- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsy
aktív tag
Linuxxal nem rosszalkodik, de azt nem használom annyira aktivan. Csak msn, web és mail meg zene....
Virusra gondoltam de semmi nem talált semmit.
Ha van tipped h mivel nézzem még meg szivesen veszem.De néha hullámzó búgó hangot hallok a winyo felől, és a régi 120GBs winyom is olyat adott ki hetekig mielőtt egyszercsak meghalt totál...
ESTOOLt szedtem le most, ráeresztem holnap.
De virust nemtom mivel nézhetnék még... -
Bazsy
aktív tag
Vista reinstall után a 3. indításkor elvesztette az asztali ikonokat.
4. leállításkor már 15 perc volt mire leállt a gép, közben a winyo folyamatosan kerregett...Linux alatt nem észleltem problémát. Bár azt csak webre, zenehalgatásra és msnre használom.
Ja és minden rendszer 64bites bár ez nem számít gondolom.
-
Bazsy
aktív tag
Sziasztok!
Samsung 640Gb HDDvel futottam bele a következő problémába.
Windows vista elkezdett lassu lenni induláskor. Majd 30% proci használatot produkált többször, ugy hogy a processek közt semmi sem volt 1% fölött. Közben vadul kerregett a winyo.
Leállításkor néha 10 percig villogott a HDDled és kerregett a winyo.
Aztán a vistából eltűnt a fél control panel. A következő leállítás után a másik fele is, majd egyb rendszer részek. Más file nem sérült ahogy láttam.Küldtem rá chkdsket, de semmi hibát nem talált.
Formatáltam és ujratelepítettem, semmi hiba, de mostmeg eltűnt az egész asztal (az ikonok)Közben norton antivirus 2009 (jogtiszta) végig futott és friss volt, és semmit sem talált.
Olyan oldalakat nem szoktam nézni ami fertőzhet, se nem töltök le olyna dolgokat.Azóta megnéztem NOD32vel is az is semmi.
Megnéztem 3 féle rootkit scannerrel, semmi.
Most linux alol is végigscanneltem semmi virus se rootkit.Gondoltam jó akkor a winyo.. HDD sentinel: Minden rendben 100% a winyo kondicioja. 2 perces teszt sem talál hibát.
Akkor most mit tehetek még?
AHCI be van kapcsolva mondjuk, de így működött 1 évig...Cseréljek winyot vagy van egyéb ötlet is?
Gariztatni igy hogy tudom, hogy nem található a hiba csak a jelenség? -
Imco
őstag
válasz
theniel #11991 üzenetére
Elvileg a win kapcsolgatja a saját logikája szerint.
Valamikor mintha láttam volna valami PC árú thermaltake vagy zalman házat amin volt ilyen lehetőség. A "barkács" meg nem biztos hogy növeli az adatbiztonságot.Gyakorlatban meg nem biztos hogy támogatja az OS és/vagy az alaplap a kapcsolgatást. Szerintem...
Na az alaplapoddal nem lesz gond!
Illetve az OS-vel sem ezek után.
-
theniel
aktív tag
Sziasztok!
Létezik olyan kapcsoló, ami a belső HDD-t kapcsolja és ki van vezetve a ház előlapjára?
Szóval amivel le tudom kapcsolni a vinyót. -
tomsics
senior tag
hellosztok
megtudnátok mondani ,hogy a western digital my book home ,külső winyokban cserélhető a winyo????Mert az enyém(500gb)csak kattog,szétszedtem és külsőre egy sima sata winyo-nak néz ki,de nem tudom kiprobálni mert nincs itthon sata-s winyom.
köszi -
Darakan
csendes tag
Nem tudom mennyire passzol ide, de nem akartam új topicot nyitni. A gondom, az hogy van egy külső firewire és usb csatlakozós rackem. S magát csatlakozást felismeri, de mint lemez meghajtó nem teszi be meghatók közé. Ez walami wondows-os szoftver problém, csak nem tudom mi lehet pontosan...
-
Williams
aktív tag
válasz
ndever #11984 üzenetére
Nem tudom miért nem tette telepítéskor aktívvá a partíciót, de valami oka kell, hogy legyen. Lehet, hogy már volt rajta partíció telepítés előtt, vagy nem a legelső partícióra telepítetted? Bár elméletben ezek nem jelenthetnek gondot. Mindegy, örülök, hogy sikerült feltelepíteni!
-
RoyalFlush
őstag
Üdv.!
Lehet, hogy nem témához kapcsolódik, de a következő érdekelne: Hardware ID-t lehet módosítani? Ha igen, milyen módon? Előre is thx
-
kristoof92
tag
hali, lenne egy olyan problémám hogy vettem 1db WD10EADS merevlemezt, de a windows 7-es nem nagyon akarja felismerni. az eszközkezelőben a lemezkezelésnél sincs, és egyáltalán nem látja semmi. az első bekapcsolásnál felrakott vmi drivert a windows, mondta hogy indítsam újra, de semmi sem történt.
thx -
ndever
csendes tag
válasz
Williams #11982 üzenetére
igazad van. megpróbáltam aktívvá tenni és így már sikeres volt a telepítés. csak a kíváncsiság kedvéért: ha egy tök új rendszerben lett volna ez az egyetlen winyó, akkor nem is tudtam volna megoldani? és hogyhogy nem szól hamarabb? félig engedi magát telepíteni, majd újraindításnál akad meg. ez nagyon fura..
amúgy kösz a tippet!
-
ndever
csendes tag
sziasztok!
nemrég vettem egy 500 gigás wd winyót és a következő problémám van vele: xp-t szeretnék telepíteni rá, de félúton megakad. a particionálás még ok (80 giga és a maradék), utána a formázás is, majd a telepítés is, majd az első újraindításnál megakad: "hiba a rendszer betöltésekor". fogalmam sincs, h mi lehet a gond, az előző winyóról tudok bootolni, bios rendesen látja a wd-t, próbáltam többfajta telepítőcd-vel is. van vkinek ötlete?
ja, a winyó működött, mikor csak adatokat másolgattam rá, az xp látta és rendesen kezelte.
(a rendszer amúgy: asus a8n sli-se; amd athlon x2 4200+, 2GB geil value ddr400, wd 500GB 7200 rpm 32MB, msi 8600gt oc, corsair 450 watt)
-
sss
őstag
Üdv,
gyanús, h valami gond van a winchesteremmel, milyen tesztprogrammal nézzem meg? Eddig csak hd sentinel gyorstesztjével néztem meg, az nem talált hibát. -
szeko
csendes tag
sziasztok, lehet, hogy az előző hozzászólásokban már van válasz a kérdésemre, de formázás közben leállít a rendszer, (xp telepítés) és nem tudok bele életet csiholni, kérdezem, kuka, vagy valahogy rendbe tudom-e még hozni?
-
kuzzikan
csendes tag
válasz
sheriff.crib #11971 üzenetére
Hali,
Nézd meg kezelőbe, hogy a winchester van-e partícionálva. Sajátgép, jobbklikk Kezelés(Manage), majd alul a disk managementet kiválasztod és látnod kell a diszkeket. Ha nincs partícionálva, akkor ott megteheted, ha viszont igen, lehet csak betűjelet kell ráosztanod, jobbklikkel "assign a letter" menüvel
-
sheriff.crib
tag
Sziasztok!
Van 2 db SATA winyóm.Egy Samsung 1TB és egy Seagate 250 GB. Az 1 TB-os az alap.Működik rendesen semmi baj nincs vele.
Viszont rádugtam a Seagatet és a Vista (Ultimate 64bit) nem látja....Hd sentinel,Bios, eszközkezelő látja...de a meghajtók között már nem jelenik meg...Mi lehet a baj?
Próbáltam körbenézni hátha valakinek volt ilyen problémája, de nem találtam.Mi lehet a megoldás?Előre is köszi a segitséget!
Üdv,
S. -
dolko
csendes tag
" Abnormal program termination: Divide overflow "hibaüzenetet kapok. A kép ezután szétesik és game over. Találkozott már valaki ilyennel?
-
dolko
csendes tag
Sziasztok!
Van egy 320gigás sata2-es vinyóm. Az xp evvel nem tud mit kezdeni és úgy döntött 160gigával ő megelégszik. Szerencsére van a samsung honlapján egy progi amit ha floopyról vagy cdről bootolva lefuttatok akkor helyesen érzékeli az xp a vinyó méretét. Igen ám, de ez a progi úgy fagy mintha muszály volna, és ezt olyan szerencsésen tette, hogy most már semmit sem tud kezdeni vele az xp, ráadásul az egész rendszer belassult. Ötletek a feltámasztásra? -
PyroS
senior tag
Üdv.
Olyan gondom van,hogy van egy 320-as wd notebook vinyóm egy külső usb-és keretben.Eddig működött rendesen,mostanában viszont nem látom windows alól a particóját.Ha rádugom a gépre akkor felismeri de nem lát meghajtót.Megnéztem a Lemez kezelésben ott Helyreállítási particiót ír ki rá.Hogyan lehet ezt visszaállítani?Van valakinek valamilyen ötlete?
-
kuzzikan
csendes tag
Tápellátás rendben van, mivel az adott ág, amin csinálta, egyből le lett cserélve, ugyanúgy csinálta, a gyanús ágon pedig azóta egy másik winchester megy. Valamint a táp azóta már cserélve lett más okokból. Melegedési szempontból 24/7 írás/olvasásnál (torrent) sem érte el a 40 fokot, leállásnál megnéztem nincs-e extrémen meleg alkatrész rajta, de nem volt.
UPS-re pedig a gép van dugva, tehát az áramingadozási tényezőt akartam ezzel szemléletesen kilőni
-
kuzzikan
csendes tag
válasz
liksoft #11963 üzenetére
nem környezeti hiba, volt tesztelve más táppal, más lapban, más oprendszerrel, más kábellel, volt raidbe is kötve, alalapon és raidkártyával is, ups-be van dugva... a hiba amúgy egy időszakos lekapcsolás, 3-4x megáll és majd felpörög, de kb havonta csinálja 1, max 2x. 250es samsung winyó, 2éves (3év garis). Ha esetleg ezek alapján valami másik tényezőt be tudnál szúrni, ami miatt lehet, akkor várom azt is szívesen
-
kuzzikan
csendes tag
sziasztok!
olyan problémám van egy winyóval, hogy időszakosan jelentkező hibája van, hol csinálja hol nem. A hiba igazából teljesen fölösleges, nagykerből TEST OK-al jött vissza, mivel viszonylag ritkán produkálja a hibát.
A winyó még garanciális, és olyan "módszert" keresek, amivel sérülésmentesen, de még garanciális körbe tartozó hibát tudnék rajta okozni, mert így kellemetlen használni. Akinek esetleg van ilyenben tapasztalata, csinált már ilyet, az kérem írja le, h pontosan mit, és hogyan.
köszönöm
-
Williams
aktív tag
válasz
artur003 #11957 üzenetére
Hát esetleg még bele kéne nézni a Windows eseménynaplójába, hátha ír valami okosságot. A Liksoft által javasolt tápcserét érdemes lenne kipróbálni, ha van a közelben másik táp. Futtasd a chkdsk-t a Seagate-en.
Friss Windows feltelepítése után egyből kipróbálni, hogy berzenkedik-e. Ne telepíts fel semmit, amit szoktál. (Vírusírtó, tűzfal stb.-t se) Ahogy felmegy a Win, próba. -
liksoft
nagyúr
válasz
huntergabor #11954 üzenetére
Királyi többesben sem ismerünk programot, mely hardware hibát tud javítani.
Egyébként a magyar nyelvben a mondat elejét nagybetűvel kell kezdeni!
-
huntergabor
csendes tag
most kevesebb olyan szar van { lehethogy csak programhiba }?
iobit smart defrag rc360 programot használok -
liksoft
nagyúr
válasz
huntergabor #11951 üzenetére
Ha 2,5", akkor pánikmentést a legfontosabb adatokról! Akár csak percei lehetnek hátra.
-
huntergabor
csendes tag
most nézem már fele ilyen fekete fos kizártszektor asszem megtapasztalom lassan a kékhaláltén is {2 éves seagate ide 80 gb os winchester
-
huntergabor
csendes tag
sürgös segitség kéne erösen döglödik a winchester néztem töredezettségmentesitöt { nem windowsos } és szoszerint szaporodik a hibás szektor ami fekete szinü
evvel mi a rossebet lehet kezdeni ? ha igy halad lassan kukába kerül a winchesteremés nem a program a hülye mert állandoan dolgozik a winchester mint az állat és lassu minden
-
Williams
aktív tag
válasz
artur003 #11948 üzenetére
Üdv!
Kékhalált, hogy el tudd olvasni: Sajátgép(jobb klikk)-Tulajdonságok-Speciális-Indítás és helyreállítás Beállítás-Automatikus újraindítás elől pipát kivenni. (Ha tudtad, akkor bocs)
Amúgy érdekes... Mindig kék halál a vége? Ha igen, kéne tudni, hogy mit ír ki a kék képernyőn. Vagy csak eltűnik? -
artur003
csendes tag
válasz
Williams #11944 üzenetére
Helló!
Bocs hogy ilyen későn reagálok, de nem voltunk itthon.
1. Igen, dolgozik. Sőt tudok kitömöríteni fájlokat, tudok filmet nézni rajta...de amikor egy másik vinyóról akarok fájlt átmásolni, tölt és amikor 5 másodpercnél jár, meghal!
Az előbb volt egy leállás, valami hibát írt ki egy pillanatra, nem tudtam megnézni ,kék halál és újraindult a gép.
2. 1 partíció3. a hardverkezelőben pedig még nem tudtam megnézni.
-
-
artur003
csendes tag
válasz
Williams #11938 üzenetére
Hali!
1. ezzel a seatools-al ellenőriztem, elméletileg minden jó.
van egy modilrack-em arra adott ki valami hibát.
(Mi az a SMART?)2. Gigabyte alaplapom van((GA-P35-DS3P) és a honlapon a Win7 hez csak audióhoz van driver.
3. A BIOS-ban annyit találtam a sata-s vinyóra kattintva:
-extended IDE drive auto
-access mode auto4. Ez már többször próbáltam
5. Irok...
-
2o1i
senior tag
Hali!
A másfél éves F1-es 750-es winyómon lett egy hibás szektor.Kicserélik ezért garba?
-
Williams
aktív tag
válasz
artur003 #11937 üzenetére
Hali!
Én ezeket csinálnám:
1. Seatools progival ellenőrizni tudod a vinyódat! Meg nem ártana ránézni a SMART-jára is. Bár ha XP-vel, és Win7-el is csinálta másik vinyóval, akkor nem valószínű, hogy ez lenne a gond.
2. Töltsd le az elérhető legfrissebb alaplapi (SATA) drivereket.
3. Ellenőrizd a BIOS-ban a SATA vezérlővel kapcsolatos dolgokat.
4. Kösd át másik SATA portra, hátha...
5. Újra írnák ide, ha nem sikerült... -
artur003
csendes tag
Sziasztok!
Légyszi segítsetek!
Amikor bekapcsolom a gépet akkor minden ok. Viszont ahogy belépek az egyik vinyó-ba ( ez egy seagate sata-s vinyó) kb egy percre ezen része lefagy a gépnek, és eltűnik. Onnantól kezdve nem látja! Talán egyedül a bios ismeri felMost raktam fel a Win 7-et, de xp sp3-al is hasonló gond volt, de nem ezzel a vinyóval.
Adatkábelt már cseréltem az nem lehet a gond.Előre is köszi!!
-
Williams
aktív tag
Hali!
"Már telepítés előtt fura volt a vinyó hangja (Seagate 250GB Sata) mikor nem csinált semmit akkor is olyan hangja van mintha dolgozna, de ettől függetlenül feltelepült a win és a progik."
Offline Scan-t indítja el a vinyó: bizonyos tétlenségi idő után öntesztet csinál, ami nem baj (sőt jó), csak hangal jár. Ha ilyenkor pl.: másolni kezdesz rá, abbahagyja, és megint x tétlenségi idő múlva újrakezdi.
"Kezd meghalni a vinyó?"
Gyári teszt programot futtasd le, azzal le tudod tesztelni. (Seatools)"Mert folyamatosan kerreg mintha dolgozna pedig nem."
Márpedig dolgozik!"Lécci segítsetek."
Próbálok...Ezek után eldöntöd, hogy vinyó, vagy Win hülyeség miatt lassul be.
-
buherka
addikt
Gondoltam ráeresztek egy HDD regenerátort, csak az baromi sokáig tart.
Amúgy nem vettem eddig észre, hogy valami baja lenne, csak hát ott az emberben a tudat, hogy valami mégsem 100%-os.
A lenovo teszt programja szerint nagyon is okés a kicsike.A HD sentinel súgója azt írja, hogy akkor garanciás egy ilyen vinyó, ha a kondíció 0%-os
-
der_
tag
sziasztok
Ha egy vincsesztert 5-6 partícióra osztok az gond lehet? Előbb tönkremegy vagy lassabb lesz? 3 oprendszert használok egy egy terás vinyót. Bocs lehet hülye kérdés....
Szal lehet gond ha több partícíóra osztom a vinyót? -
Imco
őstag
válasz
buherka #11929 üzenetére
Ez még nem hiba. Nekem is volt egyszer 2-3 gyanus szektor ami után visszaállt minden.
Kénytelen leszel várni amig jobban nem hibásodik meg. Illetve addig is figyeld hogy mi van vele.
Visszaolvasva, talán találsz még érdekesebb dolgokat is mert volt már téma néhányszor.
Szerintem... -
buherka
addikt
Sziasztok...
Kis tanácsra lenne szükségem. Adott egy lenovo T500-as noti, abban egy 160Gb-os Seagate Momentus 7200-es vinyó.
Elkezdett betegeskedni:Minden nap egyre rosszabb a helyzet...naponta 1-2%-ot esik a kapacitás mivel 1-2 gyanús adatszektor keletkezik.
Ma már csak 80%-os.
Lehet ezt valamilyen progival gyógyítani, vagy irány a gariztatás?Előre is köszi a tanácsokat
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok!Partition Magic-kel akartam egy új partíciót létrehozni, XP, Win7 (ez volt később telepítve) mellé.Újraindításnál, elkezdte, de hibaüzenettel, sajnos nem jegyeztem meg, abbahagyta.Most ez a helyzet.Csak a PM látja.Hogy lehet ezt az elveszett részt visszaállítani?
-
Sanyuc
csendes tag
válasz
Drimascus #11926 üzenetére
A bios lehet el lett picit buherálva. Sajna így látatlanban nem tudnám megmondani hogy állítsd be, mert asrock alaplappal még nem volt dolgom.
Vagy állítsd vissza a biost eredeti állapotába, ha ezt nem tudod hogyan kell húzd ki áramból a gépet és szedd ki az elemet az alaplapból, majd kis várakozás után vissza (így is visszaáll). -
Drimascus
csendes tag
Hali mindenki!
Lecseréltem régi alaplapom egy AsRock P4Dual-880Pro-ra (ez se valami szuper de a réginél sokkal jobb
), és mivel azon már van SATA csatlakozó (és úgyis hibát jelzett az IDE-s vinyómnál ami addig jól működött) gondoltam próbáljuk is ki haverom nem használt 250GB-os Samsung SATA2-es vinyóját. Kivettem az IDE-set és úgy akartam telepíteni az XP-t a másikra. Csakhogy az nem pörög fel, így fel sem ismeri a gép. Eljutunk hát a "Boot failure ..." kiíráshoz. Az érdekes az, hogy ha ennél a pontnál kihúzom a vinyóból az adatkábelt, akkor felpörög. A kábelt visszadugom, CTRL+ALT+DEL-t használva újraindítom a gépet, és így már a BIOS szerint is van merevlemez, és az XP-t is fel tudom telepíteni, tudom használni. Ha viszont kikapcsolom a gépet és utána újra bekapcsolom, kezdődik elölről. Szóval tudnám használni, de ahhoz mindig ki kellene húzni a kábelt.
Van valami ötletetek mi lehet a baj? -
Tigi
őstag
Sziasztok
Ismerősöm gépét újratelepítettem mert hülyéskedett, de van vele egy kis gond ami valszeg a telepítés előtt is volt.
Már telepítés előtt fura volt a vinyó hangja (Seagate 250GB Sata) mikor nem csinált semmit akkor is olyan hangja van mintha dolgozna, de ettől függetlenül feltelepült a win és a progik.
A gondok ma jelentkeztek pl. böngészők meghalnak, az Explorer leáll a firefox meg főleg google keresésnél hal meg úgy, hogy nem lép a kiválasztott oldalra hanem gondolkodik a végtelenségig, ha meg bezárom akkor a háttérbe fut tovább a gépet 100%-osan terhelve és ettől ugye teljesen belassul a gép, viszont a HD Sentinel nem jelez hibát.Mi lehet a gond?
Kezd meghalni a vinyó?
Mert folyamatosan kerreg mintha dolgozna pedig nem.
Lécci segítsetek.
Köszi. -
Mian
aktív tag
Hello!
Milyen programmal tudnám leellenőrizni a vinyómat, hogy jól müködik-e vagy hogy nem-e hibás, mert ma kiirta a gépem h "merevlemez hiba", és már össze is omlott párszor a rendszer, de eddig azt hittem h a win a rossz.
1éves samu vinyó, eddig semmi problémám nem volt vele, tegnap óta játszik összeomlósat a rendszer, ujratelepítve nem egész két hónapja volt.Üdv.
-
liksoft
nagyúr
válasz
artiny #11918 üzenetére
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Ezt NEM Win alól kell futtatni! Ha kiírod CD-re, onnan boot-olj! Alacsony szintű műveletet NEM lehet "magas szintű" OS alól indítani, mert az OS a direkt eszközhozzáférést tiltja. Vagyis a programot védelmi okok miatt kivágja, mint azt a bizonyos nyávogót szokták az ablakon dolgát elvégezni.
-
Sanyuc
csendes tag
válasz
artiny #11912 üzenetére
Ezek alapján szerintem is bedöglött, mert kb. így halt már meg nálam is winyó.
Ha GBD-vel nem tudod visszaállítani és fontos az adat, akkor van pár olyan cég, amelyik még így is vissza tudja állítani.
Ha nem fontos, akkor ha garis vissza kell vinni, ha nem, akkor egy mély formázással lehet rendbe tudod tenni. -
artiny
őstag
válasz
Sanyuc #11911 üzenetére
Probaltam system restorral .de semmi valtozas. Nem ismeri fel az everest,lemezkezelo,az Acronics mivel szoktam formatalni es patriciot csinalni,.......Csak a biosban lathato ,h ott van.Egyebkent ha rakotom akkor a windo.xp betoltes utan elsotetul a kep es egy 3-5percig kell varni mig feljon az udvozlo szoveg.
Probaltam databack el vissza menteni de azsem ismeri fel.Egyebkent elvileg a jo reszere mentettem,mert tobb patriciot csinaltam es az utolso patriciora nem tettem semmit /150GB/...es eszre vettem h meg az elso 200GB is voltak bibik mivel volt h cd iras kozben amit onnand olvasott a hdd megallt az egetes. Lehet azert mert csak gyors error scannel neztem a hdd.
Lehet h most vegleg bedoglott
koszi a valaszokat
-
Sanyuc
csendes tag
válasz
artiny #11909 üzenetére
Nem akarok vészmadárkodni, de nekem mikor ilyesmit csinált a winyóm meg is halt.
Szerintem egy adatmentés nem ártana, ha van rajta fontos cuccod.
Ha újra felismeri azonnal válaszd le a hibás részt, ahogy az előttem lévő is írta.
Ha minden kötél szakad még egy mély formázást kipróbálhatsz, azzal minden adatod oda, de a winyó lehet megjavul. -
artiny
őstag
Nem ismeri fel az xp a hardiskem,
Egy Samsung 750GB HDD,vannak rajta hibas szektorok ,de a HD Tune serint csak az utolso 50-60GB...
a biosban ott van....de a sajatgepben nincs, probaltam formatalni Acronicsal de ott sem mutatja.Tegnap elkezdtem bejatszani a zeneket de egy hibas szektorra erve leallt es restart utan mar nem volt a sajatgepbe.Idaig ha restartaltam a gepet akkor megint lathato volt,de most mar nem latszik .
mi az amit kiprobalhatok hat ha megjavul? -
naksys
senior tag
Sziasztok!
szintén win7-es furcsaság: 2db 500 f1-es samu. rendszertelen kattogás, az egyik már be is lassult -visszament gariba. a másik is egyre gyakrabban csinálja, félek az is eldobja magát. a win7 kinyírja a vinyókat? vagy csak a meleg? -
Hi,
1 Hete használom a Win7-et, és pár nappal a telepítés után a rendszervinyóm kattogni kezdett. Ezt csak a windózból való kilépéskor csinálja, olyan mintha kikapcsolna, majd újból felpörök 2-3-szor, majd leáll a gép rendesen. De néha bootoláskor is, mikor megkeresi a vinyókat hallani ahogy felpörgeti. (mármint furcsa a hangja) HDD sentinel fut a gépen, a SMART nem ír semmit a vinyóra, 100%-osnak írja.
Ez most tök véletlen h a win7 után kezdte, vagy másnál is előfordult ez esetleg?
Ha van vkinek ötlete, szavesen fogadom. (priviben is)
thx
-
cqr
aktív tag
The drive tried to examine and reallocate data sector(s) 52 times. The examined data area is perfect.
It is recommended to examine the log of the disk regularly. All new problems found will be logged there.Ha ma néhány óra alatt nőtt ez 47-ről 52-re, (72->70 a health..) az már nem jó jel?
(érdemes gariztatni) ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Hálózati / IP kamera
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest