Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• zsolli

addikt

válasz ftc #14504 üzenetére

Szemancsikot még akadémiás korában vették észre. Nem tudom, mi alapján, lehet, hogy Youthclubon keresztül.

Most van 2 db max. remek kp-m az ifiknél, mindkettőt fel tudom hozni 17 éves 0 naposan. De nem írtam Őket a fórumra, mert nézegettem, és nemigen van magas mellékskilljük. A csoportfórumomon írtam az egyik menedzsertársamnak, hogy nem tudom, hogyan tovább, még a 2 srác ellenére sem. Erre a másik csoporttársam kérdezősködött az egyik srácról, mert kiderült, hogy Ő pont az U20 kp scoutja. Tehát tök véletlenül, egy "elszólásból" került szem elé.

Az erőteljes kp-mnak max. középszerű a védekezése a remek jsz mellé, és azt mondta a scout, hogy továbbította, mert a szülinapja jó az U20-hoz. Nem tudom, hogy mi a döntés vele kapőcsolatban, de nem élem bele magam, mert sajnos nincsenek jó vagy megfelelő egyéb képességei. Ráadásul kp posztra is javarészt Jól fejelő speceseket tesznek válogatott szinten.

Zs

Új hozzászólás Aktív témák