- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
-
LOGOUT
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toobee
veterán
válasz
gorbep #45086 üzenetére
Ha minden igaz, akkor Nebulo hoz analóg kábelt és elkészülhet a beszámoló. Elfelejtettem, hogy eladtam az összeset, ami itthon volt. 1-2 hely kiadó szombat délutánra (fél3-3-tól). Ígérni nem tudok semmit, szűz lesz még a kicsike, szóval aki részt akar venni egy bemocskolásban, az írjon privátot.
Ja, ez a 40 kiló tényleg kurva nehéz...megküzdöttem vele.
-
JohannZimu
senior tag
válasz
Ed Parker #45090 üzenetére
Mindig tetszettek az Arcam-ok, de az én rendszerem ehhez úgyis kevés lenne, mindent meg nem tudok cserélni. Viszont találtam egész "olcsón" a kistesóját: Arcam AVR360
Ez már majdnem CA650R árban van....Egy másik oldalon AVR400-at árultak, bemutató darab volt 999 fontért, írtam nekik, ez a válasz jött: "I'm afraid this has now sold and we shall not be receiving any further stock as the model is discontinued." pedig webshopon elérhető volt. Ahogy megjött az e-mail, 20 perc múlva out of stock.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
JohannZimu #45088 üzenetére
Vennél egy ilyet?
-
nuke7
veterán
válasz
JohannZimu #45088 üzenetére
jaja, engem érdekel, csak kéne rá pénz
-
JohannZimu
senior tag
Akit esetleg érdekel, én csak most figyeltem fel rá: Arcam AVR750
Ł4000
-
Ed Parker
nagyúr
persze,ez így van,én csak ezt az egy dolgot hiányolom,minden más adott
szoba méretben amit Ricsinél láttam az több mint elég.
tomic:engem pl kifejezetten zavar, a hátulról 3-ik sorban a szemcsés kép,ami a hangot illeti,egy erős középhang,50%-al magasabbra tekerve,hogy jó hangos legyen,mintha egy pici erősítővel akarsz nagy termet hangosítani,de a mélyek nem mennek le,pedig Will Smith a Föld után új filmjében sok jó hang volt.
a magasak sikítottak,ami sokat rontott az élményfaktoron.
Tavaly elött a tr3-on uyganezt hallottam egy nagyobb teremben.nekem nem tetszik
-
BBéci
legenda
Ez személyeskedés és kötözködés:
"Szerencsére ez csak a Te véleményed. Vagy a jegy ár aggaszt?"
Mint láthatod, nem csak az én véleményem. A jegyárakról pedig egyetlen szót nem ejtettem, kifejezetten a kép- és hangminőséget említettem. "Szerintem sem a hang, sem a látvány miatt nem éri meg moziba menni." -
tomic
addikt
Olyan mintha egy fórumban lennénk vagy nem?
Írtál valamit és én megkérdeztelek róla,majd leírtam a véleményem.
Ha ennyire zavar ,hogy kérdeznek tőled valamit,vagy esetleg valaki más véleménnyel van mint te, akkor egész egyszerűen ne írj a fórumba!
Ne bonyolítsd túl. Ed Parkerrel meg lehetett beszélni ezt veled nem? Érdekes. -
BBéci
legenda
Nem csak az én véleményem, Ed Parker is osztja.
Nem tetszik a mozis "fíling", mert tele van büdös bunkókkal a terem, akik film közben telefonálnak, hangosan beszélnek. Valamint a kép- és hangminőség legtöbbször meg sem közelíti azt, ami nálam itthon látható és hallható.Egyénként igazán leakadhatnál rólam, unalmas a személyeskedésed, a kötözködésed! Amit a plazmás topikban kezdtél, most itt folytatod?
(#45070) Ed Parker
Az otthoni átlagos nézési távolságokhoz a 2,5-2,8 m széles vászon ugyanazt az élményfaktort és nézési szöget biztosítja, mint a mozik 18-25 négyzetméterese. -
csirkés11
tag
Ezt sajnos én is tapasztaltam. Nem értem miért olyan drága a mozijegy, ha "minősèget" csak IMAX-ba adnak.
Mondom ezt úgy hogy havonta legaláb 2-3szor megyünk el a baratnőmmel mozizni. -
Oldfighter
senior tag
Sajnos a hazai mozik színvonala folyamatosan süllyed. Egyre többször találkozik az ember rosszul beállított vetítővel, elcseszett hangerőn járatott hangfalakkal....Ma még zörgő légkondiba is sikerült belebotlanom. Évente egyszer-kétszer elviselem, csak bosszantó amikor "rossz" filmre költöm a pénzt. Nem tudom mennyivel jártam volna jobban a lehetséges technikai zűrökön túl, ha mondjuk a mai jegy árát az Acélemberre vagy a Z Világháborúra költöm.
-
tomic
addikt
válasz
Ed Parker #45063 üzenetére
Fura.Az előbb épp minőségi mozira biztattál.
Ahol jártam már egy jó párszor életemben,legyen az Magyarország vagy Németország nekem, és az ismerőseimnek is tetszett mind a látott mind a hallott minőség.
Elfogadom amit írsz. Én is építgetem szerény rendszerem. De én úgy gondolom költhetek akármennyi pénzt erre akkor sem hozza azt az élményt mint a mozi. Persze normális keretek közt.Értem ezalatt,hogy nem rakják a lábukat a nyakadba ,nem csörögnek egész film alatt a zacskókkal...stb. Csak maga a mozizás. -
Ed Parker
nagyúr
-
spiky03
veterán
válasz
Toobee #45055 üzenetére
Már készülünk egy ideje.
Nem tudom mikor jutunk el oda.
Mert azt nem tudom még, hogy milyen filmet nézzünk ott? Ami érdekel is vagy olyat ami annyira nem, mert úgy is elleszünk foglalva a zabálással meg ivással, a sok bortól meg lehet, hogy bealszom.
De amúgy meg a potyát még ha kihányjuk is.A Pain & Gain-re gondoltam első körben, hogy ott nézzük meg, mert egyik haver állandóan rágja a fülemet, hogy menjünk VIP-be.
-
gorbep
senior tag
válasz
Ed Parker #45051 üzenetére
Látom Veszprém népszerű hely lett a fórumtársak körében...... pedig csak a jövő héten kezdődik a Rosé & Rizling Jazz Fesztivál..... utána meg az Utcazene.....Jó itt lakni.....
Ha valakinek hirtelen segítség kell vagy útbaigazítás, vagy egy kis életmentő zenélés.... keressen....
-
t-bali3
senior tag
Én látatlanba-hallatlanba azt mondom, hogy ne mástól kérdezd meg, hogy hallgasd. Hallgasd úgy, ahogy neked jobban tetszik. Próbálj ki minél több variációt, aztán idővel szerintem ráérzel mi a Te irányod.
Osztom itt a nagy bölcsességeket pedig még én is az elején járok, de mostanában egyre több kritikát tudok a rendszeremre megfogalmazni. Ez remélem azt jelenti, hogy én már sejtem milyen irányba kell továbblépnem, hogy a nekem tetsző hangot kapjam.
-
spiky03
veterán
Elnézést kérek, az idézőjelek lemaradtak.
Majd ha egyszer lesz jobb rendszerem meg majd másik lakás ahova egy vásznat is feltudok tenni, meg hozzá lesz egy jó projektorom akkor lehet, hogy én sem járok, vagy majd kevesebbet moziba.
Addig meg el-el megyek 1-2 filmre, ha úgy van.(#45051) Ed Parker
Ez Pesten is van így. Pl a Duna Plázába csak akkor megyek ha a T1-es teremben vetítik a kiszemelt filmet, mert a többi terem, legalábbis amikben voltam azok mind sz@rok.
Főként a Westendbe meg az Arénába az IMAX-be járunk.Egyszer pedig csak az íze kedvéért kipróbáljuk majd a VIP termet is az Arénában, hogy milyen lehet.
-
BBéci
legenda
-
spiky03
veterán
Igen tudom, hogy nem a legjobb, de mivel nekem még csak egy alap rendszerem van, ezért néha eljárok moziba olyan filmekre ami érdekel. Van, hogy havi 3x is.
Persze van, hogy nem felhőtlen a szórakozás, mint írtam is egy párszor, hogy fakó volt a kép, az én ST50-hez képest vagy túl sok magas volt a hangban. És van, hogy amikor tetszett egy film a moziban, de pl az előbb leírtak nem, akkor már alig várom, hogy kijöjjön rendes verzióban és megnézhessem itthon újra a kis alap rendszerem.
De azért támogatom a filmipart nem csak bűnözök. -
Tigi
őstag
Sziasztok
Van nekem egy ilyen HDMI Splitter-em.
Az Xbox-omat kötöttem rá két TV-re, de egyiken se jön hang csak kép.
Kipróbáltam még két eszközzel:1. IPTV STB: van kép és hang is.
2. LG DVD lejátszó: se kép se hang.Mi lehet a gond?
Előre is köszike.
üdv.
-
Khaosz55
addikt
Hali azt javasolták itt kérdezzem meg a következőt.
Vettem egy WD Live Steam mediaplayert.
Sok időm nem volt vele babrálni. Most állok neki. A hálózatot látja és az asztali gépet is de csak "video" könyvtárat látom. Ezt nem is osztottam meg. A megosztott könyvtárakat nem látja. Notebookról el tudom érni simán. Az asztali Pc könyvtárait le is tudok belőlük játszani.
-
spiky03
veterán
válasz
Oldfighter #45044 üzenetére
Én holnap megyek haverral megnézni.
Már kíváncsian várom, hogy milyen zúzda lesz benne. Mert ugye ezért érdemes moziban nézni, a hang meg a látvány miatt.
Nagy történetet nem várok tőle, max majd teszt lemeznek jó lesz az is, mint a Csatahajó. -
Oldfighter
senior tag
válasz
Rebell #45027 üzenetére
Próbálkozz a beállításokkal én azt javaslom. Hogy miért van ez így, ahogy korábban kérdezted, arra szerintem csak a gyártók technikusai tudják a választ. Gondolom más és más szinteket vesznek alapnak, innen az eltérés ha két különböző márkájú erősítőt akarunk ugyanazon értékek mellett összehasonlítani. Elég ha csak a teljesítményadatokat nézzük, hogy ki melyik változatot használja amikor feltünteti az adatok között.
Más. Megnéztem a Tűzgyűrűt. Na ezt a filmet is a techdemó jellege menti meg a kudarctól. Annyira le van adva a színvonal a történetvezetéshez az interakciókhoz, hogy..........ehhez én már tényleg öreg vagyok, mondom ezt úgy, hogy idei kedvencem a Halálos Iramban 6.....és a Godzillát, ehhez a filmhez képest filozófiai műnek tekintem innentől.
-
sunnysys
tag
köszi!
azért egyelőre nem vetem el egy használt JBL 178-as gondolatát, mert olcsóbban megúsznám, de eléggé megtetszett ez a Proson szett!
kérdéseim:
1. visszaolvasva a topik archívumban, láttam, hogy volt ennek 5.1-es verziója is (Proson Event 2 néven). jól láttam? ilyen már nem várható vajon?
2. milyen erősítő ajánlható ehhez a szetthez minél olcsóbban? pl. belépők közül bármelyik jó lehet? vagy használtak közül milyenekre figyeljek?
3. milyen sub kell majd ehhez? a Proson R10 pl elég drága. nem hiszem, hogy a következő 2 évben kiadnék subra 100ezret... olcsóbban is meg lehet ezt majd úszni?köszi!
-
Sefter
veterán
válasz
McSzaby #45037 üzenetére
Belépő 5.0 jó áron...(polc hangsugárzókból..)
-
törölt tag
válasz
McSzaby #45037 üzenetére
Nemrég Leonel Monitor Audióját (BX2, tehát monitor/háttér dobozok) hallgattam, jó mélyekkel, és kicsit kiterjedt terű magasakkal és nagyon jó leképezéssel bírtak a dobozok. Olyant simán el tudok képzelni akár egy magasabb osztályú régebbi nagyobb kategóriás Denon, Marantz vagy akár LX vagy jobb Pioneer mellé is akár panelben is. Tehát ez ne legyen akadály:se a kis tér, se a szomszédok, se a panel. Megfelelő választással és ha sztereóval kezded akkor nem is olyan horror összeg bevetésével,valamint még nagyobb türelemmel és kis akusztikai tanulmányozással a panelben is hódolhatsz a házimozizásnak.
-
McSzaby
őstag
válasz
MasterMark #45036 üzenetére
MElyik és? A szomszédok, vagy a panel?
Kicsi a hely panelben, kicsi a szobám, nem lenne hely még 5 hangfalnak 127 sz.gép mellé, ami van
A szomszédok mondjuk engem is kevésbé érdekelnek...
-
axwel18
senior tag
-
KisTücsök
addikt
A Rotel CD játszód meg van még?
Nálam most nagyon egységesen szól az egész, persze más erősítő. Tegnap még egy kicsit szórakoztam a hangfalak elhelyezésével. Mélyből nem is kérhetnék többet, bőven elég, nagyon szépen leadja. A magasak sem túlzóak már (ahogy a jumper cserét követően), pont jó, ahogy a közepek is.
-
Rebell
senior tag
válasz
Oldfighter #45025 üzenetére
A szint 0db, tehát ua mint az előző erősítőnél.
-
McSzaby
őstag
válasz
Oldfighter #45015 üzenetére
Igen, a sztereón is gondolkoztam, ahhoz van is két videoton egész jó hangfalam. Na majd még meglátom. Ilyen bemutató termet egyébként hol lehet meglátogatni?
-
Rebell
senior tag
Sziasztok,
lenne 1 kérdésem. Jelenleg Harman Kardon 165-el hajtom a házimozi szettem.
ami furcsa, hogy a mélyládám a jelenlegi beállításokkal gyengébben szól,mint az elötte csatlakoztatott régebbi erősítővel.
. Ez lehet, az erősítő miatt? A kábel maradt ugyanaz a Y Kábel.. Crossover és hangerő beállítás is ua.(Tudom - tekerjem feljebb a mélyládát
mármint a hangerőt.) de kiváncsi vagyok, hogy ez a jelenség normális-e és minek a fügvénye.
üdv.
Laca -
Ed Parker
nagyúr
-
nuke7
veterán
Rotel ra-06 es focal Chorus 715, klotz jumperekkel, excalibur kabellel... kisDAC-rol etetve. ( MacBook PRO USB es pio-150 koax )
Mondjuk érdekes, mert ha USB-rol megy van elég basszus, ha koax akkor meg mintha kevesebb lenne... Létezik ez..?
( sima nyomtató USB kábel - koax meg furutech Alpha asszem )
-
denon SYS-A3L ez 50k t van a jofogason, jovetelnek tunik nem? ha mar olcson jot
-
Oldfighter
senior tag
válasz
McSzaby #45013 üzenetére
Egy "jó" házimozi komplett szett ( lejátszó-hangdobozok-erősítő-kábelek) alsó hangon olyan 300e körül kezdődnek. Az egybedobozos vacakokat itt senki se fogja ajánlani, hacsak nem levélnehezéknek kell, de ahhoz drágák.
A helyiség mérete amit megadtál, inkább egy 2.0 ás (sztereó) rendszernek lenne inkább ideális, vagy állványos hangsugárzóknak....ha van hely nekik. Választhatsz használt és új cuccosok közül, az előbbiek közül értelemszerűen olcsóbban jutsz hozzá minőségibb termékekhez. Filmekre kimondottan jók a Harman Kardonok, Onkyok......de jobban járnál ha egy napot rászánnál arra, hogy elmenj egy bemutatóterembe hallgatózni, mert nem biztos, hogy egyáltalán tetszik neked a hangkarakterük. -
McSzaby
őstag
válasz
Oldfighter #45009 üzenetére
Ahogy egy jó ismerősöm fogalmazott, olyan házimozit szeretnék ami "kettesen" is úgy szól ahogy "nyolcvanason" csak halkabban. A szoba rettenetesen kicsi, sima panel kis szoba, kb. 10 m2 . A felahsználási kör főként sorozatok, filmek lennének. Az olcsóra pedig azt mondanám, hogy a legolcsóbb, amit még bátran mertek ajánlani. Konkrét összeget azért nem akarok mondani, mert kíváncsi lennék, mi a legolcsóbb, ami szerintetek még zsíros.
-
mp54
senior tag
Mennyivel javulna a hangminőség, ha az alábbiakat nem saját belső DAC-jukkal, hanem valami komolyabb külső (Emotiva XDA-1/2) DAC-kal hallgatnám (sztereóban):
-Pioneer BDP-140 BD lejátszó (CSAK koncert filmek, mert van dedikált CD lejátszó), optikai kimenet (mert koax nincs neki sajnos)
- Popi A210 média lejátszó, ( koncert film és FLAC zene) koax kimenet (ez a jobbik, gondolom...)
Tapasztalat?
Kösz! -
Oldfighter
senior tag
-
McSzaby
őstag
Sziasztok,
Komplett Házimozi szettre mit ajánlanátok? Komplett kéne és lehető legolcsóbb, legnormálisabb. Nyilván tisztában vagyok vele, hogy az olcsó ebben az esetben relatív...
-
BBéci
legenda
válasz
Fail3D! #45004 üzenetére
Annak az MB-nek 16 centisek a membránjai. Viszont a wattokkal foglalkozni totális zsákutca, az ég adta világon semmire nem lehet következtetni belőlük. Az a terhelhetőséget jelenti és nem mindig fedi a valóságot az, amit ráírnak a hangdobozokra. Tovább megyek. Azt sem hallanád meg, hogy az egyik erősítő 150, a másik 180 wattos. Az a különbség nudli.
Sztereó zenehallgatáshoz nem kell mélyláda és pont! -
válasz
nebulo5 #45002 üzenetére
Van melye nem mondom, hogy nincs
Sajnos hm erositot hasznalok ami valoszinuleg zeneben nem a legtutibb
Termszetesen nem hallgatom nagyon hangosan mivel panelban lakom, de egy melylada igen is dob rajta, mind zeneben mind filmnezes kozben. A a hangzasaval nagyon elegedett vagyok es tenyleg nemtudom elkepzelni milyen, lehet az ennel jobb hangvilag, csak gondoltam kiprobalnek mast is a regi nagyok kozul, es amit leirtam tipust, ugyan nemtudom hany cm-s lehet a membran de a plusz 30w ttol remenykedtem valami pluszban
azert holnap elmegyek szerintem meghallgatni azt is.
-
Eddie141
senior tag
Néhány napja tanácsot kértem ezen a fórumon, amelynek egy részét (még ha a cselekedeteim nem is ezt mutatják első látszatra
) megfogadtam, viszont néhány sokak számára talán irrelevánsnak titulálható ok miatt mégis lecseréltem a Pioneer VSX-418 erősítőmet egy Harman Kardon AVR 130-ra.
Döntésem hátterében főként az állt, hogy szürke volt a Pioneer-em, így nagyon kilógott minden más eszközöm sorából, plusz számomra a H/K nagyon "prémium" kinézetet sugallt a fekete házzal, illetve a kék peremvilágítású hangerőszabályzójával.Mindezt összegezve úgy döntöttem váltok. Ha ebből még nem vontátok volna le a következtetést: nem számoltam hangminőség javulással, csak az esztétika vezérelt
Csupán azért írok most ide ismét, hogy a tapasztalataimat megoszthassam, hátha valaki hasonló cipőben fog járni valamikor:
A jelenlegi rendszeremben ( JBL MK1000 frontok, Kenwood center, JBL hátterek, Yamaha sub) hatalmas előrelépésnek hallom a kis belépő H/K-t. A mélyek végre betöltik a teret, és szépen telten szólnak. A magas hangok sokkal tisztábbnak tűnnek (egymás mellett is volt szerencsém meghallgatni a két erősítőt), az összhatás pedig sokkal jobb. Természetesen teljesen tisztában vagyok vele, hogy egy szedett/vedett hangszóró "közegben" hajtom az erősítőt illetve azt is tudom, hogy belépőkategóriáról beszélünk, de én nagyon elégedett vagyok vele minden téren, és hatalmas előrelépésnek tartom a maga nemében a váltást.
Sztereóban kitölti a frontokat, és szépen osztja le a mélynyomóra a kellő frekvenciájú hangokat (a Pioneer nem volt erős zenei téren és akárhogyan is próbáltam az X-Overt konfigurálni, valahogy mindíg hiányosnak éreztem a mélyhangok tartományát)
Csak ajánlani tudom a kis harman-t. Eddigi tapasztalataim alapján a használt piac hasonló árszegmensében nem találni jobbat. Számomra nagyon bevált.Kérdés:
ebben az általam vázolt szituációban érezhető változást hozna mondjuk egy Asus Xonar DX vásárlása, vagy jelen esetemben a szűk keresztmetszet továbbra is az erősítő és a hangdobozok lennének, így feleslegessé téve a külön hangkártyát? (egy alaplapi ALC889-et váltana) -
nebulo5
senior tag
válasz
Fail3D! #44999 üzenetére
Nem ismerem a zenei hang igényedet, csak az AR s40 védelmében jegyezném meg:
Az árához képest remek hangtartománya van már gyárilag is! (picit gombócos méllyel) Egy 20 - 30 ezres tuning, rengeteget dob a hang minőségén, amely hangot talán a több mint dupla értékű más hangsugárzó tudna csak adni! Szerintem, ha keveselled a mély hangokat, nézz hozzá egy rendesebb erősítőt, vagy végső soron esetleg felül kellene vizsgálnod a zenei hangzási igényeidet. Előfordulhat, hogy eltér az átlagos normatívák kereteitől.
Ar s40 ről mondom mindezt úgy, hogy már 3. éve ilyet használok zenehallgatásra, és előtte is, de a megléte óta is hallgathattam már számos hangsugárzót, ami akár jóval magasabb árkategóriából származik.
Ha lenne 280- 400 ezrem új hangsugárzók vásárlására, akkor is jól átgondolnám! -
sunnysys
tag
válasz
Patice #44987 üzenetére
hejj!
köszi!
csak azért kérdeztem, mert találtam pl Proson Event 5.0-ás szettet, amiről jókat olvastam itt, a sub meg akkor jöhetne később. (5.0-val is el lehet mozizni egy darabig, gondolom. vagy?)
meg láttam valahol új JBL SCS178-at is 70 körül.
ezek mellé milyen új, vagy használt erősítő lehetne megfelelő? .(#44990) BBéci:
Neked is köszi!
kicsit most akkor összekeveredtem...(mert, ugye, Patice pont a hangfalakra írta, hogy inkább újat.)
akkor viszont a bevezetőben belépő kategóriás erősítőként jelöltekkel el lehetne indulni, azok ajánlottak? és hozzájuk lehetne használt hangfalakat keresni?(igen, tudom, hogy a vászon is fontos, de mindenre nem futja most, sajna. jelenleg inkább a hangcucc hiányosságait érzem, mint a képét, ezért a vászon fejlesztése marad későbbre, szerintem.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Napelem
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070 (ELKELT)
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest