- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Az Onkyo TX-SR607 és 608 között mi a számottevő különbség?
Mert árban ahogy nézem kb 15k.
Meg ér ennyi pluszt a 608 a 607-hez képest? -
-
BBéci
legenda
válasz
Khaosz55 #102491 üzenetére
Hogy jön ide a kettes, mikor a képen hármas látható?
Itt megnézheted a bőröket. A miénk "kézi antik bordó", ami lakkozott, nem kell ápolóval kenegetni, sőt, kifejezetten tilos. Viszont fényes, de nem zavaró, hanem gyönyörű. Nyáron nem ragad, télen nem hideg, ez buta sztereotípia, olyan, mint a plazmatévék nagy áramfogyasztása. Nyáron klimatizálok, télen fűtök, ilyen egyszerű. Középen is kényelmes.
Privátban megadott email címre küldök képet, ha érdekel.
Igen a velúr egy bőrfajta.(#102492) devil-k
Előző 15 éves kanapémat, egy fotellel, 10000 forintért adtam el (szinte összevesztek rajta), nem volt pofám többet kérni érte. Ötféléből a legerősebb kárpitozásút vettem, mégis 12 év után át kellett húzatni (15000-ért) az ülőrészét, mert rongyolódott, foszlott. -
devil-k
nagyúr
-
Khaosz55
addikt
válasz
BBéci #102490 üzenetére
Te a 2-es vagy 3-ast vetted vagy a 2-es középen italtartóval. Nem tudom melyik lenne a jobb a 3-as nagyobb de gondolom senki nem akar középre ülni. Nekem a 2-es italtartós szimpatikus de elég nagy a felár, így vagy a 2-es vagy a 3-as lesz az egyik.
Az antik marhabőr bevonatú gondolom nem csillogós és csúszós fajta? Nem vagyok teljesen tisztában a velúr is bőr? Nekem most kanizsai bútor velúr szövettel van. Nagyon strapa bíró és és a takarító gépet is bírja. Nem hideg nem csúszik ja és nem repedezik egyáltalán.
A fényes bőrrel az a gondom hogy csúszik télen hideg nyekereg nyáron bele ragadok.
Neked milyen ez az antik bőr?
-
BBéci
legenda
válasz
Khaosz55 #102488 üzenetére
14 hónapja használjuk az első linken látható, ugyanolyan antik bordó marhabőr bevonatú Texas kanapét és imádjuk. Annyira kényelmes, hogy folyton elalszom a filmek nézése közben.
A gyártójától a székesfehérvári Three Ász Kft-től rendeld meg, ha szerencséd van, az egyik kárpitos mester fogja kiszállítani, aki ad tanácsokat az ápolásával kapcsolatban.
Fotelt nem, csak két puffot vettünk mellé, mert kétfős családunknak az is bőven elegendő.
A Natuzzi szinte ikertestvérének tűnik.(#102489) devil-k
Hangzás szempontjából nem a legjobb a bőr kárpit, de egyébként szuper, szóba sem kerülhet más, ragaszkodunk hozzá mindketten. Ha körülnézel, szinte az összes komolyabb házimoziban bőr fotelek, kanapék vannak, nem véletlenül. Ha jó minőségű a bőr és szakszerűen, rendszeresen ápolják, simán kibír 25-30 évet. -
Khaosz55
addikt
Sziasztok,
nem tudom van-e megfelelő fórum erre de ide írom be hátha tud valaki segíteni.
Házimozihoz szeretnék új ülőgarnitúrát venni. A lényeg hogy relax-os legyen azaz lábtámaszos. Tudtok oldalt ahol jó minőségű elérhető árú garnitúrák vannak?
Nekem egy 3-as és 2db 1-es fotelra van szükségem. Velúr vagy hasított bőr. Fényes bőr és textilbőr kizárt.
Ezeket néztem ki:
[link]
Persze van 1000 szövet választék.Illetve ezt igaz egy 3+2+1.
[link]
Ez bőr igaz nem fényes, de ettől tartok kicsit mivel félek a bőr kirepedezésétől. Nem láttam még nagyon olyan fényes bőr vagy textilbőr-t ami nem repedezett volna ki. A velúrral jó tapasztalatom van bírja a takarítógépet, télen nem hideg nyáron nem ragadsz bele és nem csúszik és nem kopik, és nem repedezik. Legalábbis ami jelenleg nekem van.Szóval tudtok még ajánlani gyártókat akit érdemes megnéznem.
-
válasz
bajnokpityu #102477 üzenetére
Kár. Köszi!
-
Jaded
őstag
válasz
csibuka85 #102474 üzenetére
Megmondom őszintén, nekem egy Jamo E3-as szett volt előtte, arra köröket ver. A magasai nagyon szépek és tiszták (nekem néha sok is), a mélyeitől viszint nem kell hasra esni (bár az is lehet az erősítőn kellen állítanom valamit). Viszont mélyládával nagyon jól szólnak. Pl a zene pure directben. Én egy belépőszintű Pioneer erősítővel hajtom, kb 50óra lehet bennük és egyre szebben szólnak, tehát kell a bejáratás!
Nem tudom esetleg egy másfajta kábel hozna-e még a hangjukon, egyenlőre nem cserélem le őket (ami most van az a 800ft/m kategória).
Nem tudom a mélyekkel tudok-e valamit kezdeni, egyenlőre nem állítottam semmit +a mélyláda kisegíti őket.
Én tudom ajánlani, de ez a 300-as. -
Tudja valaki, hogy Boxer, Husky stb. szubkábeleknek szerelhető, szétszedhető a gyári dugója?
Köszönöm!
-
válasz
csibuka85 #102473 üzenetére
Mi volt neked előtte?
Közép-alsó kategória, de közép kategóriás hanggal...nem rossz...belépőknél sokkal jobb.
Igazából a sztereója is hallgatható, de azért tudomásul kell venni, nem a felső osztály...nekem 4 évig volt 919-esem, az nagyon hasonló karakterű...szerintem szinte azonos lehet hang, u.a felépítés, jel fel dolgozó proci is...saját rendszerben nem hallottam, emiatt nem állíthatom 100°-ra, hogy ugyanaz-e ténylegesen is...
-
-
csibuka85
őstag
Koszi szepen de pl. Amit vettem itt mar megosztottan veletek egy Pioneer VSX-920 Hoz is hozza lehetne kotni es ha igen akkor hova kell dugni a vsx 920 ba ? Ja lattam a preout kimenet ugye a subfoofert kotjuk ?
-
csibuka85
őstag
Sziasztok en Norbi vagyok es szerintetek erdemes lecserelni egy Magnat motion 880 front , 220 hatter , 210 center , 300A sub-ot egy Wharfedale VR- 400 5.0 Hangfalszettre ?
-
dJ Peer
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy Samsung Smart TV-t. Van egy Sony STR-DE425-ös erősítőm, 4 hangfalam és egy ilyen külső hangkártyám.
Filmet minden gond nélkül tudok nézni 5.1-gyel, viszont szeretném a TV hangját is a hangfalakon hallani:
Vettem optikai kábelt, összekötöttem a TV-t és a külső hangkártyát, de semmi, lehetséges így vagy kell valami más megoldást találni?
Ha a TV fejhallgató kimenetét kötöm rá egyből az erősítőre, akkor van hang, de folyamatosan búg.
Köszi! -
sixer66
senior tag
Ha jól emlékszem olvastam régi hozzászólásokat valakitől, aki azt találta jobb/ésszerűbb megoldásnak (ne kövezzetek meg, ha hülyeséget mondok), hogy megvesz egy Denon 3808-at és utána köt egy végfokként is használható sztereó erősítőt, mint hogy megvenne egy Denon 4308-at, mert mind a két választás durván ugyan azt a kiadást jelenti, mivel kb. 50K különbség van a két Denon között és 50-ből használtan "elég jó" sztereó erősítőket kapni.
Szóval akinek van ilyen tapasztala, megosztaná velem? -
törölt tag
válasz
whatnot #102450 üzenetére
Nincs mit ezen túl beszélni, nyilván te is, mint mindenki más, anyagi okok miatt vásárolsz használt erősítőt.
Viszont itt benne van, hogy esetlegesen pórul jár az ember. Egyéb iránt szerintem, az eladóval eltöltött beszélgetés, hozzáállás, kipróbálási lehetőségből, ki lehet szűrni, hogy ki tisztességes eladó, ki nem.
Személy szerint, én már többször vásároltam használtan elektronikai terméket, és kopp, kopp, kopp eddig szerencsém volt.. Szóval én támogatom a dolgot, mivel a leírtak alapján korrekt eladóról van szó.Sok sikert!!
-
paramparya
őstag
válasz
paramparya #102452 üzenetére
Kicsit még keresgéltem, és megtudtam, hogy a preoutra kötött stereo erősítő elég jó ötlet lehet, ha szeretnék zenét is a lehető legjobb minőségben hallgatni.
Így most az tűnik jó ötletnek, hogy folyamatos beszerezgetés mellett receiver -> hangsugárzó upgrade -> power amp úton upgrade-elnék.150-ig van olyan receiver, ami tud airplayt, tunert és van preoutja? A yamaha rx-v477 a preout hiányában kiesett.
-
dunkel
őstag
válasz
Tamoo #102458 üzenetére
+1
El tudja mindenki dönteni, hogy:
- megveszi itthon többért és személyesen ki tudja próbálni, van mögötte egy arc
- megveszi kintről postával olcsóbban, nagyobb rizikóvalAzt kellene tudatosítani, hogy az itthoni magasabb árnak (valaki hazahozta) az az oka, hogy helyetted átvállalta azt a kockázatot, hogy "bármi" lehet abban a postacsomagban. (Meg mögé teszem, hogy azért veszek használt cuccot, mert 1-2 kategóriával jobb hangot kapok mint amire újból futná.)
Én azokat nem értem akik mindenképpen itthon akarnak ismeretlentől postázva vásárolni... ennyi erővel jöhet a posta Angliából is.
-
B-L-A-C-K
titán
Vettem végül egy Harmon/Karbon AVR-151-es erősítőt...1-2 hete mindenhol felment az ára 90 ezerre 70ről, sehol nem volt már az országban 70-ért...MM-be bementem fali konzolt nézni ma, ott néztem meg az erősítőt először még 2 hete, látom ott is 90 ezer már. Gondoltam bábpórálok...Mondom az eladónak látom kiáltott darab, és nemrég még 70 volt. Mondja igen, kiállított de sose volt rákötve semmire, és már nem akciós...Mondom mivel kiállított darab, pár hete 70 volt 65-be elviszem...Mosolygott, mondta rákérdez a felettesére...Rábólintottak 65-be ide adták, dobozában, illetve minden tartozékával, rendes 2 év garanciával...
-
Tamoo
nagyúr
válasz
agabe #102455 üzenetére
Hazai első tulajdonostól? Ahhoz jó nagy mák kellene.....
A kinti példányok közt is ritka a makulátlan ilyen korú erősítőnél (ráadásul sokszor nem azt kapod amit vársz). Na meg az se jön haza 60e alatt. Nekem a nepperekkel sincs semmi problémám. (Persze a lomis az más tészta.) Kit érdekel mennyi haszna van rajta amíg én úgy látom, hogy számomra megfelelő az ár. Ő is egyfajta szűrő. A korrektek kipróbálják a cuccot és csak akkor adják tovább ha rendben van. Ha közvetlenül külföldről veszed abba többnyire nagyobb kockázat van.
Felajánlotta neki, hogy elviszi hozzá.... ráadásul garit is ad. Ez több mint korrekt.Persze minden használt cuccban ott a kockázat. Ezt nem vitatom.
-
agabe
addikt
válasz
Jó erősítő a 250-es Arcam, de én várnék a vásárlással.
Az egy dolog, hogy a táv valóban ragacsossá válik ezeknél , de egy tisztítástól nem megy tönkre az tuti, és ha ebben hazudik akkor másban is teheti.
Ilyen erőlködők angol ebay -en az utóbbi időben 85-105 font között keltek el, és volt közöttük makulátlan minden gyárti tartozékkal, dobozzal is. Könnyen lehet ez is onnan származik (mint ahogy ugyanazon az oldalon hirdetett 1500-as yamaha is 46,89 fontba került (plussz szállítás) , és most 63ezer Ft-ért akarja eladni az eladó) .. nem keveset akarnak keresni, bár a yamaha legalább ránézésre megbízhatóbb állapotban van, viszont ezekkel az a baj, hogy még az itthoni eladók sem tudhatják mikor mennek tönkre.
Érdemesebb lenne kivárni (ha van még időd) egy hazai első tulajos darabot valamelyik típusból ami szép állapotban van. -
JohannZimu
senior tag
válasz
"Ha másodszor is megszívom, max. felkötöm magam
"
"Pl. mit csináltok egy olyan esetben, ahol a hiba csak 2 óra aktív működés után jön elő?"Akik így jártak, lehet, hogy már "felkötötték" magukat, nem tudnak válaszolni.
Jellemzően a használt cuccok működőképesek. Van rizikó, ezért kell kipróbálni.
Rizikó nélkül ritkábban van "nyereség". Jelen esetben lehet egy Arcamod. Az, hogy házhoz viszi és kipróbáljátok, bizalomra adhat okot. -
Szaki Bácsi
tag
válasz
nismoka #102445 üzenetére
Igen. Azzal is kapcsolom. Azzal kapcsol ki a TV is. Egyik gomb sem foszforeszkál. Szerintem már annyira öreg, hogy lekopott a bevonat. Pláne, hogy nekem nem fehérek a gombok, hanem zöldesek. Amit te küldtél mindent összevetve ugyan ilyen kivéve a Bass Boost gombot. Nekem az nincs ott, hanem belül van.
Szerk.: Amit te küldtél ez RM-PP404 ez pedig RM-PP402
-
paramparya
őstag
válasz
paramparya #102433 üzenetére
Közben kicsit keresgéltem, és megtaláltam a Pioneer SP-PK52FS-t, amit elég jónak mondanak zenére is, viszont ezt európában sajnos nem nagyon kapni. Vannak hasonló alternatívák, amik beszerezhetőek is?
-
sixer66
senior tag
Nem porosodik valakinek otthon egy Heco Vitas Sub 25A, esetleg 30A ?
-
whatnot
őstag
válasz
lemmy9 #102446 üzenetére
Beszélgettem az eladóval: ha a készülékkel bármilyen hiba van, visszaveszi. Nem célja senkit átverni, Ausztriában dolgozik, nem ezzel keresi a kenyerét. Ettől még persze eltűnhet mint szürke csacsi a ködben. Ha másodszor is megszívom, max. felkötöm magam
Felajánlotta amúgy, hogy 1-2 hét múlva jön Pestre (nem írom le, miért), ha szeretném, elhozza és bekötjük nálam.
A távja az elmondása alapján jó volt, amikor ő vette, de konstrukciójából kifolyólag kellett neki egy tisztítás (gumis burkolat, amin az izzadság, kézkrémek és egyebek ráragadtak), azóta nem tudta megfelelően működésbe hozni, ideje meg nincs vele foglalkozni.
Ja, magát az erősítőt más távokkal működteti (bekapcsolás egy Marantz, hangerőt egy Cambridge távval).
Persze mindez akkor, ha nem hazudik. Ez benne van. Adok még egy esélyt a dolognak, annyira dicsérik ezt az Arcamot. Ha megint megszívom, hát, akkor átgondolom, hogyan is lehetne ezt jobban csinálni.Pl. mit csináltok egy olyan esetben, ahol a hiba csak 2 óra aktív működés után jön elő?
-
vendingo
veterán
válasz
lemmy9 #102446 üzenetére
Én meg úgy vagyok vele, hogy előbb vennék egy alap zsír új erősítőt 80k körül mint egy sokkal jobb használtat, ami ráadásul hiányos is, és semmi garancia nincs rá. Ha már használt, akkor minimum olyat keresnék, amire van valamennyi gyári gari. Ezzel lehet csak én vagyok így, de már túl sokszor égettem meg magam.
-
nismoka
addikt
válasz
Szaki Bácsi #102444 üzenetére
A távkapcson 2db zöld gomb van, a nagyobbikkal tudod csak az erősítőt kikapcsolni. [Ilyen a távkapcsolója úgy emlékszem] A fehér gombok foszforeszkálnak.
-
whatnot
őstag
Jegeltettem az Arcamot. Jelen állás szerint a távja nem működik (ezért 75 -> 60k az ára), de megvan, szóval még lehet, hogy lehet lelket lehelni bele.
Az AX3-at megjavíttatom, aztán egy kis időre lesz egyszerre két erősítőm, legalább lesz összehasonlítási alapom, aztán továbbpasszolom az egyiket. -
zetecR
addikt
válasz
Szaki Bácsi #102432 üzenetére
Sztereóból ProLogicII-vel lehetne egész jó térhatás kreálni, de a 830-asban még nincsen. Talán a DCS-t kellene próbálgatni, bár én azt nem szoktam használni.
A Multi Channel Decoding akkor világít, ha több csatonás anyagot dekódol (DD, DTS, nem?).
A táv mog olyan, amilyen - legalább világítanak a gombjai a sötétben.
Én most infrás mobilt szeretnék, azzal irányítható a TV és az erősítő is. Na meg WiFi-n az MPC-HC. -
Borisz76
nagyúr
válasz
#98221312 #102438 üzenetére
Több embert ültessetek le elé és próbáljátok ki, hogy kis , közepes és nagyobb hangerőn lehet e hallani valami nem odaillőt.
Ha egy hangfalnak baja lesz a nagy hangerő miatt annak "hallható" következménye van.
Annó direkt próbáltam nagy erősítővel kis hangszórót hazavágni :
leszakadt a kónuszról a tekercselés.
megszakadt a membrán...hasonlók.Meg kell hallgatni / nézni.
-
devil-k
nagyúr
válasz
#98221312 #102434 üzenetére
Ez a kiírás már harmadjára jelenik meg tőled. Nem kaptál rá választ?
"csutkára tekerte az erősítőt.. "
Miért tette?
Illetve azt sem értem, hogy az erősítőnek nem le kellett volna tiltania egy bizonyos hangerő fölött?"Légyszi segítsetek, mert, már új szett vásárlásán gondolkozik, de nekem meggyőződésem, hogy teljesen feleslegesen, nem akarom elhinni, hogy csak az ő számára hallható károsodás lenne jelen, szerintem csak bemeséli."
No comment.
-
Dorian
félisten
-
törölt tag
Sziasztok!!
Haver állítása szerint túlhajtotta a hangfalait, állítólag majdnem csutkára tekerte az erősítőt..
A teljesítménnyel nem lehetett gond, mert többet bír a hangfal mint az erősítő, viszont állítja, hogy megváltozott a dobozok hangja
Meghallgattam én is, és semmi változást nem tapasztaltamMondjuk nyilván ő tudja megítélni jobban.
Szerintetek létezik az ilyesmi, vagy placebo hatás? Torzításra gondoltam,(négyszög) hogy lehet az csinált neki valamit, de szerintem az egyértelmű, és mindenki számára hallható kárt okozott volna benne.?Légyszi segítsetek, mert, már új szett vásárlásán gondolkozik, de nekem meggyőződésem, hogy teljesen feleslegesen, nem akarom elhinni, hogy csak az ő számára hallható károsodás lenne jelen, szerintem csak bemeséli.
-
-
Szaki Bácsi
tag
Sziasztok! Lenne nekem egy Sony STR-DB830 QS sorozatú házimozi erősítőm. Nos több kérdésem is lenne vele kapcsolatban. Nem rég vettem meg és még csak ismerkedünk.
Ami a leginkább foglalkoztat: Ha bekötöm 5.1 be a hangfalakat, akkor tud rendesen stereo jelből generálni 5.1 jelet? Aznap amikor megvettem próbáltam, de valamiért eléggé furcsán szólt. A frontok jók voltak, de a Sorroundok eléggé halkak lettek. Még akkor sem tudtam ugyan arra a hang tartományra hozni őket ha +10-re toltam a Sorroundok hangerejét.
2. kérdés: A Multi Channel Decoding az pontosan mire jó?
3. kérdés: Ezt az undorító távirányítót lehet helyettesíteni valamivel? Láttam, hogy a DB925-nek már az LCD-s van. Meg a 825-ösnek is. Van esély rá, hogy valamelyiké jó lenne ehhez?
A válaszokat előre is köszönöm.
-
vendingo
veterán
válasz
whatnot #102429 üzenetére
Amennyiben ráérek, akkor igen. Ha az eladó ad jutalékot, hogy mondjam azt egy hibás termékre, hogy jó, akkor meg végképp
(felnyitni tuti nem fogom)Ha próbánál az erősítő jó, de mire megkapod már nem jó, azzal én se fogok tudni mit kezdeni, semmi felelősséget nem vállalok.
Párszor már én is szorultam ilyen segítségre, hogy megkértem valakit a fórumról, hogy nézzen meg nekem bizonyos használt terméket, nehogy potyára vegyem.
-
vendingo
veterán
válasz
whatnot #102422 üzenetére
Vétel előtt nyissad fel
Ha ráérek, és megkérsz, akkor lehet tudok időt szakítani a megtekintésére. Helyben van a cucc.
Nagy szaki nem vagyok, de annyit csak értek hozzá, hogy működik-e vagy sem. A gond inkább azzal van, hogy eléggé elfoglalt vagyok.Vagy kérd meg, hogy csináljon videót működés közben.
-
Gergőke88
addikt
válasz
whatnot #102402 üzenetére
Szia!
Szeretnél ennyiért jó vétel, illetve talán a feketék ritkábbak is. Apukámnak vettünk 350-t ezüstben, azon van hdmi de kb semmi értelme. Szerintem ennyit megér, ha nem válna be akkor tovább is lehet adni kb. ugyanennyiért.
((Nem csak Budapest létezik Magyarországon... (mondom ezt úgy, hogy én is pesti lakos vagyok..))) -
opti06
aktív tag
[link] ez mennyire lehet jó szerintetek?
2kg a sorround ami menne rá, itthon nem találtam olyat ami jó lenne (8-10cm-t kellene forgáspontnál kiállni, majdnem 90° -ban lesz kiforgatva és kb 25-30° os szögben döntve lefele) -
törölt tag
Asus Xonar DX hangkártya és a windows hangkezelése, meg egy Yamaha RX-V377 és az S/PDIF digitális csatlakozás kapcsán megtörtént fejleményekről és egy megoldásról írnák néhány sort. Ha nem érint valakit vagy nem érdekel a téma nyugodtan hagyjátok figyelmen kivül.
Majd egy héttel ezelőtt nyugodtan filmeztem, játszottam és használtam a PC-t és hangtechnikát gondtalanul. Aztán váratlanul elkezdödött a BSOD sorozatos random előfordulása. Böngészés, filmnézés vagy csak simán a windows feladatkezelőben használtam az egeret vagy fájlokat helyeztem át. Gondoltam tápegység. A Chieftec 550W-os tápegység majd egy éve került hozzám és nagyjából 60-70%-ra voltam képes leterhelni játék közben, de ez a tápnak nem okozott akkora terhelést hogy letiltsa a 12V-os ágat és hüvősnek és halknak is nevezhetem nyugodtan. Azért szereztem egy Corsair HX650 tápegységet (90% hatásfok és minimális feszültség ingadozás erős terhelésen) és ezzel is jöttek a BSOD fagyások. Adtam neki egy friss windows telepitést, majd elkezdtem visszarakni a drivereket és programokat: 14.12 Catalyst driver és a Leadtek PVR 2100 tévétuner dolgainak telepitése után megint BSOD. Majd egy felismerés a Net-en kutakodva (ez nálam egy Windows hiba). Optikai kábelen megy az 5.1-es hang és ez eddig nem okozott gondot nálam. Majd feltünt, hogy tv nézés után a windows-ban egyáltalán nincs hang. MPC-HC filmnézés közben minden rendben (DTS és DD 5.1-ben dekodolta a hangot). ASUS Audio Centerben átirtam DD Live-ra az S/PDIF kimenetet, majd az AIMP3 erre nem adott hangot és minden forrásból csak Dolby Digital jel érkezett. Majd két nap állitgatás következett... és BSOD... megint friss windows 7 telepités. Most itt megadtam egy a régitől merőben eltérő beállitásokat a PC-re és most megszüntek a fagyások és az erősitő is a forrásnak megfelelően kódolja le a hangot. A windows hiba forrása a két csatornás hang kezelés alapértelmezése, ami esetenként a S/PDIF Pass-through beállitást is letiltja vagy magszakitja. Erre az esetemben ezt a megoldást ajánlották: alapértelmezett Hangszórók lejátszóeszközök és Asus Audio Centerben DD Live. MPC-HC lejátszóban az S/PDIF Pass-through most megy forrásnak megfelelően kódolva a hangot. Nem tudom miért lett egyik napról a másikra használhatatlan a PC, és ezeket a beáálitásokat már véglegesnek tudhatom-e...
-
demars
addikt
Sziasztok!
Ismét kérdeznék a hozzáértő nagyoktól...
Erről a szettről mi a véleményetek? ( cimborám nézte ki, onkyo tx-sr508 -as erősítő fogja hajtani) -
zolem
aktív tag
Na skacok. Tegnap beléptem az "avr klub"-ba
Denon x1100 + Castle Knight 2
TECCIK !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest