- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
cozmo
őstag
válasz
z123456789
üzenetére
Azért inaktív mert feltételezhetően neked sem támogatja a merevlemez energia gazdálkodás módosítását az AHCI driver-ed. A windows eredeti AHCI drivere tapasztalatom szerint támogatja ezt a lehetőséget én is ezért használom azt.
Ha ezek után sem megy akkor tényleg nem támogatja az a merevlemez.
Ez utóbbi feltételezést megerősítheti (és a driver visszaállítást feleslegessé teszi), ha van a gépedben egy másik merevlemez és annál tudod jelenleg is állítani.ui.
ekem az a bizonyos beállítás amit Wind-Storm említ nekem nem működött. Fene tudja hogyan de több fejparkolást eredményezett. Pediglen "*" értéket adtam meg azon a bizonyos helyen. Tehát minden merevlemezre együtt alkalmaztam a "tiltást".Lehet hogy elkéstem a válasszal de nincs mit!
Ha nem voltam egyértelmű, ahogy Wind-Storm említette, a lemez magától letiltja a hibás szektorokra írást ezzel nem kell foglalkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Részesedést vásárol az Intelben a Softbank
- Call of Duty: Black Ops 7
- Battlefield 6
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Seagate Enterprise NAS HDD 3TB 7.2K 128MB SATA III 3.5''
- SAMSUNG 4TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- CORSAIR MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
ekem az a bizonyos beállítás amit Wind-Storm említ nekem nem működött. Fene tudja hogyan de több fejparkolást eredményezett. Pediglen "*" értéket adtam meg azon a bizonyos helyen. Tehát minden merevlemezre együtt alkalmaztam a "tiltást".