Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• lancellott

tag

Sziasztok! előre is elnézést kérek.. biztosan van fent megoldás, de egy órás böngészés után feladtam, mert nem találtam jót..
    IDE HDD-ről szeretném az adatokat lementeni, vagy egyáltalán működésre bírni, mert win 10 nem látja. Delock IDE-Sata adapterrel a géphez csatlakoztattam. Régebben csináltam már ilyet többször is, de most valami gixer van.

Eszközkezelőben látni a vinyót, Lemezkezelésben lemez inicializálását ajánlja fel (MBR-GPT) de mindkettőre azt írja, hogy "nem lézető eszközt adtak meg"
    CMD-ből is próbáltam, de nem érvényes a disk 3, így nem hajt végre műveletet. HDD Sentinellel elvégezhető a felület elemzés.. csak 20%-ig engedtem.. hibamentes volt. nem volt kedven 5 órát várni amíg végigmegy, mert szerintem a hdd-nek semmi baja. Ja igen 2db-ot hoztam ugyanattól a barátomtól. Mind a kettő egy gépben volt.. Win9 volt rajta legjobb tudásom szerint.. vagy WIN 9 alatt voltak mellékmeghajtók, és mind a kettőnél ugyanaz a jelenség. Most vagy nálam van gixer az adapterrel, vagy a géppel, vagy a lemezek vannak úgy konvertálva, hogy nem tudja a gépem beolvasni őket. .. persze ez csak tipp. Valami 5let?

Új hozzászólás Aktív témák