Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
artiny
őstag
válasz
Sanyuc
üzenetére
Probaltam system restorral .de semmi valtozas. Nem ismeri fel az everest,lemezkezelo,az Acronics mivel szoktam formatalni es patriciot csinalni,.......Csak a biosban lathato ,h ott van.Egyebkent ha rakotom akkor a windo.xp betoltes utan elsotetul a kep es egy 3-5percig kell varni mig feljon az udvozlo szoveg.
Probaltam databack el vissza menteni de azsem ismeri fel.Egyebkent elvileg a jo reszere mentettem,mert tobb patriciot csinaltam es az utolso patriciora nem tettem semmit /150GB/...es eszre vettem h meg az elso 200GB is voltak bibik mivel volt h cd iras kozben amit onnand olvasott a hdd megallt az egetes. Lehet azert mert csak gyors error scannel neztem a hdd.
Lehet h most vegleg bedoglott

koszi a valaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen videókártyát?
- Jövedelem
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mazda topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- 8000!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 100% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest