Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Rap, Hip-hop 90'
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
Új hozzászólás Aktív témák
-
chemand
aktív tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni a következő jelenséggel kapcsolatban:A napokban váltottam win7-ről win8.1-re. Egy új jelenségre lettem figyelmes ami egy kicsit zavar. 2 db hdd van a gépben és ezek közül az egyik (samsung hd204ui) rendszertelenül halkan kattan egyet, kb. félpercenként. Nem fagy a gép, minden működik, csak ezt a halk kattanást hallom, mintha parkoló állásból kerülne aktív állásba. Ha aktívan használom akkor nem csinálja, nincs kattanás. A korábbi windowsnál (win7) ezt nem tapasztaltam. a HD Sentinel szerint kiváló állapotban van, semmi rendellenesség nincs.
Még annyi, hogy win8.1 előtt egy új alaplap került a gépbe, újra kötöttem mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresek Samsung 870 QVO 8TB SATA SSD-t
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- ÚJ/Keveset futott/Használt HDD-k Szuper áron!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 180GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest