Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
és még lenne egy kérdésem. Mivel most elöltöltős gépem lesz össze szeretném rakni a szárítógéppel.
BOSCH WTW 84260 BY
BOSCH WAT 24360 BYValamilyen keret kellene hozzá de nem tudom milyen. De 10.000 Ft alatt ha van jó lenne
-
törölt tag
válasz Morris #18395 üzenetére
Akkor jó köszi , mert olvastam olyat is hogy van mosógép amelyiknek van meleg és hideg vizes bemenete is és ha hideggel akarom csak használni akkor kell egy Y összekötő. De erről a gépről nem találtam semmit hány bemenete van.
Meg a bosch oldalán van 9 fajta használati utasítás. Azt sem tudom melyik való hozzá és szerepel benne ez az Y összekötő. [link]
[ Szerkesztve ]
-
Dolby
senior tag
Hali.
Mosogatógépet keresünk, 45cm széles, és 100e környéki. SPS50E82EU és ADP 321 a két kiszemelt, megéri a 20e többletet a bosch, vagy csak a marketingesek sikere hogy én kifizetném érte? :-)
Köszi
- Nyugalom, a hosszú élet ritka!
-
fradi81
veterán
hali
Nem gagyi, álló ventilátort keresek, a lényeg stabilan álljon ne essen szét egy év alatt, legyen halk, időzítő nem hátrány. Tud valaki ilyet ami bevált?
[ Szerkesztve ]
moto g72, Ninebot d28e
-
törölt tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek erről a gépről? [link]
-
Atesz 666
aktív tag
Üdv.
-Nézd meg a hűtőn belül jobb vagy a bal oldalfalon alul a zöldség tároló környékén.
Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
zsiz
őstag
Hol lehet megtalálni általában egy hűtő gyártási dátumát? A táblán ennyi szerepel: [link]
[ Szerkesztve ]
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
törölt tag
Auchanban akciós indukciós, 70e. Ha valaki ilyesmiben gondolkodik.
-
pelenka35
őstag
#18360-ra esetleg valaki pár ötlet,jótanács?
KöszönömGamertag:Rob3rt75
-
tomazin
veterán
Gondoltam leirom ugyanazt mint Te, csak pepitaban
De latod, h egy csomo szempontot leirtak, ami magatol nem jutott volna eszebe.
Ill. attol, h a 2 nem egy arkategoria, attol még szerintem erdemes az olcsobb dolgoknal is egy kis energiat belerakni, h ha lehet akkor 2ev mulva ne a kuka es uj vasarlasa legyen a vege. -
törölt tag
-
nagyúr
válasz mondomén #18362 üzenetére
90k-s LG előnyei:
inverteres motor (a legtöbb szénkefés)
+ direct drive
+ rohadt halk
ugyanaz mint a drágább LG, csak plusz funkciók vannak letiltva rajta
2 év gari alapból (a motorra 10 év, de az lényegtelen)
ami egy szinten van vele az minimum 110k"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
zsiz
őstag
válasz #40553216 #18364 üzenetére
Ilyen van/volt nekünk is De nem szoktuk használni, lehet már régen el is lett ajándékozva vagy csak valahova el lett pakolva jó mélyre, mert ezer éve nem találkoztam már vele Amennyit én turmixolok, oda elég a botmixer.
Más: Erre valaki valamit?
-
YAS-dude
őstag
válasz Benir8 #18347 üzenetére
Jut eszembe turmixgép, hát van azok között is "egyenlőbb"
-
canniball
nagyúr
válasz pelenka35 #18360 üzenetére
Ami az energiatakarékosságot illeti: ne csak a ráírt betű alapján dönts! Nézd meg az adatlapokon mennyi az egyes termékek fogyasztása és cserébe egy energiatakarékosabbnak mennyi a felára és e kettő ismeretében billentsd a mérleg nyelvét.
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
törölt tag
válasz attiati #18343 üzenetére
A bolygókerék miatt akármilyen irányba könnyen mozdul el. Úgyhogy ez elvileg jobb. Ha szarul van megcsinálva, akkor hamar felszedi a hajat és elakad. Akkor meg nem jobb.
(#18340) Benir8
Őőőő… Nekünk még egy csehszlovák ETA 0010-es turmixunk van, kb. 35 éves.(#18349) Bacusuz
Így, így. A miénkben szerencsére hat részletben lehajtható minden tányértartó, a felső kosárban is az egy sornyi.[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz attiati #18343 üzenetére
Az összes európai gyártású Electrolux porszívó lágy indítású. Tehát PowerForce is az. Szerintem már csak a jobb porszák/szűrő eltoltság miatt is érdemes a ZPF-et választani.
Parketta fejre kérdés meg elég szubjektív. Van aki nem szereti cserélgetni a fejeket porszívózás közben. Én azt mondom, hogy megéri ha van olyan szoba ahol csak kemény padló van, mert ott a parketta fejjel gyorsabban lehet végezni. -
mondomén
őstag
Haho
Mosogepet keresek. Egyedul vagyok, heti ketszer mosok. 30,40,60 fok amit hasznalok. Legyen gyors program rajta, max 1-1,5 oras. 5kg eleg szerintem. Ne tancoljon ki az eloszobaba centri kozben. Mosson rendesen. Menjen el legalabb 3 evig. Ja es ne hasznalja el az ltp vizkeszletet. Leheto legolcsobb legyen.Ezekkel a feltetelekk otlet? Olcso Beko es ketszer annyiba kerulok akarmi kozott van akkora kulonbseg, hogy megerje a dragabbat venni? Eleg szukos a budzse...
-
tomazin
veterán
-
pelenka35
őstag
Indukciós főzőlapot szeretnék és sütőt van ajánlott márka.Megfizethetőt keresek.
KöszönömGamertag:Rob3rt75
-
Atesz 666
aktív tag
válasz Benir8 #18342 üzenetére
Üdv.
-Nekünk egy tízen páréves Moulinex van, teszi dolgát rendesen és kb ennyi.
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
Bacusuz
addikt
válasz #40553216 #18336 üzenetére
az a felső fiók akár egy nagyméretű lapos tepsit is befogad,ami nem hátrány.
sajnos én is aznélkülit választottam.
másik fontos hogy az alsó fiókban legyenek a tányértartó fogak elfektethetőkÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
attiati
veterán
két porszívó maradt versenyben:
Electrolux ZPFCLASSIC bolygókerekes (elvileg puha borítás?) AAAC(szőnyegen) 77db zaj, 1 év gyári gari ---- 29e ft
Gorenje VCEA21SBKR gumi kerekes AAAD(szőnyegen) 71db zaj, 2 év gyári gari ---- 27e ft
Electroluxnak rövidebb a kábele 2 m-el, nincs lágy motorkímélő indítás, csak 1 év a gari, hangosabb.
De +3 fejet adnak hozzá és belemegy akár a drágább electrolux modellek egységes szabvány szűrője és S-bag porzsákja is. Megéri az Electrolux-ot ezek miatt venni?1. Bolygókerék az rosszabb, mint a nagy kerék?
2. Electrolux különböző felszereltséggel kapható, nem tudom, hogy a parketta fej megéri e a 3000 ft-os felárat?:
electrolux ZPFCLASSIC 28,900 huf
electrolux zpfparkett 31,900 huf[ Szerkesztve ]
-
zsiz
őstag
Sziasztok!
Hűtőt szeretnék, ami feleljen meg a következőknek:
- A++
- min. 170cm magas
- szélesség min 59 max 75cm (a mostani is kb 60cm, kisebbet nem szeretnék)
- 2 ajtós, alulfagyasztós (3 fiókkal)
- szabadon álló
- fehér színben
- minél több gyártói garancia
- keret 100k (max 120k)Melyik márkát érdemes nézni?
Első körben, rövid keresés után ezt és ezt szimpatikusnak találtam. Van valakinek személyes tapasztalata vele/velük? Illetve a kijelző miben lehet előny/hátrány? Mit jelez ki egyáltalán, hogy hány fok van benne és ennyi?
Illetve mit ajánlanátok, ami megfelel a fentieknek? Előre is köszönöm a válaszokat!
-
törölt tag
válasz Melack #18335 üzenetére
Nincs gond, az enyémhez is adtak kis kosarat. Eleinte használtam, amikor csak egy kosárral indítottam a gépet, de aztán kipróbáltam, hogy az evőeszköz tartóba rakom az evőeszközöket, és úgy is elmosta azokat. Így még a kosár által elfoglalt helyet is edénnyel tudtam megtölteni.
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok,
Mosogatógépet szeretnénk vásárolni, aki jobban ért hozzá mint én, nem tudna ajánlani valamit, vagy legalább egy márkát amilyet érdemes nézni. Csak pár elvárás van vele szemben, legyen 60cm mély, és maximum 90cm magas (ezeknek ahogy néztem szinte mind megfelel). Árban pedig 100-110K körül gondolkodunk persze olcsóbb ettől még lehet. Valaki tudna ajánlani valamit? Köszi
-
G-Bali
senior tag
válasz Csabroncka #18329 üzenetére
Szerintem akkor valóban a elöltöltős marad,nem csak ráülős hancúr miatt IS de akkor ebben az estben 80-100 között amire lehet venni vagy alapból sok a gari
Met: Reméltem!
[ Szerkesztve ]
-
Benir8
senior tag
Sziasztok!
Van valakinek erről tapasztalata, véleménye? PHILIPS HR2052/00 -
Csabroncka
Topikgazda
válasz G-Bali #18323 üzenetére
Sztem nézz meg egy beépített konyhát mielőtt döntesz! Felültöltős gépet nem lehet beépíteni az csak helytakarékos, az elöltöltősöket be lehet építeni, és könnyebb kiszedni a ruhát -de nagyobb a helyigény.
Ha beépíted a mosógépet akkor a pult lap nem a mosógépen támaszkodik, hanem a konyhabútoron - ettől függetlenül a centrizős szex érdekes lehet csak óvatosan
"in medias res"
-
Mercutio_
félisten
válasz Dluinet #18324 üzenetére
És úgy hogy nyitod ki a felültöltőset?
Ha előltöltösre írod, ott kell egy ráépítő modul ilyen esetben ha jól tudom.
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
andrás47
senior tag
Üdv. !
Tudnátok ajánlani, valami egyszerű, kedvező áru, de mégis
jól működő aszaló gépet , ha lehet pontos típus megjelöléssel,
akár többféle ajánlat is lehet ?
Köszönöm. -
.LnB
titán
Köszi mindenkinek a választ, Zanussi lett végül. Remélem beválik.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Antonio
senior tag
válasz G-Bali #18308 üzenetére
Ha konyhába lesz a gép, akkor pont felül töltőst ejteném ki (nem?)
... mert így elvész egy jelentős hely a konyhából, megtöri a konyhapultot (ami alatt az elöltöltős vígan elenne), felnyitásnál beleverődhet az ajtó a konyhaszekrénybe és nem utolsósorban rendkívül "hülyén/esztétikátlanul" néz ki a konyhában stb.
Kimondottan a konyhába való beépíthetőség miatt vannak elöltöltős mosogató gépek.
Samsung 65KS8000, Denon AVR-X2400H, White Heco Music Style 500 front, Heco MS Center, Heco MS 200F Satellite, Sub: Dynavoice T12, Zidoo X9S, Synology DS216+II, Dell precision 4800
-
Csabroncka
Topikgazda
Anyáméknál 2 éve gond nélkül megy egy. Analóg hőkapcsolóval legyen (tekerős), kicsit hangosabbak a konkurens márkák gépeinél. Kevesebb a kényelmi megoldás, de a műanyagok minősége elég jó. Kompresszorról ilyen időtávban nem tudok nyilatkozni.
[ Szerkesztve ]
"in medias res"
-
.LnB
titán
Sziasztok.
Úgy néz ki megadja magát a hűtőnk. Indesit-ről mi a véleményetek? Találtam egyet akciósan. Baromira nincs kedvem sokat költeni rá, úgy is elromlik mind... :/
Vagy mik az ajánlott márkák 100alatt?
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
coqito
tag
válasz Csabroncka #18303 üzenetére
Köszönöm a tippet, nekem s6210 -em van sajnos az említett gyártó nem forgalmaz hozzá porzsákot.
A HEPA szűrő használata számomra is egyértelmű, itt főként az utángyártott HEPA szűrőre gondoltam, hogy megfelelő minőségű lehet -e 4000ft-ért szemben a 10.000ft-os eredetivel?
[ Szerkesztve ]
-
G-Bali
senior tag
Sziasztok!
Ide is felteszemTudnátok segiteni vásárlás elott vagyunk,felültöltöset szeretnénk(talan hallkabb és kisseb helyet is foglal)de nyomos indokkal elol toltos is johet...termeszetesen a garancia nagyon fontos.két főre lenne szoval nem kell olyan ^ipari^ mosas,hangja fontos met a konyhaba lesz berakva,es kozel van masik szoba
100e max ami belefer es reszletre is lesz majd
Tudtok megbizhatot es sok ev garis gepetket amibol lehet valasztani..?!
Koszonom szepen... -
Csabroncka
Topikgazda
válasz coqito #18302 üzenetére
Porzsákból a Menalux Duraflow zsákjaival van sok pozitív tapasztalat, de állítólag a Miele zsákjai nagyon jók!
A HEPA szűrőt a mikropor szűrésére találták ki, a zsák nem szűr ebben a mérettartományban tehát használata fontos főleg ha van allergiás a családban.
[ Szerkesztve ]
"in medias res"
-
coqito
tag
Kedves hozzáértők.
Érdeklődni szeretnék, hogy miele utángyártott HEPA aktív szűrőt érdemes -e használni. (kb 4000 ft-ért beszerezhető) Vagy nem vagyok vele előrébb mintha csak a sima alap mikrószűrő szövet lenne benne?Esetleg utángyártott porzsákokból van olyan márka amely jobb minőségű a többinél?
Köszönöm!
-
batagy
őstag
válasz Csabroncka #18210 üzenetére
A hétvégén alkalmaztam a Polly-t a mosógépben.
Vagyis pár nappal korábban egy ecetes mosást is csináltam (az akkor már kiszedett szűrővel), akkor is kijött egy csomó vízkő.
Aztán a Polly-t használtam. Ez is hatott.
Mondjuk nem 24 órára hagytam állni hanem csak kb 5-6 órányit. Utána 60 fokos mosást indítottam.Kihozott egy csomó trutyit, vízkövet. Szerintem jó cucc.
Utána belenéztem a szűrőházba, és sokkal tisztábbnak tűnt. Utána immár a szűrőt is vissza tudtam tenni a helyére.Most minden rendben van a mosógéppel.
Ugyan kicsit nyikorog már, de amúgy baja nincs.Köszönöm a segítségeket!
Ezentúl a tisztításra jobban odafigyelek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Torrent meghívó kunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Környezetvédelem
- További aktív témák...
- Tado Smart Radiator Thermostat X
- Canyon Stoic 2 XL
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Classic" Regular méret Vadi új Bontatlan Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest