Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
butch3r
senior tag
válasz
Jarod1
üzenetére
mh hát nem volt nálam másik, felírom a listára (bár remélem igen nem kéne hogy az alaplap sata portja vagy nem tudom mi szarakodjon. mondjuk számomra fura lenne ha fél év után pusztulna le)
azóta lefuttatam a wd saját teszt programját, sikertelenül:
google szerint ez bad sector hiba. de hát ezt mondjuk tudtam hdsentinelből szóval nem lettem tőle okosabb.
most hddscan-t fogom még rajta végig küldeni. egyelőre 23%-nál tart de le kell állítanom mert mennék aludni, viszont az egyre valószínűbb hogy nem melegedés okozza mert hdsentinel szerint már 42 °C-os és még vígan megy a teszt...
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓS! Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest