- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
Sziasztok!
Belefutottam ismerősnél egy komoly hibába, és bár nem biztos, hogy HDD-t érinti, de megpróbálom erről az oldalról körbejárni először. Szóval röviden a történet:
Ismerős régebbi IDE-s HDD-je eldobálta a windows-t, unszolásomra felraktak egy HD Sentinel-t, ami 35% kondíciót jelzett, így vetettem vele egy újat, WD10EZEX SATA3-as háttértárnak, van egy régebbi SATA vinyója, az 100%-os, 250 GB-os így az lesz rendszer. Ma lementem, hogy beszereljem, IDE HDD-t kikötöttem, kivettem, helyére beraktam az újat, így 2db SATA vinyó volt benne, elindítom és semmi. Állapot LED jelzi, hogy áram alatt, ventillátorok pörögnek, de a BIOS se jön be. Ezután kikötöttem az új HDD-t, csak a régi SATA-sat hagytam benne (az működik, használta az IDE-s mellett) de így se jött be a BIOS. Visszadugtam a SATA-sat, így bejött a BIOS, végignéztem, semmi értelmes beállítást nem találtam, látja az IDE és a régi SATA vinyót is. Ezután kikötöm IDE, be az új, és megint nem jött be. Végül lekötöttem az összes vinyót, így se jött be már, és már az IDE visszakötésével se. Így felmerült az alaplapi hiba már, kérdésem, hogy kizárható-e így a HDD probléma? Próbálnám a ACHI beállítást nézni, mi újság, de már be se jutok ugye BIOS-ba, holnap még bűvészkedek vele, ugyanis egy új memóriát is raktam bele, bár azt is ki vettem, de még nem próbáltam minden variációt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Villanyszerelés
- Hobby elektronika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Acer FA200 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6200 MBs - Eladó!
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest