- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Új hozzászólás Aktív témák
-
coolfox76
csendes tag
válasz
Patrick #15871 üzenetére
Annó én is a liftezést választottam. Kineveltem a védelmem, középpályásaim közben vettem szélsőket (kicsit edzettem is féledzésen) most jönnek a csatárok. Közben viszont leépültek a kapusaim és nem nagyon lesz pénzem cserére, ráadásul a kétheti mérlegem is negatívba fordult. Azaz kb ott vagyok ahol elkezdtem a liftezést, csak egy osztállyal lejjebb. Nem igazán tudom merre tovább. Ha kinevelem a csatárokat, szinte biztos, hogy nem tudom majd eltartani a csapatot.
-
zsolli
addikt
válasz
Patrick #15871 üzenetére
Nálad meg eszembe jutott még olyan is, hogy mondtad, majd adsz Te a Kapusaidnak pontrugás edztést. Pl. ha van pénzed, akkor "B" csapatban tudsz piacra is edzenni avval. Magas pontrugású, főleg technikás specialitású emberkéket szeret a piac. Persze legyen magas főskill. Nyilván nem TDF-t (magas jsz, magas átadás, és remek-nagyszerű gólszerzés), mert az nagyon sok pénz. De azért előtte nézd át a piacot, mert fene tudja már mi merre hány méter
-
zsolli
addikt
válasz
Patrick #15871 üzenetére
Már csak azért is, mert a töredék-edzésnek, vagy mellékskill-edzésnek, vagy csak simán a hűségnek köszönhetően, a nem edzett posztokon már úgy-ahogy bevállt srácok vannak.
Pl. r0by druszámnak a kapusát nem lehetne csak úgy leakasztani olcsóért a piacról, mert amint láttam, barátságoson és/vagy kupán kapta a védekezés edzéseket.
Ugyanez nálam. A két csatárom, Zrínyi és Tax kapta az átadás edzéseket (és töredékben 2-3 szint jsz-t), így DF-ként (Q-gyors és T-technikás) még 1-2 szezonig javára válnak a csapatnak.
Ráadásul egy ilyen "visszalépésnél" ügye az edzettek eladásából sok pénzt fel lehet raktározni. Itt mondjuk kétféle stratégiát lehet követni.
- Én egyelőre egyetlen posztot sem erősítek a pénzből, mert feleslegesen vennék most sok-sok milláért titáni kapust és védőket, ha a suhancaim középpályán még nem tudják azt hozni, ami igazán ütőssé tette mostanra a jelenlegi brigádom. De ez edzéstipustól is függ.
- Lehet, hogy valamely edzésposzton, bizonyos rotálásnál (tehát titáni sort eladva, de a második sor már pl. nagyszerű-kiemelkedő) még lehet úgy okoskodni, hogy az eredmény is megmaradjon. Teszem azt Patrciknál a kapusedzésnél. Elad egy titáni kapust, és előlép az "A" csapatba egy már kiemelkedő. De titáni védők vásárlásával kb. szinten tartja a védelmi értékelését.
Én a 0-ról kezdést tűztem ki célul. Igaz most jóval erősebb alapról indulok. Jó és remek jsz-ű fiatalokkal kezdek, ahol 3 suhanc is saját playa, így kapásból 1,5 szint plusszal növelik az értékelést (tehát remek suhancom nagyszerű szint közepén teljesít). Ezek mellé szélső posztra már tudok magas szélsőjátékú fiatalokat vásárolni, tehát 3-4 szezon múlva olyat odab@sznak ezek a srácok, hogy csak pislogok
Tehát valahol lehet apránként erősíteni, a meglévő értékeléseket megtartván, de nálam ezt nem tudom most kitermelni. Nem beszélve arról, hogy a kezdeti edzett srácaim nem mindegyike volt speces, így felesleges lenne Őket hosszabb távon megtartanom.
És persze ha a pénz engedi, akkor érdemes csak saját országbélit (Baloo miatt írom így) vásárolni, mert 6 db titáni kp-nál már rohadt sok a 20% (vagy 25% ?
- most nem vágom) plusz a fizuban. Baloo a tanum, hogy fiatal, term. feletti-titáni jsz-ű playák hetente kib@szott sok dellát képesek elfagyizni edzés után
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest