- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Okos Otthon kezdőknek
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
scdlsc
senior tag
válasz
gergo5991 #195926 üzenetére
zsírégetés témához:
"napi 10-12km séta (2 óra alatt kb)"
Szerintem túl gyors a tempó. Jobban járnál, ha egy edzőteremben a futópadot emelkedőre állítanád és ott gyalogolnál lassabban.Minden, amit tudni kell az aerob edzésről
https://bodybuilder.hu/minden-amit-tudni-kell-az-aerob-edzesrol-a12588
(itt nem kell mindent figyelembe venned, mert versenyzőknek íródott, szerintem elég az alapokra odafigyelned) -
Vitee
aktív tag
válasz
gergo5991 #195926 üzenetére
Ez most nem feled iranyul, de ilyen nem letezik, felejtsd is el, azt se ertem, hogy ezeket, miert hiszi el barki is.
Nekem is volt ilyen merleg, ha napi 3 kilot ingadozott a sulyom, akkor attol fuggoen napi 1-2 kilot valtozott az izomtomeg is rajtam a merleg szerint. Az osszes ilyen merleg maximum suly meresre valo es ha mar appra csatlakozik, akkor arra, hogy elmenti a sulyod, igy nem felejted el. -
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest