- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
punk17
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Adott egy Samsung HD160JJ vinyó és egy MSI 915P Neo2 V2.0 alaplap. 3 éve mentek már együtt mikor az egyik nap nem akart elindulni a gép. Ha lehúztam a Samsung vinyót a gépről hibátlanul üzemelt, de mikor rajta volt akkor a bios megakadt miután kilistázta a Samsung vinyót. Megnéztem másik 2 gépben, de ott hibátlanul ment, mind HD sentinel, mind a saját progija szerint. Az eredeti gépen csináltam cmos resetet, bios updatet, az összes portot kipróbáltam, ACHI-IDE módot, kábelcserét, Sata2 helyet lekorlátoztam a vinyót sata1-re, de semmi nem működött. Másik 2 vinyóval viszont hibátlanul ment a lap. Az eredeti "tápot" is kicseréltük(codegen) egy Hipro 400W tápra de a hiba továbbra is fenn áll. Esetleg valaki találkozott már ilyennel? Minden ötletet szivesen fogadok.
Előre is köszönöm a segítségeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- XBOX Series X + dokkoló // SZÁMLA // GARANCIA //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest