- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz
Jimi62 #14863 üzenetére
A Sentinelt azért nem szeretik sokan, mert hamarabb szól, így kisebb az adatvesztés. Az adatok pótlása is egy "üzletág". A szervizesek megoldják a kisebb problémákat kisebb pénzért, az adatmentéses szakik nagyobbat nagyobbért (tudom, mert az vagyok). Vagyis bevételtől esnek el. A másik gond, hogy a drive-ot garanciába visszaküldeni csak akkor lehet, ha egy bizonyos százalékig már meghibásodott. Csakhogy ezt a drive-ok nem tudják, és sokszor hamarabb meghalnak. Gyakorlati tapasztalat, hogy a drive belső hibája miatt a haláluk hamarabb következik be minthogy garanciára érettek lennének, míg környezeti probléma esetén (leginkább hibás tápellátás) jóval tovább képesek működni. Mivel hibás környezet is okozhat működési hibákat (melyeket a gyártó jogosan nem vállal fel), a garanciát egy "küszöbhöz" kötik.
A Sentinel program kiírja, hogy a drive állapota alapján garanciázható-e vagy sem. De az "okos" felhasználók ezt nem olvassák el, vagy azt hiszik ez nincs így, ezért elviszik garanciális cserére. Ott meg jön a kopp.
A pontos szakirodalom a program honlapján fellelhető! [link] , [link]
Végeredmény: A program jó. Jobb, mint szeretnék a gyártók! Ha hibát jelez, az lehet a drive, vagy a környezet hibája. Meg kell keresni, és elhárítani. Ha a linkelt részeket elolvastad, akkor láthatod, az a hat hibás szektor valóban nem jelent gondot, viszont a drive használatára célszerű odafigyelni.
U.i.: Mivel ezt "ezerszer" leírtuk már, így sajnálom, nem bántásnak szántam, de nyersen fogalmaztam, mert elfogyott a türelmem. Ott van minden, kiír mindent, csak olvasni kéne.....
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Sweet.tv - internetes TV
- Gumi és felni topik
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Kingston KC3000 1TB M2 NVMe - 7000/6000 MB/s - 100/100 - Garancia
- ÚJ/Keveset futott/Használt HDD-k Szuper áron!
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Micron 3500 2TB M.2 Gen4 nvme SSD 7000-7000MB/s
- Acer FA200 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6200 MBs - Eladó!
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G3 - AMD A10 I 8GB I 256SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest