Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
sziasztok!
egy kis segítségre lenne szükségem. vettem egy 160 gigás wd scorpio black vinyót, sata2, 7200rpm. a minap vettem hozzá egy ilyen mobil rack-et, és nem megy a dolog. a hdd-t próbáltam gépben, rendben működik, de a mobil rackbe berakva semmi. két usb portos y-kábel járt hozzá és mini usb-s (emiatt persze nem tudom kipróbálni másik kábellel...), de se egy, se két portba dugva nem megy, előlapon és alaplapon sem. egyszer felvillan pirosan és annyi. a hdd pörög ugyan, de semmi több. tápra gondoltam, de mivel két port esetén alaplapról sem megy, nem tudom mi lehet a hiba... a hdd 5v, 550mA, szóval ez sem lehet probléma elvileg.
valakinek bármi ötlet? köszönöm előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest