Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaze71
őstag
válasz
kekkec #14610 üzenetére
Lehet nem jó a tippem, mert tényleg csak tipp. Volt nekem is ASRock alaplapom, amiben I865-ös Chip volt. Az is produkált olyant, hogy pl nem volt hajlandó elindulni, csak ha lehúztam és visszadugtam a wigyó táp és adatkábelét. Valószínüleg a kezdetleges SATA vezérlő miatt, mert az PATA winyóval ment. Viszont hajlamos volt rá, hogy bármikor belassuljon. Meg nem szokott fagyni, de pl az egér is akadozva mozgott és ha ilyenkor ráengedtem egy Everest memória sebességmérést, rosszabb értékeket produkált, mint egy öreg P-II-es 233 MHz-es az SC Ramokkal. Viszont ezt a restart megoldotta, de bármikor képes volt előjönni. Gariba cserélték és az új lapnál már csak a winyó lehuzigálás maradt meg. Ebben a gépben is egy 3 GHz-es Prescott P-IV proci volt, de nem hinném, hogy ez okozta volna a gondot. inkább a Chip gyengesége, így nálad is alaplap gyanús a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage Shiva A-Data 600W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Bowers & Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest