- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- bambano: Bambanő háza tája
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonDragonka
őstag
válasz
liksoft #14331 üzenetére
Sejtettem én, hogy ez így nem kerek, de valamit akkor sem értek... És tulajdonképpen ez az amit keresek, választ erre a kérdésre:
Az előző winyó 900mA-es volt, akkor az miért nem hasalt el ugyan ezekkel a hibákkal?
Ha jól értem amit írtál és amin megrökönyödtél akkor, elvben egy USB kábelen annak sem lett volna szabad jól működnie, pedig mint mondottam volt 3 évig bírta minden gond nélkül, adatvesztés egyszer sem volt.
Tovább megyek, ezzel a felállással több gépen is használtam, noti-kon, PC-ken és soha sehol nem volt gondom a tápellátással.Mikor kiszemeltem az új winyót megnéztem és összehasonlítottam az adatlapjaikon található értékeket, és ezek szerint pont ezt az arányaiban kevesebb többlet terhelést nem tudja már az USB... Ezt sejtettem már akkor is amikor a kérdést feltettem, de most, hogy nálam, a dologhoz jobban értő is megerősítette a gyanúm (feltéve, hogy PC-ben, NEM PC-re dugva, hanem beszerelve jó lesz), nagyon úgy fest, szereznem kell egy olyan kábelt mint amit mutattál.
Így remélem már sikerült jobban megfogalmaznom a problémakört...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest