Hirdetés
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaylorXIII
őstag
Sziasztok!
Xigmatek Loki II cpu hűtőn [Xigmatek Loki II cpu hűtőn] már időnként el kezd berregni a ventilátor ezért szeretném lecserélni egy olyanra ami a gyári specifikációban látható számokat megközelíti. Olvastam, hogy a statikus nyomás fontos a sűrű lamellájú bordáknál. Már csak azt kéne tudnom, hogy a Loki II bordája sűrűnek számít-e. De amúgy 3.7 a maximum mmH2O ami az árukeresőn végignézve elég magasnak tűnik a többi ventihez képest. Ilyen maximum 2 mmH2O körül van a legtöbb és csak néhány több nála. Egyetlen 8 centis 3500 rpm-es ventit láttam ami 5.x mmH2O-s szóval az még több is. Persze az már biztosan nem halk😁 A másik problémám a CFM ami szintén nem alacsony a gyárinak. 52 CFM maximum. Olyan venti is elég kevés van ami ezt tudja. De igazából nekem csak annyi lenne a lényeg, hogy ez is bírjon majd ki több mint 6 évet mint most a gyári. Gyártó 40000 órát írt rá. Szóval szeretnék ajánlatokat 90/92 mm-es ventikből amik jók lennének. Nem lenne baj ha kevesebb fordulaton tudna hasonlót mint a gyári. Mivel a választék elég kicsi így az ár egyelőre számomra kérdéses. Ha a drágább tényleg annyival jobb(láttam 150000 óra MTBF-es ventiket is) akkor lehet az is.
Előre is köszönöm a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest