Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kernel

nagyúr

válasz Dilikutya #9362 üzenetére

Miért van az, hogy egy HDD nem akar slave módban működni?

Megközelítés kérdése, esetleg pont a Maxtor-mester hibáztatható, mert nem tűri meg maga mellett a "normális" vinyót. A Seagate pedig mással mondjuk simán összeférne, ha kipróbálnád. Ha tényleg jó a jumperelés.

Volt például olyan Maxtor, igaz csak fórumon olvastam, hogy a tulaj egy idő után már nem tudta masterként használni, csak slave-ként. Továbbá Maxtorral kapcsolatban én már annyi fura dolgot, furcsa megnyilvánulást olvastam az évek során, hogy magam részéről nem szívesen vásárolnék belőle, egy darabot sem. Attól függetlenül, hogy sokaknál viszont tökéletesen működik, bizonyára csak egy adott százalék hal le, és ilyen hibaszázalékok más vinyónál is vannak, de az információk alapján én nem tudnék megbízni egy komolytalan Maxtorban. Valamikor megbíztam egy Quantumban, szériahiba jött ki rajta, még szerencse, hogy nem fontos adatokat nyelt magába.

Szerk: közben látom az új hozzászólást, hogy mással működött, ettől függetlenül fenntartom az előbbit. Mellékelt ábra egyébként nem látható.

Új hozzászólás Aktív témák