtor, igaz csak fórumon olvastam, hogy a tulaj egy idő után már nem tudta masterként használni, csak slave-ként. Továbbá Maxtorral kapcsolatban én már annyi fura dolgot, furcsa megnyilvánulást olvastam az évek során, hogy magam részéről nem szívesen vásárolnék belőle, egy darabot sem. Attól függetlenül, hogy sokaknál viszont tökéletesen működik, bizonyára csak egy adott százalék hal le, és ilyen hibaszázalékok más vinyónál is vannak, de az információk alapján én nem tudnék megbízni egy komolytalan Maxtorban. Valamikor megbíztam egy Quantumban, szériahiba jött ki rajta, még szerencse, hogy nem fontos adatokat nyelt magába.
Szerk: közben látom az új hozzászólást, hogy mással működött, ettől függetlenül fenntartom az előbbit. Mellékelt ábra egyébként nem látható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- World of Tanks - MMO
- Hardcore café
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest