Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  HDD probléma (nem adatmentés) (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#54686) King Unique válasza kovy79 (#54685) üzenetére


King Unique
titán

Itt nem derült ki a leírtakból, hogy ez a "4TB-os külső, backup vinyóm" pontosan mit jelent, azaz belső HDD USB-s külső házban / dokkolóban / SATA-USB adapterrel használva, vagy gyárilag készre szerelt 2,5"-os / 3,5"-os külső HDD-k.
Aztán az sem feltétlen egyértelmű, hogy "a vinyót rádugva a gépre" mit jelent, a HDD-t a külső házból / dokkolóból / SATA-USB adapterből kiszerelve és SATA-n csatlakoztatva, vagy USB-n.
Normál esetben nyilván nem kellene a Windowsnak újbóli inicializálást kérni. Ellenben ha pl. USB-n lettek inicializálva a HDD-k 4Kn alapon, ellenben utána a PC-be SATA-n vannak csatlakoztatva és 512e szektormérettel kezelve, akkor nem meglepő. Ha végig a külső házban / dokkolóban / SATA-USB adapterrel vannak használva és csatlakoztatva, akkor pedig lehet az USB-s külső ház / dokkoló / SATA-USB adapter, vagy az USB-kábel hibája miatt is, ezért érdemes másik USB-kábellel kipróbálni az eszközöket, valamint lehetőség szerint másik külső házba / dokkolóba / SATA-USB adapterbe téve a HDD-ket.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  HDD probléma (nem adatmentés) (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.