Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Az nem írtad, hogy Windows restart volt-e, de akkor valami bug lehetett, ha állítólag csak a lemezkezelőben nem jelent meg, ellenben mindenhol máshol igen és külső particionáló programmal végül sikerült particionálni. Esetleg még parancssorban (DiskPart) lehetett volna megnézni, de utólag már mindegy.
Szívesen!
-
válasz
King Unique
üzenetére
Megoldva!
Külső partíciós programmal particionáltam, most már látja.
Köszönöm a segítséget!

-
válasz
King Unique
üzenetére
-
King Unique
titán
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Ha lejjebb görgetsz, akkor sem jelenik meg a fizikai lemezek között?
Ha nem (?), akkor első körben újra kellene indítani a Windowst, majd ha továbbra sem, akkor ellenőrizni a HDD-nél SATA-n a fizikai csatlakozást, meg akár másik SATA-porthoz csatlakoztatni.
-
válasz
King Unique
üzenetére
-
King Unique
titán
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Pedig könnyen elérhető, több módszer is van rá, amelyeknél több ráadásul megegyezik a korábbi Windowsokban lévő megoldásokkal.
-
válasz
King Unique
üzenetére
Szia!
Köszönöm!
Nem találom a Windows 10-ben a Lemezkezelőt, pedig azt kerestem legelőször.
-
King Unique
titán
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Ha vadonatúj a HDD, akkor nyilván particionálatlan. Vagyis ez esetben először a lemezkezelőben inicializálni kellene MBR / GPT séma szerint, majd az új egyszerű kötet létrehozása opcióval egy NTFS fájlrendszerű partíciót létrehozni rajta. Az inicializálásnál a GPT 2 TB felett feltétlen szükséges, az alatt lehet MBR-re (vagy akár GPT-re) is. A formázásnál pedig elég általában a gyorsformázás, egy új és feltételezhetően hibátlan állapotú (HDS?) HDD-nél meg pláne.
-
Sziasztok!
Vettem egy új HDD-t, nem tudom, hogyan kell hozzáadni, hogy lássa a Windows. Windows 10-ről van szó, friss Win 10-es vagyok, még sosem csináltam ilyet, kérem, segítsen valaki! HD Sentinel már látja, eszközkezelőben is ott van, csak fizikai lemezként még nem jelenik meg.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27% - ASUS NUC 15 Performance Core Ultra 9 275HX / RTX5070 MiniPC! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4860, 91% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest