Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz
Jimi62 #14863 üzenetére
A Sentinelt azért nem szeretik sokan, mert hamarabb szól, így kisebb az adatvesztés. Az adatok pótlása is egy "üzletág". A szervizesek megoldják a kisebb problémákat kisebb pénzért, az adatmentéses szakik nagyobbat nagyobbért (tudom, mert az vagyok). Vagyis bevételtől esnek el. A másik gond, hogy a drive-ot garanciába visszaküldeni csak akkor lehet, ha egy bizonyos százalékig már meghibásodott. Csakhogy ezt a drive-ok nem tudják, és sokszor hamarabb meghalnak. Gyakorlati tapasztalat, hogy a drive belső hibája miatt a haláluk hamarabb következik be minthogy garanciára érettek lennének, míg környezeti probléma esetén (leginkább hibás tápellátás) jóval tovább képesek működni. Mivel hibás környezet is okozhat működési hibákat (melyeket a gyártó jogosan nem vállal fel), a garanciát egy "küszöbhöz" kötik.
A Sentinel program kiírja, hogy a drive állapota alapján garanciázható-e vagy sem. De az "okos" felhasználók ezt nem olvassák el, vagy azt hiszik ez nincs így, ezért elviszik garanciális cserére. Ott meg jön a kopp.
A pontos szakirodalom a program honlapján fellelhető! [link] , [link]
Végeredmény: A program jó. Jobb, mint szeretnék a gyártók! Ha hibát jelez, az lehet a drive, vagy a környezet hibája. Meg kell keresni, és elhárítani. Ha a linkelt részeket elolvastad, akkor láthatod, az a hat hibás szektor valóban nem jelent gondot, viszont a drive használatára célszerű odafigyelni.
U.i.: Mivel ezt "ezerszer" leírtuk már, így sajnálom, nem bántásnak szántam, de nyersen fogalmaztam, mert elfogyott a türelmem. Ott van minden, kiír mindent, csak olvasni kéne.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest