Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacam
aktív tag
Sziasztok,
Kicsit megakadtam s egy apró útmutatásra volna szükségem
Adott egy alap környezet:
Az alaplap egy 4-5éves MSI K8N Neo (Platinum)
2 IDE winyó (1 alaplapi IDE portra, a másik PCI-os bővítőre van kötve)
Az egyiken (egy 10G-s partición) egy 1.5hónapja telepített frissropogós, jólműködő WindózXPAlles grün és mindenki hepi...
Nade jön a karácsony s a gép tulaja úgy kívánja, h bővítsük a cuccost egy 1terás SATA winyóval.
Beszereztem neki egy Csillivilli Samsung-ot, amit be is rámoltam a gépházba, csatlakozók a helyükön (és nem fordítva
)
Gép elindul, windóz működik...örülés van. Irány a "Kezelés->Lemezkezelés" menüpont.
Látszik is a HDD...várja az inicializálást és a formázást.
Inicializálás és formázás, meghajtó betű kiosztása: DONE!Total commanderrel olvasható....mégnagyobb az örülés!

Windóz kéri hogy lőjük újra, mert az neki jó...nem ellenkeztem, megtettem.És itt lett vége a siker sztorinak!
Reboot, köpi a gép a sallangot, windóz indul...na......fekete kép. 3percig vártam, hátha csinál valamit, semmi...csend és hullaszag. Kapott egy hard reset-et a masina....Windóz bootmenü bejön: Csökkentett mód......Legutolsó jó beállításokkal blabla....Normál mód.
Ismét nórmál móddal próbáltam, semmi...the same problem. Hard reset után Csökkentett mód és a Legutolsó jó konfig menüponttal is próbálkoztam..semmi.A gép kell, nincs mit tenni ezért a satakábel le az alaplapról, s láss csodát, a Windóz újra csilingeli a rendszerindító dallamocskáját.
Mi lehet a bibi? Én qrtam el valamit, vagy az élet?

Igaz, késő volt már, nem tudtam előtúrni a Win telep lemezem, így a fixmbr s társait még nem futtattam le....lehet hogy ez megoldaná?! Fenetudja.Ti találkoztatok már ilyesmivel?
Sata winyónk sosem volt, így lehet hogy benéztem valami egyszerű "hibát"...
Mi okozhatja ezt?!Windóz látta, BIOS látta (majd' 5 éves lap, s kapásból megjelent: "1000GB"...nemgondoltam volna) de a cucc inicializálása és formázása után nem indult újra a vas....furcsa.
Szép Napot!
Üdv.: Lacam
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Call of Duty: Black Ops 7
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fapados Biostar alaplap érkezett
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- World of Tanks - OFF topic
- Router gondok
- További aktív témák...
- Chieftec GPS-1250C (1250W)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
)