- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
LBandi
aktív tag
válasz
liksoft #14965 üzenetére
Azért szeretném én is látni azt a féltengelyt nem csak hallani róla
Szóval biztos ami biztos azért tényleg szeretnék meggyőződni róla mielőtt kiadok 20-25ezer ft-ot még plusszba hogy tényleg a táp is ludas volt a károkozásban. Mert én még mindig azt mondom hogy amit tudok hogy az áram úgy ment el és jött vissza mint a stroboszkóp, ezt semmilyen elektromos ketyere nem szeresse.
Mégis valami program vagy teszt amivel előrébb juthatnék. Amúgy már több mint 4 éves a táp és eddig semmi jele nem volt annak hogy gyengélkedne értem ezalatt, rendszerfagyás, újraindulás és még eddig semmi sem ment tönkre ez az első alkalom. (a márkája Hyper Power 580W, igaz nem egy seasonic de nem is egy codegen).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Teljesen új 6,4TB Samsung SSD-k
- Western Digital Blue 3.5 1TB 7200rpm 64MB SATA3 (WD10EZEX), új
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital Purple Surveillance 3.5 2TB 5400rpm 64MB SATA (WD23PURZ), új, 2db
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest