- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Málni
csendes tag
Meghibásodott a Samsung-Seagate M3 külső merevlemezem, ha rádugom a gépre, akkor van egy nagyon kicsi csipogó hangja kb. 10mp-ig, aztán abbahagyja és nem történik semmi, led az világít. Vajon ezt lehet még javítani, mi lehet a baja?
Kb 200-300 giga cucc van rajta, de engem már ez sem érdekel, tehát nem a lementés a fontos, én használni szeretném újra a merevlemezt...Amúgy még garanciális, visszavittem az üzletbe, de mivel felnyitásra utaló nyomok vannak a külső műanyag borításon, ezért feltételesen vették csak át tőlem, és küldték fel Pestre a beszállítóhoz, viszont azok nem vették át ez miatt a merevlemezt, így visszakaptam hibásan majdnem 2 hónap várakozás után...
Ezután írtam a Samsungnak emailt (csatoltam mellé számlát, jótállást, és hogy miért vonták meg a garimat a boltban), a válaszra szintén vártam több hetet, és ma írták, hogy már nem hozzájuk tartozik ("a Samsung eladta a merevlemez üzletágat és a jótállási kötelezettséget a Seagate társaságnak"), hanem a Seagatehez, és azok már bevizsgálták a hdd-t ("A készüléket a fentieknek megfelelően a Seagate vizsgálta be, a panaszolt hibát azonban nem tapasztalta, az hibátlannak bizonyult, ezt követően küldte vissza"), de nem állapítottak meg hibát
Ebben az esetben bezárult a kör és nem tudok máshova fordulni ezzel? Seagatenek van magyar képviselete v mit csináljak?
Ja még ezt is írták az email végén: "A fentiek miatt sajnos nem tudunk Önnek segítséget nyújtani, mivel a Seagate nem fogadja be javításra a készüléket."
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 55UQ81003 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone SE2020 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest